Veelbelovende crypto

Home » Blockchain & Crypto » Veelbelovende crypto

Bitcoin is zonder twijfel de nummer een cryptocurrency van de wereld. Het is ook de eerste en oudste cryptocurrency. Echter, Bitcoin heeft heel wat moeten doorstaan om zijn huidige status te bereiken. Het werd voor grap aan gezien in het begin. Heel weinig mensen hadden interesse erin. En nu wil het zichzelf meten met belangrijke wereldmarkt producten zoals olie en goud.

Bovendien heeft Bitcoin geleid tot zoveel andere soorten cryptocurrency dat het bijna niet te volgen is. In totaal zijn er nu meer dan 7.000 soorten. Wat zijn goede cryptomunten voor 2021?

Veelbelovende altcoins 2021

Een van de kansrijke altcoins in 2021 is Bitcoin Cash. Deze altcoin is ontwikkeld om de vertraging van bitcoin-transacties met toename in transactiekosten te verhelpen. Zo hebben een groep Bitcoin-ontwikkelaars hun eigen versie van Bitcoin in augustus 2017 gelanceerd. Het werd Bitcoin Cash genoemd en maakt snellere en frequentere transacties met lagere kosten mogelijk. Dit kan verder aantrekken in 2021.

De zogenaamde lichte versie van Bitcoin, bezit ook veel potentie voor groei in 2021. Litecoin is, in tegenstelling tot de complexe Bitcoin, gemakkelijker te mijnen. Waar Bitcoin vereist dat je krachtige computerpower nodig hebt om het te mijnen, vereist Litecoin minder zware computerkracht. Zo zijn Litecoin transacties met drie minuten ongeveer drie keer zo snel als Bitcoin. Dat is wat eenieder wenst, gemak en snelheid, dus mogelijk verdere groei voor Litecoin.

Ethereum belooft ook verder te groeien in 2021. Het is een op blockchain-technologie gebaseerd softwareplatform waarin gebruikers een cryptocurrency, Ether, kunnen uitwisselen. Ether staat qua marktwaarde op de 2e plaats, achter Bitcoin. Investeerders profiteren niet alleen van Ether, maar ook van Ethereum als host voor andere cryptocurrencies. Daarom zal Ether verder stijgen in waarde in 2021.

Binance Coin bezit veel potentie voor groei in 2021. Het maakte zichzelf los van Ethereum door zijn eigen DEX in 2017 te lanceren. Gebruikers konden toen niet alleen BNB verhandelen, maar ook andere cryptocurrencies omwisselen ermee. En dit heeft Binance DEX tot de grootste exchange gemaakt qua volume wereldwijd. Bovendien krijgen gebruikers die voor transacties betalen met BNB, korting. Een slimme manier om gebruikers BNB verder te laten gebruiken. Daarom behoort het tot de opkomende cryptomunten in 2021.

Nog een crypto met potentie is XRP van Ripple. Ripple is door Ripple Labs gemaakt waarbij XRP wereldwijd wordt gebruikt voor snelle en goedkope geldoverdrachten. Ripple Labs heeft een aantal partnerschappen aangekondigd waarbij in de toekomst meer samenwerkingen op de financiële markt worden verwacht. Ripple zal in de toekomst geaccepteerd worden binnen de financiële marktgemeenschap. Echter, het zal de waardestijging van 36000% van 2017 niet evenaren.

Meest veelbelovende cryptocurrency 2021

Bitcoin, is hoe je de coin ook draait of keert, de nummer een cryptocurrency. Niet alleen van de wereld, maar ook voor de verwachtingen van 2021. Dat Bitcoin nu zoveel aandacht geniet, is niet aldoor het geval geweest voor Bitcoin. Zo dreven speculanten de Bitcoin-prijs op waardoor deze een hoogtepunt van ongeveer $ 20.000 bereikte in december 2017. Daarna stortte deze in 2018 in om tegen het einde van dat jaar een dieptepunt van $ 3.234 te bereiken.

Vanaf toen heeft Bitcoin echter een comeback gemaakt, omdat de prijs in januari 2021 steeg tot meer dan $ 40.000 voor een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 biljoen. Dat betekent dat bitcoins meer dan 69% van de cryptocurrency-markt hebben opgeëist. Bitcoin is toch onderhevig aan volatiliteit, omdat de prijzen terugvielen na deze high. Echter, het blijft de grootste naam hebben in crypto en krijgt daarom wereldwijde acceptatie.

Deze acceptatie krijgen zijn bekende rivalen niet. Daarom is het crypto advies 2021 toch dat Bitcoin wel de beste cryptocurrency zal zijn voor nieuwe investeerders om hun geld in te beleggen.

Remi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.