Search
Close this search box.

UMA koers verwachting | Gaat UMA stijgen in 2024?

De cryptocurrentieruimte ervaart momenteel iets wat alleen beschreven kan worden als een DeFi-seizoen. De opeenvolgende release van DeFi-protocollen heeft gezien de totale waarde vergrendeld in de ruimte meer dan 9 miljard USD.

Terwijl sommige van deze protocollen zijn niet bijzonder opmerkelijk (of zelfs ronduit belachelijk), zijn anderen buigen de regels van de traditionele financiën en de invoering van nieuwe technologieën die werden beschouwd als onmogelijk. UMA is een van deze protocollen.

De missie van UMA is om het mogelijk te maken dat iedereen in de wereld toegang heeft tot financieel risico. Terwijl dit muziek is in de oren van adrenaline doordrenkte cryptocentrische handelaren, is het een symfonie voor legitieme institutionele beleggers.

Waarom? Omdat de markt UMA zich richt op de derivatenmarkt, die tussen de 500 biljoen en meer dan 1 quadriljoen dollar waard is. Voorheen alleen toegankelijk voor geaccrediteerde beleggers, UMA maakt het mogelijk voor iedereen om deel te nemen aan de grootste financiële markt in de wereld.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van UMA? UMA kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is UMA?

UMA, kort voor universele markttoegang, is een protocol dat is gebaseerd op Ethereum en dat gebruikers in staat stelt om op maat gemaakte synthetische cryptocurrency tokens te maken die de prijs van vrijwel alles kunnen volgen. In gewoon Engels, UMA laat u handelen met behulp van ERC-20 tokens zonder werkelijke blootstelling aan het actief zelf.

Dit stelt iedereen in staat om een blootstelling te krijgen aan activa die anders buiten bereik zouden zijn. De UMA cryptocurrency token wordt gebruikt voor het beheer van het protocol en voor het prijs orakel.

Waarom is UMA zo belangrijk? Omdat het een wereld van mogelijkheden opent voor DeFi. Bijvoorbeeld, kunt u sommige DAI storten in Compound voor anderen om te lenen die sommige bedrag van de rente per jaar (laten we zeggen 10%) oplevert. Wanneer u dit doet, krijgt u een DAI-papiertje dat de rente opbrengt.

Aangezien UMA het mogelijk maakt dat zowat alle activa als onderpand worden gebruikt, zou u eenDAI kunnen gebruiken als onderpand voor het slaan van synthetische penningen die de prijs van goud vertegenwoordigen. U zou dan een synthetische munt kunnen maken die niet alleen de prijs van goud volgt, maar ook 10% rente per jaar opbrengt via de aDAI die op slot gaat.

Wordt UMA veel waard in 2024? Wel of niet UMA kopen?

Het is natuurlijk interessant om te weten wat UMA gaat doen in het volgende jaar en of het de moeite is om het te kopen of niet. Ons professioneel team kan geen financieel advies geven maar heeft wel zeer positieve vooruitzichten. De beslissing om UMA wel of niet te kopen moet u natuurlijk wel zelf doen. Echter, als we naar de crypto markt kijken zien we dat de piek nog lang niet bereikt is en er zeer veel mogelijkheden liggen.

UMA koers verwachting 2021 en verder

UMA kopen

UMA kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.