Search
Close this search box.

Binance coin koers verwachting

Binance coin werd gecreëerd met de bedoeling om een inheemse crypto-activum, genaamd BNB, te exploiteren, bedoeld om een alternatieve manier te bieden om de kosten te betalen die handelaren die gebruik maken van de beurs in rekening brengen.

BNB kan worden gebruikt om Binance’s 0,1% per handelsvergoeding te betalen naast de opnamevergoeding, die in rekening wordt gebracht wanneer gebruikers hun cryptocurrency’s van de beurs naar een privé-portemonnee verplaatsen. BNB kan ook worden verhandeld voor andere cryptocurrencies.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Binance Coin? Binance Coin kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo

Wat is Binance Coin?

Binance coin verwachting

Binance Coin is de crypto-munt uitgegeven door Binance Exchange, en handelt met het BNB-symbool. Binance munt loopt op de Ethereum blokketen met ERC 20 standaard, en heeft een strikte limiet van maximaal 200 miljoen BNB coins.

Binance Coin uitgelegd

Verwacht wordt dat de Binance-munt de werking van de Binance-wissel en het ecosysteem ervan zal voeden. Het ondersteunt meerdere nutsbedrijven in het Binance-ecosysteem, waaronder het betalen van handelsvergoedingen, wisselvergoedingen, noteringsvergoedingen en eventuele andere vergoedingen op de Binance-beurs.

Het aanbod voor het eerste jaar biedt een korting van 50% op de handel via de Binance-munt, en het kortingspercentage wordt elk jaar met de helft verlaagd. Dat wil zeggen, de tweede jaarkorting is 25%, de derde jaarkorting is 12,5% en de vierde jaarkorting is 6,25%, waarbij de korting eindigt vanaf het vijfde jaar.

Men kan ook Binance-munten gebruiken om te investeren in bepaalde ICO’s die via Binance’s Launchpad-programma worden vermeld. Nieuwe cryptocurrency’s zullen op de Binance beurs worden genoteerd, en het gebruik van Binance zal een naadloze marktplaats bieden voor de handel in een verscheidenheid van gevestigde en nieuwe virtuele munten.

De Binance Coin koersverwachting in 2024

Als je je afvraagt ‘moet ik vandaag nog Binance Coin kopen?’, dan kun je het beste beginnen met de voorspellingen van de cryptocijfers. Laten we, nu 2022 ten einde loopt, vooruitkijken naar 2024 en kijken wat sommige van de beste crypto-analystische platforms volgend jaar voor BNB in petto hebben. Volgens WalletInvestor zijn de vooruitzichten zeer goed.

Het platform is van mening dat de prijs van BNB in het komende jaar met 17,31% zou kunnen groeien, met een waarde van meer dan 40 dollar in het midden van 2022. Hoewel het platform verwacht dat de prijs tegen het einde van het jaar weer zal dalen, zal het consequent boven zijn huidige prijs van 30,17 dollar blijven – en zelfs boven zijn vorige recordhoogte (ATH) van 38,91 dollar, die het in 2019 bereikte.

Binance Coin nieuws verwachting

Naast het onderzoeken van enkele van de meest overtuigende Binance Coin voorspellingen voor 2022-2025, is het een goed idee om enkele factoren te bestuderen die de prijs van de crypto kunnen beïnvloeden. Dit zal u helpen om de markt te monitoren en perioden van groei of daling te voorspellen op basis van de huidige gebeurtenissen. De voorspellingen die we hier hebben onderzocht zijn typisch gebaseerd op de principes van technische analyse.

Om voor de hand liggende redenen kunnen ze geen rekening houden met onvoorspelbare gebeurtenissen – dus door te begrijpen hoe verschillende factoren de prijs van een bepaald activum kunnen beïnvloeden, bent u beter in staat om verstandige investeringsbeslissingen te nemen op basis van veranderende gebeurtenissen. Laten we eens kijken naar de drie belangrijkste factoren die de prijs van Binance Coin kunnen beïnvloeden:

Vraag en aanbod

De relatie tussen vraag en aanbod kan worden gezien als een ‘catch-all’ factor die altijd de prijs van Binance Coin zal bepalen. Deze relatie is op zichzelf al afhankelijk van een aantal verschillende factoren, maar het belangrijkste om te begrijpen is dat de prijs van een activum zal dalen als het aanbod groter is dan de vraag, en zal stijgen als de vraag groter is dan de prijs.

Het totale aanbod van de Binance coin

We zijn allemaal bekend met het halveren (of halveren) van de Bitcoin – een gebeurtenis die ongeveer elke vier jaar plaatsvindt en de beloning voor het ontginnen van nieuwe blokken halveert. Net als Bitcoin heeft ook Binance Coin een maximaal totaalaanbod.

Toen het voor het eerst werd gelanceerd, was deze totale voorraad gemaximeerd op 200 miljoen, maar de Binance Coin-beurs vernietigt opzettelijk de Binance Coin-munten in de loop van de tijd. Het doel is om het aanbod te halveren totdat er 100 miljoen Binance Coins bestaan. Dit wordt gedaan om de aanvoer van de cryptokronen te controleren en de prijs ervan stabiel te houden.

Omdat de Binancefee-korting die Binance Coin elk jaar aan haar gebruikers aanbiedt, afneemt, verwacht het team dat de waarde van BNB ook in de loop van de tijd zal dalen. Door het totale aanbod te verminderen is Binance in staat de relatie tussen vraag en aanbod te manipuleren. Na verloop van tijd zou dit een positief effect moeten hebben op de prijs van Binance Coin.

Koers Binance Coin

In de afgelopen maanden heeft de Binance Coin Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Binance Coin inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 10 van alle cryptocurrency Binance Coins. De marktwaarde van Binance Coin is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van  40 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 154,532,785 in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Binance Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Binance Coin koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Binance Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Binance Coin nieuws, dan lijkt de Binance Coin toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Binance Coin prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Binance Coin koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Binance Coin Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Binance Coin positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Binance Coin nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Binance Coin koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitBinance Coin, maar is het wel duidelijk dat de Binance Coin koersprijs een sterke groei doormaakt. De Binance Coin toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Binance Coin verwachting 2024-2025

Om de langetermijnperspectieven van BNB uit te werken, laten we vooruitkijken naar 2024-2025. Gezien het feit dat DigitalCoinPrice de meest optimistische voorspellingen had voor 2022, wat verwachten ze dan dat er binnen de komende vijf jaar met de prijs van Bitcoin Coin zal gebeuren? Volgens het langetermijnalgoritme van DigitalCoinPrice is BNB in voor een ongelooflijk volatiele periode.

Zoals we kunnen zien in de grafiek, zal de bullish trend die het platform voorspelde voor 2022 helaas niet doorgaan na 2024 – althans, niet consequent. DigitalCoinPrice gelooft dat 2024 de prijs van BNB een nieuwe ATH van $100.09 zal zien raken in april, maar dit zal niet lang duren. Tegen juli, zal de digitale activa zijn gedaald terug naar een teleurstellende $36.28, die slechts $6 hoger is dan de huidige prijs. Helaas zal dit niet eens zijn jaarlijkse lage prijs zijn.

Tegen november zal de prijs zijn gecrasht tot precies $30,00 – en tegen februari 2024 zal het nog lager zijn gedaald tot $28,30. Vanaf dit punt worden de vooruitzichten voor Binance Coin gekenmerkt door extreme volatiliteit. Hoewel de prijs niet weer onder de $28,30 zal zakken, zal het voortdurend yo-yo tussen ongeveer $30,00 en een duizelingwekkende $100+. Tussen februari 2025 en maart 2025, bijvoorbeeld, zal de prijs van BNB crashen van een nieuwe ATH van $145,02 tot slechts $42,25 – een vermindering van meer dan $100 in minder dan een maand.

Binance Coin kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo