Prachtige drone foto’s van ‘De Oversteek’ Nijmegen

De Oversteek, richting Lent - Nijmegen

Onlangs ging ik weer met mijn drone op pad, dit keer wilde ik graag de nieuwe brug oftewel ‘De Oversteek’ bij Nijmegen goed in beeld brengen. Ik moest helaas wel uit de buurt blijven van de bebouwde kom i.v.m. regelgeving. De nieuwe drone van DJI mag binnenkort wél in de bebouwde kom vliegen dus volgend jaar mag er eindelijk in de bebouwde kom gevlogen worden. DJI heeft dit voor elkaar gekregen door slim in te spelen op de de wetgeving (alles onder de 250 gram is ‘speelgoed’). DJI heeft een gat in de markt gevonden en een drone uitgebracht van jawel, precies 249 gram. Slimme gasten, die lui van DJI.

Foto’s van de brug bij Nijmegen – De oversteek

Maar jullie kwamen niet voor en verhaal over drones, jullie kwamen voor de foto’s! Hoewel het kunstmatige foto’s lijken is het eigenlijk een vrij simpel concept. De foto is genomen met een langere sluitingstijd, waardoor je lichtstrepen krijgt in de foto. Vervolgens is de foto omgezet naar zwart wit én is er één kleur gefilterd, namelijk oranje. Dit alles bij elkaar geeft een gaaf en tijdloos effect.

Deze gave foto’s bij jou aan de muur?

De foto’s zijn inmiddels besteld bij de drukkerij (op hoogwaardig aluminium) en indien de kwaliteit goed genoeg is ga ik ze binnenkort verloten via één van onze social media kanalen. Houd daarvoor onze Facebook en Instagram in de gaten.

Foto’s zijn ook te koop

Verloting gemist en wil je toch één van deze foto’s thuis aan de muur? Maak je dan geen zorgen. Neem dan gewoon even contact met me op dan bestel ik er één voor je.

  • Prijs: 79,-
  • Materiaal: Hoogwaardig aluminium
  • Incl. bevestigingsmateriaal
  • Afmetingen: 40×60
  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen (ik kom hem zelf brengen).