De Draaiom, westkanaaldijk Nijmegen
De Draaiom, westkanaaldijk Nijmegen

Een winterse dag – Prachtige Drone beelden van Lindenholt en Dukenburg

Home » Europa » Nederland » Een winterse dag – Prachtige Drone beelden van Lindenholt en Dukenburg

Een nieuwe drone en vliegrestricties in Nijmegen – Flightmap en no-fly zone

De Draaiom, westkanaaldijk Nijmegen
De Draaiom, westkanaaldijk Nijmegen

Gewapend met een gloednieuwe drone die we onlangs hebben aangeschaft ging ik op pad om beelden te maken van Lindenholt. Sinds de aanschaf van de drone was het echt 2 weken lang verschrikkelijk slecht weer met veel regen en wind, dus dit is eigenlijk de eerste keer dat er fatsoenlijk gevlogen en gefilmd kon worden. In Nijmegen zijn er nogal wat restricties, je mag niet overal vliegen en je dient minimaal 5 kilometer weg te blijven van het helicopter platform op het Radboud ziekenhuis (de traumahelikopter). Hieronder de no-fly zone zoals hij op de drone flightmap eruit ziet. om je een idee te geven.

De drone beelden – De Draaiom, Lindenholt & Dukenburg in beeld op een winterse dag

Het was een korte vlucht van zo’n 15 minuten maar de beelden mogen er zijn denk ik. Het is nog steeds best wel donker ondanks dat hier en daar toch blauwe lucht te zien is. De beelden zelf zijn geschoten in 4k resolutie maar door het verwerken van de video beelden via de Quik app op mijn telefoon is de output helaas ‘maar’ HD 1080p. Wil je meer weten over videobewerken op je telefoon? Ik heb daar enige tijd geleden een mooi artikel over geschreven, zie Top 5 – Beste Apps om video te bewerken op je telefoon

Wil je mooie drone beelden van je huis, omgeving of bedrijf? Neem dan even contact met me op.
Welke lokatie in de regio moet ik volgens jou absoluut nog filmen met de drone? Laat het me weten in de reacties!

Chris

Hoofdredacteur. Schrijft graag met een dikke stift. Lekker eigenwijs. Denkt alles te weten, maar doet dat niet. Geniet van de kleine dingen in het leven. Milieubewust, probeert duurzaam te zijn maar geniet soms ook van luxe en verwennerij. Reiziger in hart en nieren. Zoekt graag de grenzen op.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties