Timewarp Nijmegen | Der op uut in Nimwege

Een tietje geleeje schreef ik wa over mien nieuwe GoPro. Die camera ken iets nieuws, se noeme ut Timewarp. Das een nieuwe functie waarmee je segma een Timelapse ken maken maar dan ook gewoon ken bewegen dermee. Gekkehuus is ut met al die nije technologie. Ik ging er de letste dagen op uut want veul te doen was er nie met corona. Iedereen mot binnen blieve en pase was so saai dus besloot ik ma effe een luggie te scheppen en door de stad te banjere. Ik heb daarna nog wat ouwe drone beelden uut ut vat getrokke en alles geknipt en geplekt. Een bietje knupkes sitten drukken tot je een ons weeg eg waar. Hep er ook meteen maar een gesellig musiekske onder geplekt. Al met al was ut gewoon kei herd werreke kan ik je segge.

Nondeju.

Et git allemaal wel vrij hert, dus niet te veel lopen te nuile – das slecht veur je rikketik. Al mot ik kruupe ging net effe wa te langsaam voor dese beelden dus ik hoop da jullie dese herrie tog een bietje kenne waardere. Op versoek kom ik wel ff een trage bejaardevideo moaken bij je thuus. Plekken we daar wel een mooi musiekje onder.

Hejje selluf ergens nog een andere mooi plekske in Nimwege welke ik nie kan misse in de volgende video, laat het dan effe weten in de nuil berichten hieronder. Dan kiek ik later wel of ik nog erregus een gaatje heb om langs te komme.

Hajje.


Krieg je selluf ook heemaal geen genoeg van Nimwege nie dan hek hieronder nog wa mooi spul staan wat je mogelijk wel leuk vin. Kiek maar ekkes rond.

  1. Prachtige herfst kleuren in en rond Nijmegen
  2. Café 080 – Een echt Nimweegs café op Aruba
  3. Top 5 – De vijf beste Cafés in Nijmegen!
  4. Drone beelden vuurwerkshow Nijmegen
  5. Prachtige drone foto’s van ‘De Oversteek’ Nijmegen

De volgende Nimwege foto of video nie misse nie? Dan is ut misschien wel handig om effe lid te worre fan mien kanale op YouTube en Feesboek.

Tot kiekes.