Search
Close this search box.

Zilliqa koers verwachting

Hoewel veel valuta’s de veelgezochte crypto-markt zijn binnengedrongen, zijn de meest besproken en hooggeplaatste Zilliqa (ZIL), een ERC20-token. Dit was de komst van het jaar 2017 toen de Chief Executive Officer van Zilliqa, de heer Xinshu Dong en zijn team met dit briljante idee kwamen om deze aanwinst te lanceren. Zijn idee werd ondersteund door zijn toegewijde groep van consultants en blockchain-algoritme-experts die deze Zilliqa-crypto tot leven brachten.

Zilliqa koers verwachting

 

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Zilliqa? Zilliqa kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Zilliqa?

Ondersteund door een robuust en hoogbandbreed openbaar blockchain platform heeft ZIL zich beziggehouden met de toegankelijkheidskwesties die een hybride consensusmechanisme in het leven roepen. In dit geval is de werking van het knooppunt volledig afhankelijk van de Proof of Work (PoS) hash.

Een uniek kenmerk van Zilliqa is dat het frauduleuze of valse transacties van collega’s kan opsporen, waarbij een bevestigd blok in staat is om het voorgaande blok te traceren.Zilliqa is gebaseerd op cryptografische methoden die gebaseerd zijn op zero-disclosure bewijs en wiskundige consistentie van de gehele blokketen-geschikte transactie die kruiselings wordt gecontroleerd zonder dat er gegevens of berichten over de andere betrokken partij in de transactie worden onthuld.

Daarom worden eerst de beveiligingshindernissen gearresteerd. Het krediet gaat naar de ontwikkeling van het Zyro protocol door Zilliqa dat toevallig de hoofdstroom is van het gehele gedecentraliseerde financiële ecosysteem dat toevallig weer een nieuwe lancering in het verschiet ligt.

De Zilliqa koersverwachting in 2024 – 2025

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose. De technische analyse van Zilliqa ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn.

Het verhandelen van een Zilliqa op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Zilliqa, maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Wat kan een Zilliqa waard worden? 

Dit is een lastige vraag welke niet zo direct te beantwoorden is. Het beste is daarom op de hoogte te zijn van het laatste Zilliqa nieuws. Dan weet je waar het project en de community mee bezig. Kijk na welke ontwikkelingen gepland staan, welke samenwerkingen ze mee bezig zijn of er al zijn, hoe ze bezig zijn met de community en andere factoren zodat je een goed beeld van een blockchain project.

Een Zilliqa kan namelijk tientallen keren stijgen als alles er echt veelbelovend uitziet en het team dit ook werkelijkheid weet te maken. Wij doen daarom zelf geen predictie maar zijn wel erg positief over de Zilliqa toekomst. Maar een voorspelling laten we achterwegen.

Zilliqa nieuws verwachting

2022 wordt een goed jaar voor Zilliqa. In 2020 is de prijs al aardig gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor, maar dit jaar lijkt een veel beter jaar te worden vanwege alle nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over het laatste nieuws en de verwachtingen van Zilliqa.

Voorspeld wordt dat de prijs van Zilliqa in het jaar 2024 rond de 0,058 dollar zal liggen. Het verwachte hoogtepunt van de ZIL-prijs is $0,068 terwijl het laagste punt $0,048 is. Het voorspelde deel van de Zilliqa-prijs voor het einde van het jaar richtprijsdoel ligt rond de $0,046.

Koers Zilliqa

In de afgelopen maanden heeft de Zilliqa Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Zilliqa inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency Zilliqas. De marktwaarde van Zilliqa is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 11,091,292,771  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Zilliqamarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Zilliqa koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Zilliqabase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Zilliqa nieuws, dan lijkt de Zilliqa toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Zilliqa prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Zilliqa koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Zilliqa Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Zilliqa positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Zilliqa nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Zilliqa koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitZilliqa, maar is het wel duidelijk dat de Zilliqa koersprijs een sterke groei doormaakt. De Zilliqa toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Zilliqa verwachting 2024 – 2025

In de wereld van de cryptokringen kunnen wonderen worden voorspeld, maar ook op korte termijn kan er sprake zijn van magie. Vijf jaar is een lange tijd. Nu er een pandemisch vaccin op de voorgrond treedt, kan het volgens de rapporten van deskundigen een bloeiperiode voor ZIL betekenen. Zilliqa zou een enorme prijsstijging kunnen weerspiegelen en zou de vorige hoge waarde kunnen raken.

Deskundige beleggers van cryptocurrency’s plannen altijd voor een langere periode. Het zou niet overdreven zijn dat deze geprijsde cryptocurrency alle barrières zou kunnen doorbreken en een piek van $1.339 zou kunnen doorstaan.

Met fiatvaluta’s die niet in staat zijn om zichzelf te onderhouden in het kielzog van de pandemie zou dit kunnen komen als een uitstel voor alle investeerders die hen op het pad van hoge verwachtingen en aspiraties brengen om in Zilliqa te handelen. Voor informatiedoeleinden kan men het rapport van de stock watch lezen en elke 24 uur de voorspelling van Zilliqa (ZIL) bijhouden.

Met een beetje geduld en het hoog houden van de hoop op de lange termijn, kunnen beleggers een ommekeer verwachten tegen het einde van 2025, omdat de adoptie van ZIL exponentieel zou kunnen groeien, tegen de tijd dat het misschien niet meer een naïeve nieuwkomer in de wereld van de cryptocurrency’s is, maar een doorgewinterde speler.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce