Search
Close this search box.

Wanchain koers verwachting

Wanchain is geen ERC2O token omdat het een aparte blockchain heeft met een cross-communicatie protocol dat een manier biedt om gegevens over te dragen tussen Wanchain en andere blockchains. Net als Ethereum volgt WAN het Proof of Stake (PoS) algoritme, dat het algemene netwerk onderhoudt.

Wanchain maakt gebruik van Locked Account Generation Scheme (LAGS), dat het mogelijk maakt om sleutels en fondsen te beveiligen wanneer er meerdere partijen bij betrokken zijn. Onlangs is Wanchain in het nieuws gekomen omdat het een partnerschap is aangegaan met een Maleisische e-commerce gigant PUC Berhard. (Wanchain nieuws)

Wanchain kopen? Dit kan het beste bij de Internationale exchange Binance

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Wanchain

Wanchain is de blockchain, en Wancoin is het token. De transacties verbruiken een bepaalde hoeveelheid WAN, waarvoor je de veiligheidswaarborgen moet betalen. De Wanchain Foundation is een non-profitorganisatie gevestigd vanuit Singapore, opgericht door Jack Lu, die ook Factom mede heeft opgericht. Wanchain bracht hun mainnet uit op januari 2018 en op juli 2018 brachten ze Wanchain 2.0 versie uit. Wanchain heeft als doel om de financiële industrie te decentraliseren door middel van cross-chain smart contracts.

Momenteel wordt Wanchain (WAN) verhandeld op $ 0,193048 met een koers van WAN die vandaag 5,55% stijgt. De market cap van Wanchain is USD 20.205.914 met 106.152.493 WAN die momenteel in omloop zijn. De 24-uurs koersbewegingsgrafiek geeft aan dat er voor $2.019.137 aan WAN werd verhandeld.

Wanchain koers verwachting 2024

Wanchain zou zijn partnerschappen met munten en bedrijven kunnen verhogen, wat het naar een nieuw niveau van mijlpalen zou kunnen brengen. De volgersratio van Wanchain en de adoptiesnelheid zouden ook exponentieel kunnen toenemen, wat een van de manieren is om vooruit te komen en een nieuwere kijk te krijgen op de cryptocurrency markt. Tegen het einde van 2020 zou Wanchain $ 4,53 kunnen bereiken, wat het een nieuw perspectief zal geven om te presteren en zijn marge te verhogen.

Wanchain koers verwachting 2024 – 2025

Tegen 2024 zal Wanchain mogelijk een nieuwe versie uitbrengen, namelijk Wanchain 4.0, die mogelijk een technologische upgrade zal bevatten. De Wanchain gemeenschap en de ontwikkelaars zijn op de hoogte van de laatste veranderingen in de technologie, en ze zouden nieuwe mijlpalen kunnen bereiken, waar de toepassingen in de echte wereld zouden kunnen toenemen. Tegen het einde van 2024 zou Wanchain $12.604793 kunnen bereiken. (Wanchain Toekomst)

Koers Wanchain

In de afgelopen maanden heeft de Wanchain Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Wanchain inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 200 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Wanchain is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 324 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 169,028,581 TRB coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Wanchain koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Wanchain nieuws, dan lijkt de Wanchain toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Wanchain prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Wanchain koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Civic Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Wanchain positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Wanchain nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Wanchain koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Wanchain koersprijs een sterke groei doormaakt. De Wanchain toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Wanchain kopen? Dit kan het beste bij de Internationale exchange Binance

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Ons oordeel over Wanchain prijsvoorspelling 2024

Volgens zeer recent nieuws, is Wanchain een partnerschap aangegaan met een Maleisisch e-commerce bedrijf genaamd PUC Berhard. Volgens de experts zal deze samenwerking de positie van WAN in de blockchain vertical versterken. Wanchain wil de go-to-blockchain zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar het unieke voordeel van de Blockchain-technologie. Zelfs Wanchain Beta ging onlangs live, en introduceerde ook een nieuwe portemonnee. Deze upgrade zal het zeker sneller maken, het terugbrengen van de blokproductietijd van 10 seconden naar 5 seconden. Dit soort vooruitgang zou WAN wel eens naar een totaal ander niveau kunnen leiden. Tegen het einde van 2020, zou Wanchain 4,53 dollar kunnen bereiken.