Search
Close this search box.

Yearn Finance koers verwachting

Yearn.finance is een gedecentraliseerd financieel platform dat als een groot aantal functies functioneert, zoals leveraged trading, geaggregeerde liquiditeit en geautomatiseerde market maker. Het project is opgericht in februari 2020. Het is nu een van de meest populaire crypto-ideeën.

Yearn finance cerwachting

Yearn.finance werd in de wereld geïntroduceerd door Andre Cronje. Omdat hij het project in eerste instantie voor zichzelf deed, waarschuwt hij de gebruikers dat het project in bèta is, dus gebruikers moeten het op eigen risico gebruiken. Bovendien is Cronje berucht om het feit dat alle contracten direct naar het mainnet worden geduwd zonder dat er audits worden uitgevoerd.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Yearn Finance? Yearn Finance kopen kan het goedkoopst bij deze exchange  of deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Yearn Finance?

Het yearn.finance-platform biedt de mogelijkheid voor houders van crypto-munten om deel te nemen aan de opbrengstteelt, in wisselwerking met de DeFi-protocollen. Het landbouwproces lijkt op het gebruikelijke planten van zaden in de grond om ze te vermenigvuldigen.

Om de DeFi van het yearn.finance-platform te kunnen oogsten, moet je de cryptocurrency vergrendelen (een weddenschap afsluiten). YFI virtuele tokens worden verdeeld onder de leden van het platform als beloning.

Het decentrale aggregator-ecosysteem van Yearn.finance maakt gebruik van diensten zoals Aave, Compound, dYdX en Fulcrum om het uitlenen van tokens te optimaliseren. Wanneer u uw crypto tegoeden bij yearn.finance deponeert, worden deze omgezet in yTokens, die weer in balans worden gebracht om de meest winstgevende leendiensten te selecteren.

De missie van Yearn is het identificeren van veelbelovende DeFi-diensten voor wederzijds voordelige synergieën. Een van de bekendste yTokens integratoren is Curve.fi. Dit platform creëert AMM (Automated Market Maker) tussen yDAI, yUSDC, yUSDT en yTUSD.

YFI is de governance token van het platform. Het activum wordt alleen uitgekeerd aan gebruikers die met behulp van yToken liquiditeit aan het platform verstrekken (wanneer u uw weddenschappen plaatst en rente ontvangt). Het YFI-project was gericht op het vrijgeven van het meest gedecentraliseerde digitale activum, zonder pre-mining, voorverkoop of distributie aan het team. Eventuele wijzigingen worden gemaakt door middel van online suggesties en stemmen. Elke YFI-munthouder heeft een stem.

Hoe werkt Yearn Finance

Cryptohouders kunnen hun munten op meerdere DeFi-platforms tegelijk inzetten, waardoor ze een hogere opbrengst krijgen. Het Yearn.finance protocol verplaatst de fondsen tussen Aave, dYdX, Compound en Fulcrum, afhankelijk van welke dienst een hogere opbrengst oplevert.

Momenteel accepteert het platform verschillende stablecoins en munten, waaronder DAI, USDC, SUSD, USDT, TUSD, LINK, BAT, ETH, MRK, etc. Een gebruiker stuurt munten naar het protocol en deze worden omgewisseld in yTokens (LINK wordt omgewisseld in yLINK). YTokens worden verdeeld over de “pools” met de hoogste potentiële winst.

Ook wordt het deel van deze tokens gedeponeerd om fiance pool te genereren die alleen beschikbaar is voor YFI-houders. In feite is het proces veel ingewikkelder en bevat het complexe operaties om de inkomsten uit de stortingen van de gebruikers te maximaliseren. We hebben zojuist het basisconcept uitgelegd zonder veel dieper op de details in te gaan.

Yearn Finance koers verwachting 2024

Als het gaat om het voorspellen van de toekomstige prijs van een munt, is het altijd lastig om precies te begrijpen waar het digitale goed zich zal bewegen in deze volatiele sfeer. We zullen enkele gedachten van crypto-deskundigen delen over de toekomstige prijs van een YFI-munt.

De CEO van Bitmex, Arthur Hayes, heeft meerdere malen zijn voorspelling uitgesproken dat de prijs van Yearn Finance (YFI) uiteindelijk $100000 zal bedragen.

Koers Yearn Finance

In de afgelopen maanden heeft de Yearn Finance Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Yearn Finance inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency Yearn Finances. De marktwaarde van Yearn Finance is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 36,635  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Yearn Financemarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Yearn Finance koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Yearn Financebase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Yearn Finance nieuws, dan lijkt de Yearn Finance toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Yearn Finance prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Yearn Finance koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Yearn Finance Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Yearn Finance positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Yearn Finance nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Yearn Finance koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitYearn Finance, maar is het wel duidelijk dat de Yearn Finance koersprijs een sterke groei doormaakt. De Yearn Finance toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Yearn Finance verwachting 2024-2025

Wanneer de meeste financiële diensten kleine of bijna geen rendementen bieden, slaagt Yearn.finance erin om tot 100% APY te leveren. Het recht om deel te nemen aan de toekomstige ontwikkeling van het project met YFI governance tokens wordt dus zeer gewaardeerd door de gemeenschap.

Als de dienst hetzelfde inkomstenniveau behoudt,  zullen we waarschijnlijk een van deze YFI-voorspellingen zien uitkomen.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce