bsh

Drone beelden vuurwerkshow Nijmegen

Home » Europa » Nederland » Drone beelden vuurwerkshow Nijmegen

De Nijmeegse vierdaagsefeesten mag zich met ruim 1,6 miljoen bezoekers in 2018 het grootste festival van Nederland noemen. Met ruim 40 podia verdeeld over de gehele binnenstad (en net daarbuiten) is het elk jaar weer in feest. Ook is er het jaarlijks vuurwerk evenement genaamd ‘De Waal in Vlammen’. Het trekt jaarlijks een enorm aantal bezoekers en wij begrijpen heel goed waarom!

De waal in vlammen - Nijmeegse vierdaagse
De waal in vlammen – Nijmeegse vierdaagse
De liefde voor Nijmegen uitgedrukt in deze mooie 'lichtschilderij' foto, gemaakt door DESTIFT.nl
De liefde voor Nijmegen uitgedrukt in deze mooie ‘lichtschilderij’ foto.

De waal in vlammen werd ‘vroegah’ altijd op de dinsdag avond gehouden. Tegenwoordig is het evenement verplaatst naar de zondag avond. Ook gister avond was het dus weer genieten, en wij hebben daar mooie beelden van! Ga er even lekker voor zitten, zet de video bij voorkeur op hoge kwaliteit en kijk lekker rustig door tot het eind (de beste shots komen natuurlijk als laatst).

Ook leuk om te lezen:

Chris

Hoofdredacteur. Schrijft graag met een dikke stift. Lekker eigenwijs. Denkt alles te weten, maar doet dat niet. Geniet van de kleine dingen in het leven. Milieubewust, probeert duurzaam te zijn maar geniet soms ook van luxe en verwennerij. Reiziger in hart en nieren. Zoekt graag de grenzen op.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *