• Menu
  • Menu

Nijmegen is mooi, ook midden in de nacht in de winter!

Home » Europa » Nederland » Nijmegen is mooi, ook midden in de nacht in de winter!

Kou, sneeuw, bibberen, wensen dat je lekker thuis warm onder je dekentje lag. Midden in de nacht, snel naar huis. Dat is normaal gesproken je doel.

Dat is eigenlijk waar iedereen aan denkt momenteel. Al die mensen. De winter heeft toegeslagen, wachtend op de bus die voor hen niet snel genoeg kan komen. Klagend over de kou, het weer en die bus die zoals altijd weer te laat is… Wel godverdomme! 

Nijmegen centraal
Nijmegen centraal
Tunnelweg, Nijmegen. 03:00u in nacht na een winterse sneeuwbui. Prachtig.

Maar ondertussen zonder ik me even af van de groep, ik heb namelijk nog dik 20 minuten om een paar prachtige foto’s te schieten van Nijmegen op de eerste echte winterse nacht van het jaar. Ja het is koud, fucking koud. Maar ik kan het niet laten om even een paar mooie foto’s te schieten van het Station Nijmegen. Met m’n telefoontje. Wat een prachtige stad, en wat een heerlijk weer. De kerst sfeer is bij mij inmiddels vol aanwezig! 

Van Schaeck Mathonsingel, in de nacht in de eerste sneewbui van het jaar.
Busstation Nijmegen met verse sneeuw met busjes
Busstation Nijmegen met verse sneeuw met busjes
Busstation Nijmegen met verse sneeuw zonder busjes.
Busstation Nijmegen met verse sneeuw zonder busjes.

Meer zien van Nijmegen? Check de drone beelden van Lindenholt en Dukenburg.

Chris
Chris

Hoofdredacteur. Schrijft graag met een dikke stift. Lekker eigenwijs. Denkt alles te weten, maar doet dat niet. Geniet van de kleine dingen in het leven. Milieubewust. Maar stiekem is verspilling, luxe en verwennerij soms ook wel lekker. Reiziger in hart en nieren. Zoekt graag de grenzen op (letterlijk en figuurlijk).

Bekijk berichten

Ook jouw mening telt! Laat hier je reactie achter...