Winnaar bekend! Sigma 100-300mm zoomlens voor Canon DSLR camera t.w.v 150 euro!

We hebben een winnaar voor de Sigma Zoomlens actie!

Allereerst excuses voor de vertraging, ik was het eerlijk gezegd he-le-maal vergeten om de ‘Sigma 100-300mm zoomlens voor Canon DSLR camera t.w.v 150 euro!‘ afgelopen zaterdag te verloten! Maar beter laat dan nooit zal ik maar zeggen, we hebben een winnaar! De winnaar heb ik gekozen met een online tool genaamd ‘random name picker’. Je vult een lijstje met namen in, en de site kiest volledig willekeurig een naam. Ik heb een video opgenomen zodat jullie kunnen zien dat het helemaal eerlijk gebeurd is!

Helaas is de video wel op zijn kant, maar jullie snappen het idee vast wel 🙂

LIEDEKE, gefeliciteerd!

Ik heb je een mail gestuurd en je daar om het adres gevraagd zodat ik je de lens kan opsturen. Zodra ik het adres van je ontvangen heb komt deze mooie Sigma zoomlens met zonnekap z.s.m. jouw kant op!

Zoek je nog inspiratie om plaatjes te schieten met je nieuwe lens? Een aantal prachtige foto’s gemaakt met deze lens vindt je in de blogs ‘Top 10 reistips van Thailand‘, ‘Porto – Stedentrip Portugal on a Budget‘ en de blog ‘Autohuur en Roadtrip in Miami, Florida‘.

Veel plezier ermee! Hopelijk zien we nog een keer wat foto’s van je terug op DeStift.nl.