Search
Close this search box.

Tomochain koers verwachting

TomoChain is een innovatieve schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum blockchain en andere blockchains. TomoChain heeft een 150-Masternodes architectuur met een Proof of Stake Voting (POSV) consensus voor bijna-nul kosten en 2 seconden transactiebevestiging. Veiligheid, stabiliteit en uiteindelijke voltooiing worden gegarandeerd met nieuwe methoden zoals dubbele validatie, markup via slimme contracten en uniforme randomisatieprocessen.

Is TomoChain (TOMO) de investering waard? Wanneer is het juiste moment om in TOMO te investeren? Ontdek de TomoChain koersvoorspelling voor 2024-2025 in ons artikel.

Tomochain kopen? Dit kan het beste bij de Internationale exchange Binance

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Tomochain (TOMO)?

TomoChain is een gedecentraliseerd blockchain-project. Het heeft als doel de schaalbaarheidsproblemen op te lossen die veel blockchains hebben. Het doet dit door de TPS (Transactions per Second) te verhogen.

Helaas kunnen zelfs grote blockchain-projecten zoals Ethereum slechts 15 transacties per seconde verwerken. Vergelijk dat eens met Visa of Mastercard, waar tot 6.000 transacties per seconde haalbaar zijn.

TomoChain wil interoperabiliteitsproblemen oplossen, en probeert de bekende schaalbaarheidsproblemen met de Ethereum blockchain op te lossen. Schaalbaarheid omvat netwerk congestie, lange wachttijd voor transactie validatie, en de hoge transactiekosten die gepaard gaan met deze problemen. Interoperabiliteit verwijst naar de mogelijkheid voor Ethereum om te linken met andere blockchains om cross-chain interactie te bieden.

Dit is van cruciaal belang omdat blockchains op schaal moeten werken om ontwrichtend potentieel te realiseren, en ze moeten een manier hebben om samen te werken. Een van de belangrijkste functies van blockchains is de manier waarop ze geld verplaatsen en vastleggen tussen rekeningen.

TomoChain probeert het schaalbaarheidsprobleem op te lossen door middel van sharding en een stake voting-oplossing. Dat heeft geleid tot een TOMO blockchain die tot 5.000 transacties per seconde biedt, 2-seconden transactietijden, en lage transactiekosten voor gebruikers.

Het ontwikkelingsteam beweert dat zodra we sharding bereiken, TomoChain 20.000 tot 30.000 transacties per seconde kan bereiken. TomoChain kan worden gebruikt om gedecentraliseerde toepassingen (DApp) te bouwen, en om andere populaire blockchain use cases te bedienen, zoals gedecentraliseerde waardetransactie. Het consensusmechanisme van TomoChain is Proof of Stake Voting (POSV).

TomoChain project begon op 1 maart 2018. TomoChain haalde in één dag $8,5M USD op voor het project via een ICO (Initial Coin Offering). Tijdens deze tokenverkoop konden gebruikers TOMO kopen met Ethereum (ETH) voor 0,25 USD per token.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

TomoChain koers verwachting 2024- 2025

Hier zijn alle mogelijke scenario’s voor TomoChain cryptocurrency in 2024 en verder.

#1. Trading Beasts TomoChain (TOMO) Prijsvoorspelling voor 2024- 2025
TomoChain prijs werd voorspeld om $ 0,5778074 te bereiken tegen het begin van februari 2020. TomoChain prijs wordt voorspeld om $ 0,5468481 te bereiken tegen het begin van juli 2020. Tegen het einde van het jaar zal de prijs van één TOMO naar verwachting $0,5695 bedragen. TOMO heeft de verwachting overtroffen met de huidige prijs van $0,611824. In 2022 kan de muntprijs rond de $0,67 liggen. In 2024 zal de TOMO-prijs stijgen tot $0,7924.

#2. CryptoGround TOMO Prijsvoorspelling voor de komende vijf jaar
Op basis van beschikbare gegevens, kan worden voorspeld dat het winstgevend is om te investeren in TomoChain (TOMO) voor de lange termijn. Met lange termijn bedoelt CryptoGround de TomoChain voorspelling voor een periode van 5+ jaar. De prijs van TomoChain (TOMO) zal na 5 jaar (vanaf vandaag) rond de $1,9179 liggen. De technische analyse die het algoritme van het platform gebruikt, zegt dat de prijs van TomoChain (TOMO) op de lange termijn niet zal dalen of dalen.

De prijs van TomoChain (TOMO) zal in 2024 ongeveer $1,0496 bedragen. Volgens de voorspelling en de algoritmische analyse, zal de prijs van 1 TomoChain (TOMO) in 2025 rond de $1.9179 liggen.

#3. TomoChain (TOMO) Prijsvoorspelling voor 2024- 2025  door Wallet Investor
TOMO is een slechte lange termijn (1 jaar) investering. De prijs van TomoChain kan dalen van 0,460 USD naar 0,338 USD. De verandering zal -26,511% zijn. Volgens de huidige gegevens bevond TomoChain (TOMO) en mogelijk zijn marktomgeving zich de afgelopen 12 maanden in een opwaartse cyclus. De prijs in 2022 kan licht veranderen en stijgen tot $ 0,736. In 2024 zal de prijs van TOMO stijgen tot $0,920. In 2024 zal de TomoChain muntprijs rond de $1.380 liggen. In 2025 zal de TomoChain koers veranderen naar $2.3.

#4. Crypto-Rating TOMO Prijsvoorspelling voor 2024- 2025
TomoChain prijs zal op $0,783853 staan in 1 maand. De hoogst mogelijke voorspelde prijs in de periode van 180 dagen is $0,711108 en de laagst mogelijke voorspelde prijs is $0,536623.

Koers Tomochain

In de afgelopen maanden heeft de Tomochain Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Tomochain inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 200 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Tomochain is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 216 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 80,920,850 Tomochain coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Tomochain koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Tomochain nieuws, dan lijkt de Tomochain toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Tomochain prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Tomochain koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Civic Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Tomochain positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Tomochain nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Tomochain koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Tomochain koersprijs een sterke groei doormaakt. De Tomochain toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Onze TomoChain verwachting

Alles wat we kunnen vertellen over de TomoChain prijsvoorspelling is dat de vooruitzichten vrij goed zijn. De prijs van de TOMO cryptocurrency zal zeker stijgen als het team doorgaat met het ontwikkelen van het project. De kans dat de prijs in de toekomst de $ 0,7 zal bereiken is vrij groot.

TomoСhain wordt gevormd als een netwerk van blokverbindingen die zijn vermogen ondersteunen om extreem snelle transacties te doen tegen vrijwel geen transactiekosten. Dit zal een ideale oplossing zijn voor de distributie, publicatie en integratie van tokens voor verschillende toepassingen en ondernemingen.

Bovendien is TomoChain een goed landingsplatform voor alle crypto-nieuwkomers.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce