Search
Close this search box.

Uniswap koers verwachting

DeFi explodeerde dit jaar in omvang, en de Uniswap uitwisseling presteerde zelfs beter dan de gecentraliseerde uitwisselingen op het hoogtepunt van de hausse. Nu is het goed voor meer dan 3 miljard dollar in totale waarde vergrendeld en is een van de top DeFi-protocollen. ChangeHero geeft een UNI-prijsvoorspelling voor dit jaar, Uniswap-prijsvoorspelling 2022-2025, en zelfs in de verdere toekomst.

Uniswap is een van de meest populaire gedecentraliseerde beurzen (DEX) die worden aangedreven door een geautomatiseerd marketmakersprotocol (AMM). Op deze DEX kan elke token vrij verhandeld worden, op voorwaarde dat het enige liquiditeit krijgt. Dit is de reden waarom Uniswap een grote markt van DeFi-munten heeft, en zo populair is geworden.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Uniswap? Uniswap kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst

Wat is Uniswap?

UNI werd gelanceerd in september 2020, met Uniswap V2.  De officiële airdrop beloonde iedereen die de eerste versie van het protocol ten minste één keer heeft gebruikt. Het belangrijkste doel is om te dienen als een governance token: de houders ervan kunnen stemmen over voorstellen en beslissen over de toekomst van Uniswap.

Uniswap is een set van computerprogramma’s die draaien op de Ethereum-blokketen en die het mogelijk maken om gedecentraliseerde tokenswaps uit te voeren. Het werkt met behulp van eenhoorns (zoals geïllustreerd door hun logo).

Handelaren kunnen Ethereum-munten ruilen op Uniswap zonder dat ze iemand met hun geld hoeven te vertrouwen. Ondertussen kan iedereen zijn crypto uitlenen aan speciale reserves, de zogenaamde liquiditeitspools. In ruil voor het verstrekken van geld aan deze pools, verdienen ze een vergoeding.

Hoe werkt Uniswap

Uniswap laat de traditionele architectuur van de digitale uitwisseling achter zich in die zin dat het geen orderportefeuille heeft. Het werkt met een ontwerp genaamd Constant Product Market Maker, wat een variant is op een model genaamd Automated Market Maker (AMM).

Geautomatiseerde market makers zijn slimme contracten die liquiditeitsreserves (of liquiditeitspools) aanhouden waartegen handelaren kunnen handelen. Deze reserves worden gefinancierd door liquiditeitsverschaffers. Iedereen kan een liquiditeitsverschaffer zijn die een equivalente waarde van twee tokens in de pool deponeert. In ruil daarvoor betalen handelaren een vergoeding aan de pool die vervolgens wordt uitgekeerd aan liquiditeitsverschaffers op basis van hun aandeel in de pool. Laten we eens dieper ingaan op de manier waarop dit werkt.

Liquiditeitsaanbieders creëren een markt door een equivalente waarde van twee penningen te deponeren. Dit kunnen ETH en een ERC-20 penning zijn of twee ERC-20 penningen. Deze pools bestaan meestal uit stabiele munten zoals DAI, USDC of USDT, maar dit is geen vereiste. In ruil daarvoor krijgen liquiditeitsverschaffers “liquiditeitsmunten”, die hun aandeel in de gehele liquiditeitspool vertegenwoordigen. Deze liquiditeitsmunten kunnen worden ingewisseld voor het aandeel dat ze vertegenwoordigen in de pool.

Uniswap koers verwachting 2024

Met behulp van steun/weerstand, trendlijnen, voortschrijdende gemiddelden en eenvoudige indicatoren zoals de RSI, kunt u een redelijk nauwkeurige Uniswap-prijsvoorspelling maken voor 3, 6 en 12 maanden van tevoren. Op het moment van schrijven is UNI ongeveer $6,57 USD waard en we denken dat de prijs in de komende maanden ergens rond de $10 tot $15 USD zou kunnen liggen.

Fundamentele analyse zou een deel van uw analyse moeten zijn bij het maken van uw eigen Uniswap-prijsvoorspelling. Onderzoek naar wat het Uniswap-team de komende maanden doet, kan u helpen om te bepalen of een investering al dan niet rendabel is nadat bepaalde gebeurtenissen, roadmap-doelstellingen of mijlpalen zijn bereikt. Technische analyses wegen zwaarder dan fundamentele analyses bij het bepalen van UNI-prijsbewegingen op korte termijn, maar het is belangrijk om de komende weken en maanden rekening te houden met aankomende gebeurtenissen.

Door de huidige trends, het beleggerssentiment en de algemene richting van de cryptocurrency markt, denken we dat Uniswap (UNI) een goede kans heeft om de $10-$15 USD mark in 2022 te bezoeken zolang de trend zich voortzet en het team blijft werken aan hun producten en samenwerkingsverbanden.

Uniswap verwachting 2024-2025

Van 2024 tot 2025 denken we dat de prijs van UNI voor een bezoek aan het $20 – $100 USD gebied als het Team blijft hun producten te ontwikkelen en die producten ontvangen adoptie van het doelpubliek. Deze UNI-prijsvoorspelling is gebaseerd op verschillende datasets en voorspellende modellering die uitgaat van de huidige langetermijntrend die de prijs van UNI in een opwaartse richting drijft zonder grote tegenslagen.

Een fundamentele analyse van Uniswap is cruciaal bij het voorspellen van de prijs van het UNI-munt op de lange termijn. Langetermijntrends die worden bepaald door technische analyses van historische prijsgegevens zullen helpen bij het voorspellen van de komende jaren, maar een fundamentele analyse is van cruciaal belang.

U moet nieuwsbrieven, sociale media, aankomende evenementen, het algemene beleggerssentiment en de marktomstandigheden in de loop van de tijd bijhouden om te bepalen wanneer u op het juiste moment moet kopen of verkopen. Het creëren van een Uniswap-prijsvoorspelling op basis van verzamelde gegevens is over het algemeen een nuttige stap om te bepalen of een langetermijninvestering naar verwachting winstgevend zal zijn.

Met behulp van voorafgaande prijsgegevens, voorspellende modellering en het beleggerssentiment dat uit verschillende bronnen online is geschraapt, is een Uniswap-prijsvoorspelling (UNI) van ongeveer $20 – $100 USD mogelijk in 2024-2025, gezien de basisprincipes van Uniswap en voorafgaande prijsgegevens van het UNI-munt.

Koers Uniswap

In de afgelopen maanden heeft de Uniswap Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Uniswap inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 10 van alle cryptocurrency Uniswaps. De marktwaarde van Uniswap is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 14 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 521,914,187  in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Uniswapmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Uniswap koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Uniswapbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Uniswap nieuws, dan lijkt de Uniswap toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Uniswap prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Uniswap koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Uniswap Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Uniswap positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Uniswap nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Uniswap koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitUniswap, maar is het wel duidelijk dat de Uniswap koersprijs een sterke groei doormaakt. De Uniswap toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Is Uniswap (UNI) een goede investering?

Wanneer u beslist of Uniswap (UNI) een goede investering voor u is, is het van cruciaal belang om rekening te houden met het risico en de beloning. We kunnen de prijs van UNI zowel op korte als op lange termijn voorspellen, maar de verwachtingen moeten voor elk van hen redelijk zijn. Op de lange termijn denken we dat UNI op basis van de fundamenten van het Uniswap-project en de vooruitgang die het team boekt op weg naar de doelstellingen en mijlpalen van de routekaart zal waarderen.

Door gebruik te maken van Technische Analyse zijn wij in staat om te voorspellen wat de prijs van UNI op de korte termijn zal zijn en onze investeringsomvang dienovereenkomstig te berekenen. Met behulp van horizontale weerstands- en steunniveaus, voortschrijdende gemiddelden, diverse indicatoren en andere technieken kunt u een goed onderbouwde prijsvoorspelling maken of de prijs de komende dagen, weken en maanden zal stijgen of dalen.

De cryptocurrency markt is extreem volatiel en moeilijk te voorspellen op de lange termijn, dus het onderzoeken van de fundamenten en de vooruitgang van Uniswap is een essentiële taak alvorens te beslissen om een bedrag aan fondsen te investeren voor de lange termijn met als doel om maanden of jaren vast te houden. Bij het analyseren van de koers van Uniswap om een prijsvoorspelling voor de korte of lange termijn te vormen, is het van essentieel belang om zowel de technische als de fundamentele analyse in aanmerking te nemen.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst