Yearn finance cerwachting

Yearn Finance koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Yearn Finance koers verwachting

Yearn finance cerwachting

Yearn.finance is een gedecentraliseerd financieel platform dat als een groot aantal functies functioneert, zoals leveraged trading, geaggregeerde liquiditeit en geautomatiseerde market maker. Het project is opgericht in februari 2020. Het is nu een van de meest populaire crypto-ideeën.

Yearn.finance werd in de wereld geïntroduceerd door Andre Cronje. Omdat hij het project in eerste instantie voor zichzelf deed, waarschuwt hij de gebruikers dat het project in bèta is, dus gebruikers moeten het op eigen risico gebruiken. Bovendien is Cronje berucht om het feit dat alle contracten direct naar het mainnet worden geduwd zonder dat er audits worden uitgevoerd.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Yearn Finance? Yearn Finance kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Yearn Finance?

Het yearn.finance-platform biedt de mogelijkheid voor houders van crypto-munten om deel te nemen aan de opbrengstteelt, in wisselwerking met de DeFi-protocollen. Het landbouwproces lijkt op het gebruikelijke planten van zaden in de grond om ze te vermenigvuldigen.

Om de DeFi van het yearn.finance-platform te kunnen oogsten, moet je de cryptocurrency vergrendelen (een weddenschap afsluiten). YFI virtuele tokens worden verdeeld onder de leden van het platform als beloning.

Het decentrale aggregator-ecosysteem van Yearn.finance maakt gebruik van diensten zoals Aave, Compound, dYdX en Fulcrum om het uitlenen van tokens te optimaliseren. Wanneer u uw crypto tegoeden bij yearn.finance deponeert, worden deze omgezet in yTokens, die weer in balans worden gebracht om de meest winstgevende leendiensten te selecteren. De missie van Yearn is het identificeren van veelbelovende DeFi-diensten voor wederzijds voordelige synergieën. Een van de bekendste yTokens integratoren is Curve.fi. Dit platform creëert AMM (Automated Market Maker) tussen yDAI, yUSDC, yUSDT en yTUSD.

YFI is de governance token van het platform. Het activum wordt alleen uitgekeerd aan gebruikers die met behulp van yToken liquiditeit aan het platform verstrekken (wanneer u uw weddenschappen plaatst en rente ontvangt). Het YFI-project was gericht op het vrijgeven van het meest gedecentraliseerde digitale activum, zonder pre-mining, voorverkoop of distributie aan het team. Eventuele wijzigingen worden gemaakt door middel van online suggesties en stemmen. Elke YFI-munthouder heeft een stem.

Hoe werkt Yearn Finance

Cryptohouders kunnen hun munten op meerdere DeFi-platforms tegelijk inzetten, waardoor ze een hogere opbrengst krijgen. Het Yearn.finance protocol verplaatst de fondsen tussen Aave, dYdX, Compound en Fulcrum, afhankelijk van welke dienst een hogere opbrengst oplevert.

Momenteel accepteert het platform verschillende stablecoins en munten, waaronder DAI, USDC, SUSD, USDT, TUSD, LINK, BAT, ETH, MRK, etc. Een gebruiker stuurt munten naar het protocol en deze worden omgewisseld in yTokens (LINK wordt omgewisseld in yLINK). YTokens worden verdeeld over de “pools” met de hoogste potentiële winst. Ook wordt het deel van deze tokens gedeponeerd om opbrengst.fiance pool te genereren die alleen beschikbaar is voor YFI-houders.

In feite is het proces veel ingewikkelder en bevat het complexe operaties om de inkomsten uit de stortingen van de gebruikers te maximaliseren. We hebben zojuist het basisconcept uitgelegd zonder veel dieper op de details in te gaan.

Yearn Finance koers verwachting 2021

Als het gaat om het voorspellen van de toekomstige prijs van een munt, is het altijd lastig om precies te begrijpen waar het digitale goed zich zal bewegen in deze volatiele sfeer. We zullen enkele gedachten van crypto-deskundigen delen over de toekomstige prijs van een YFI-munt.

De CEO van Bitmex, Arthur Hayes, heeft meerdere malen zijn voorspelling uitgesproken dat de prijs van Yearn Finance (YFI) uiteindelijk $100000 zal bedragen.

Yearn Finance verwachting 2021 – 2025

Wanneer de meeste financiële diensten kleine of bijna geen rendementen bieden, slaagt Yearn.finance erin om tot 100% APY te leveren. Het recht om deel te nemen aan de toekomstige ontwikkeling van het project met YFI governance tokens wordt dus zeer gewaardeerd door de gemeenschap.

Als de dienst hetzelfde inkomstenniveau behoudt, zullen we waarschijnlijk een van deze YFI-voorspellingen zien uitkomen.

Yearn Finance kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *