Verge koers verwachting

Verge is een van de cryptocurrencies die in het blockchain-ecosysteem verschenen tijdens de heerschappij van de bijna uitgestorven Initial Coin Offering (ICO)-dagen. Terug in 2017, tijdens de “massabeweging naar de maan”, was het crypto-ecosysteem gevuld met een “zee van munten”, allemaal gericht op het maken van een naam binnen de gemeenschap.

Te midden van verschillende van dergelijke cryptocurrencies die de gemeenschap opluisterden met briljante ideeën en niet te stoppen technologie, was Verge een van de weinige die tot nu toe toevallig slaagde. Overweegt u momenteel om in Verge te investeren? Of maakt u zich zorgen over uw huidige XVG-aandelen en hun potentieel? Dit artikel bevat een koersvoorspelling van Verge voor 2022 en daarna. 

Verge kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo

Wat is Verge?

Gelanceerd in 2014, kwam Verge uit onder de naam “DogecoinDark” die werd geïntroduceerd door Justin Sunerock. Verge is, volgens de officiële documenten, een open-source geheimhoudingsmunt die wordt bestuurd door een groep van grensoverschrijdende ontwikkelaars. Verge draait op zijn eigen cryptocurrency, XVG en het maakt gebruik van de obscurity darkweb tool Tor voor zijn anonimiteitsfunctie en een mysterieuze netwerklaag I2P om bepaalde transactiegebieden en IP-adressen te verbergen.

De handelssnelheid op Verge is bijna 5 seconden als gevolg van het gebruik van Simple Payment Verification (SPV). De Core QT portemonnee heeft TOR en SSL encryptie ingebouwd die de IP adressen van klanten verbergt. De vooruitgang van de verbetering van het Wraith-protocol stelt gebruikers in staat om persoonlijk transacties uit te voeren op de Verge-blockchain met stealth-adresseringsdiensten.

Bovendien kunnen de gebruikers van Verge naar verluidt schakelen tussen publieke en private records op de Verge blockchain. Het netwerk geeft vijf verschillende Proof-of-Work algoritmen voor mijnbouw – Lyra2rev2, Scrypt, X17, blake2s, en myr-groestl.

Verge Coin [XVG] Technische Analyse

XVG verscheen voor het eerst op de beurzen op 15 oktober 2014. Op dat moment had de munt slechts enige waarde en bleef bijna twee jaar lang op de $0,000013-markering handelen. De munt had een zeer lage marktkapitalisatie en verhandelde tegen bijna nul volumes op de beurzen.

2017 Het eerste grote beursvolume werd geregistreerd in 2017 toen meer dan $3.000 XVG werd verhandeld tijdens de maand maart. Halverwege 2017 werd XVG beïnvloed door de algemene crypto surge die veel vergelijkbare munten naar grotere prijshoogten begeleidde. Terwijl de koploper crypto, BTC zijn ATH-waarde naderde, draaide XVG op en raakte $ 0,0046 aan in juni van hetzelfde jaar.

Op dat moment was zijn marktkapitalisatie gestegen tot ongeveer $ 21 miljoen te midden van een dagelijks uitwisselingsvolume van gemiddeld ongeveer $ 6 miljoen. In december van 2017 was XVG gestegen en raakte zijn all-time-high prijs op $ 0,26. De marktkapitalisatie van de munt is dienovereenkomstig gestegen en het uitwisselingsvolume schommelde rond de 600 miljoen op een dagelijkse basis.

2018 Een prijsdaling zette in het begin van 2018 in, wat een gestage daling van de prijs van XVG teweegbracht. Tegen januari van het jaar was XVG gekelderd tot $ 0,19 terwijl een verdere daling zich snel materialiseerde. Tegen februari was XVG met succes gekelderd tot $ 0,04. De uitgewisselde volumes schommelden ook rond de $18 miljoen. De prijs steeg een beetje in het tweede kwartaal van het jaar en de prijzen lagen rond $ 0,078 per eenheid.

2019 In 2019 was de prijs van XVG echter teruggevallen naar het niveau van $ 0,007. Dit was waar de zaken werden vastgehouden tot het einde van het jaar. Hoewel de prijzen afwisselend stegen en daalden, was de totale verandering in 2019 verwaarloosbaar.

