Search
Close this search box.

Unus Sed Leo koers verwachting

UNUS SED LEO is de nieuwe cryptocurrency geïntroduceerd door Bitfinex exchange, als gevolg waarvan het gaat om het begrotingstekort te dekken. In mei 2019 verscheen Unus Sed Leo Limited in iFinex, dat belast was met de creatie  en promotie van de cryptocurrency.

De ontwikkelaars genereerden bijna een miljard tokens en verkochten ze voor $ 1 tijdens een gesloten IEO (initial exchange offer), waardoor Bitfinex $ 1,8 mrd kon verzamelen en LEO naar de TOP-20 wereld cryptocurrencies kon krijgen. Vandaag is het een van de meest succesvolle cryptoprojecten volgens de verzamelde fondsen

Wat is UNUS SED LEO?

In het witboek van het project staat dat Bitfinex elke maand 27% van de winst zal besteden aan het terugkopen van tokens tegen de marktkoers. De gekochte munten zullen worden verbrand, het geld zal in de begroting worden gestoken. Als de regeling niet werkt, is er een plan B: gedurende 4 jaar zal Bitfinex de resterende schuld dekken uit de hoofdwinst van het bedrijf. Ondertussen zijn ze van plan om UNUS SED LEO te gebruiken als een utility token en het te introduceren bij andere iFinex’ diensten.

Het nieuw gecreëerde token dient drie doelen tegelijk:

  • het aanvullen van het Bitfinex-budget;
    uitbreiding van de mogelijkheden voor klanten van de dienst;
    ontwikkeling van het iFinex-ecosysteem.

Naar analogie van Binance coin fungeert LEO als een interne munt van de exchange, waarvan het gebruik een aantal voordelen oplevert:

Provisiekosten op Bitfinex en Ethfinex voor munthouders worden met 15% verlaagd. De korting geldt voor alle cryptocurrency paren, inclusief paren met stablecoins. Om van de optie gebruik te maken, is het voldoende om ten minste één munt op de rekening te hebben. De provisie voor gebruikers die meer dan 5000 USDT in cryptocurrency opslaan, wordt met nog eens 10% verlaagd (totale besparing – 25%).

Een extra korting van 0,05% wordt maandelijks opgebouwd voor elke 10.000 USDT die in LEO wordt gehouden.
Houders van meer dan 50 miljoen munten krijgen 25% korting op het opnemen van valuta (zowel digitaal als fiat) en margehandel. Bovendien betalen ze geen extra kosten voor de opname van fondsen ter waarde van 2 miljoen dollar.
Bovendien zal LEO een nutstoken worden in nieuwe diensten die iFinex van plan is te ontwikkelen.

Dit zijn Bitfinex Derivatives, IFinex IEO Platform, Dazaar, μFinex, Betfinex en EOSfinex. Munthouders wordt kortingen op het gebruik van diensten beloofd, evenals speciale voorwaarden voor margehandel en het werken met derivaten (futures, opties, enz.).

UNUS SED LEO koers verwachting 2024

Indien de huidige dynamiek niet wordt doorbroken door de correctie, en iFinex nieuwe diensten blijft promoten, zal de prijs van LEO aanzienlijk stijgen. Analyse van de maandelijkse koers suggereert dat de maximale prijspieken nog moeten komen. Tot nu toe zijn er geen ernstige correcties, wat betekent dat LEO voor het einde van 2024 $2 zou kunnen bereiken.

UNUS SED LEO koers verwachting 2024 – 2025

In 2020 kan de prijs van LEO coin verveelvoudigen omdat de tokens verder verbrand zullen worden. De koersgroei van de LEO coin zal enorm zijn, en zou in het slechtste geval ergens rond de $2 moeten blijven. In het beste geval is de voorspelling van de LEO prijs in 2025 $6. Het altcoin seizoen kan zijn potentieel ook nog vergroten.

Dus, is LEO het investeren waard? Het toevoegen van LEO aan de cryptocurrency portefeuille kan een winstgevende strategie zijn voor ervaren beleggers. De belangrijkste voorwaarde is om een trendverandering op tijd op te merken en tijd te hebben om van munten af te komen als ze in prijs beginnen te dalen (bijvoorbeeld door in shortposities te spelen). Het zou een optimale keuze zijn om zo’n 5-10% van je cryptoportefeuille voor een asset te bestemmen.

Als je een starter bent, wacht dan tot iFinex de problemen met de toezichthouders van de staat oplost. Actieve handelaren die werken op Bitfinex en Ethfinex zouden nu al moeten instappen om te genieten van de aanzienlijke besparingen op vergoedingen (het zal hen in staat stellen om de winst uit grote transacties te verhogen).

Koers UNUS SED LEO

In de afgelopen maanden heeft de UNUS SED LEO Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is UNUS SED LEO inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van UNUS SED LEO is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 2 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 999,498,893 UNUS SED LEO coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de UNUS SED LEO koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste UNUS SED LEO nieuws, dan lijkt de UNUS SED LEO toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de UNUS SED LEO prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele UNUS SED LEO koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste UNUS SED LEO Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer UNUS SED LEO positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste UNUS SED LEO nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele UNUS SED LEO koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de UNUS SED LEO koersprijs een sterke groei doormaakt. De UNUS SED LEO toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Is UNUS SED LEO een goede investering?

hier zijn drie belangrijke functies van de munt:

  • het aanvullen van het Bitfinex budget;
    het uitbreiden van mogelijkheden voor service klanten;
    ontwikkeling van het iFinex-ecosysteem.

Net als de Binance-munt (BNB) bij Binance fungeert LEO als een interne munt van de beurs, waarvan het gebruik verschillende voordelen biedt:

Provisiekosten op Bitfinex en Ethfinex voor munthouders worden met 15% verlaagd. De korting geldt voor alle cryptocurrency paren, inclusief paren met stablecoins. Om van de optie gebruik te maken, is het voldoende om ten minste één munt op de rekening te hebben. De provisie voor gebruikers die meer dan 5000 USDT in cryptocurrency opslaan, wordt met nog eens 10% verlaagd (totale besparing – 25%).

Een extra korting van 0,05% wordt maandelijks opgebouwd voor elke 10.000 USDT die in LEO wordt gehouden.
Houders van meer dan 50 miljoen munten krijgen 25% korting op het opnemen van valuta (zowel digitaal als fiat) en margehandel. Bovendien betalen ze geen extra kosten voor de opname van fondsen ter waarde van $ 2 miljoen.
LEO is een utility token in nieuwe diensten die iFinex van plan is te ontwikkelen. Dit zijn Bitfinex Derivatives, IFinex IEO Platform, Dazaar, μFinex, Betfinex, en EOSfinex. Munthouders wordt kortingen op het gebruik van diensten beloofd, evenals speciale voorwaarden voor margehandel en het werken met derivaten (futures, opties, enz.).

Met de groei van de marktkapitalisatie zal de waarde van elke token toenemen. Handelaren zullen kunnen verdienen op het verschil in koers, en het moment met de verlaging van de handelscommissies inspireerde veel gebruikers die niet deelnamen aan IEO maar ook munten willen krijgen.