2020 In januari begon de prijs het jaar op ongeveer $ 0,0035 en handelde zijwaarts. Vervolgens begeleidde een progressieve prijsstijging de XVG-prijs naar $ 0,006, maar een steile daling crashte het terug naar $ 0,002 tegen medio maart. Als gevolg van een onmiddellijke ommekeer in de koers, steeg XVG vrij gestaag tot juni. Tegen het begin van juni lag de prijs rond $0,004 en een verdere duw bracht de prijs hoger op $0,007 per eenheid tegen het midden van de maand. 

Later bleef de prijs tussen de $0,004 en $0,007 handelen tot eind november. Tegen het einde van november steeg de prijs dramatisch naar $0,009 toen Bitcoin zijn prijsrally bleef uitbreiden. Verder begon de prijs te kelderen en handelde op $0.007 tijdens het einde van december 2020. 

Verge koers verwachting 2023

Op een bearish note, XVG handelde verder op $ 0,006 aan het begin van 2022. Het zou kunnen handelen op $0,019 tegen eind januari. XVG zou de komende dagen wat prijsschommelingen kunnen ondergaan, omdat de beren de markt proberen te slepen, XVG zou tegen juni kunnen dalen tot $0,002 en zal naar verwachting dezelfde range gedurende meerdere maanden aanhouden. Tegen het einde van 2022 zou XVG op $0,05 kunnen handelen.

Verge verwachting 2023 – 2025

XVG zou het jaar 2023 kunnen beginnen met een handelsprijs van $0,004. Verwacht wordt dat de koers tegen april zal dalen tot $0,0007 en dezelfde prijstrend gedurende een paar maanden kan aanhouden. Op een bearish note zou XVG eind november op $0,0004 kunnen uitkomen. Tegen eind december 2023, zou XVG erin kunnen slagen om $0,06 te klimmen.

Binnen de komende 5 jaar, als de adoptie groeit en cryptocurrencies in het algemeen populairder worden, wordt voorspeld dat de prijs van XVG meer dan 5 keer van zijn huidige waarde zal zijn gestegen. Tegen het einde van 2025, kan de prijs zo hoog als $ 0,15 raken.

XVG Prijs Markt Voorspelling

Weinig crypto-experts en handelaren beweren dat de prijs van XVG zich in de ‘bullish’ zone bevindt, wat betekent dat investeerders in het potentieel ervan geloven, en hun bijdrage doet de munt in prijs stijgen. XVG is, net als de rest van de markt, gebonden achter de prijsactie van bitcoin. Als bitcoin aan een nieuwe bull-run begint, mag XVG daar ook op hopen. Zoals zeer onwaarschijnlijk is, kunnen we niet verwachten dat er dit jaar veel zal veranderen voor XVG wat prijs betreft.

DigitalCoinPrice Volgens DigitalCoinPrice zou XVG $0,043 kunnen bereiken tegen het einde van 2023. De prijs zou kunnen dalen in 2023 en gedevalueerd kunnen worden naar $0,041. Mega Crypto Price Volgens Mega Crypto Price, zou Verge $2.39 kunnen bereiken tegen het einde van 2023. CoinSwitch Volgens CoinSwitch zal Verge in 5 jaar exponentieel aan populariteit en gebruikersbasis winnen. Tegen 2025 zou Verge $0,2069 kunnen bereiken.

Koers Verge

In de afgelopen maanden heeft de Verge koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Verge inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 125 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Verge is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 616 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 16,440,754,449  Verge coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Verge koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Verge nieuws, dan lijkt de Verge toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Verge prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Verge koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Verge nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Verge positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Verge nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Verge koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Verge koersprijs een sterke groei doormaakt. De Verge toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Onze Verge voorspelling

Met een koers van $ 0,006 begon XVG het jaar 2023. De koers bleef stijgen naarmate de marketeers zich concentreerden om in XVG te investeren. XVG zou met bepaalde verbeteringen kunnen komen en zou in de toekomst bepaalde partnerschappen voor samenwerkingen kunnen aankondigen. Tegen het einde van 2022 zou XVG de $0,030 kunnen bereiken en het zou in de toekomst op $0,065 kunnen handelen. 

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo