THORChain koers verwachting

THORChain is een gedecentraliseerd liquiditeitsnetwerk dat een onmiddellijke en autorisatievrije ketenoverschrijdende uitwisseling van activa en gedecentraliseerde financiering in verschillende valuta’s mogelijk maakt. Het stelt gebruikers in staat om activa in liquiditeitspools te plaatsen om provisies te ontvangen, onmiddellijk activa te ruilen tegen open marktprijzen, activa te lenen en uit te lenen, en te betalen in elke valuta. Volgens het idee van het project is de toekomst transparant, liquide en gemotiveerd.

Thorchain koers verwachting

Aan het einde van het voorjaar van 2020 begon de RUNE-cryptokostprijs snel te stijgen. In dit artikel gaan we de prijsveranderingen analyseren en de toekomst van de THORChain-cryptocijfers voorspellen.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van THORchain? THORchain kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 209 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is THORChain?

Decentrale financiering en gedecentraliseerde uitwisselingen zijn de laatste tijd een hot topic geworden in de cryptowereld. Met veel projecten in opkomst, die innovatieve ideeën bieden om toepassingen te creëren die alternatieve manieren bieden om geld uit te wisselen en te verdienen in de crypto-ruimte. Een breed scala aan DEX’s ontstond in 2019, waaronder de langverwachte Binance DEX, Uniswap en zelfs de beruchte John Mcafee lanceerde onlangs zijn eigen DEX.

Er zijn ook DEFI-toepassingen opgedoken, waarbij Maker Dao gebruikers in staat stelt om onderpand te storten voor DAI en besparingen te verdienen door crypto uit te lenen. Er zijn ook honderden andere protocollen die vergelijkbare functies bieden. Een interessant project dat onlangs onze aandacht heeft getrokken bij MarketHodl is Thorchain.

Thorchain is een ketenoverschrijdende uitwisseling van digitale activa zonder toestemming, waardoor gebruikers direct en snel tokens kunnen omwisselen. Het project creëert een stimulans voor gebruikers door het aanbieden van uitlenen en lenen op elk willekeurig activum en ook door het inzetten van activa in liquiditeitspools om kosten te verdienen.

Zij zijn bezig met het ontwerpen van een BEPSwap die de houders van BEP2-munten (Binance chain tokens) in staat zal stellen hun activa te ruilen en in te zetten. De ontwikkeling houdt daar ook niet op. Het project is blockchain agnostisch, en is van plan om een aantal apps uit te brengen die compatibel zijn met een aantal crypto-projecten.

THORChain koers verwachting 2023 – 2025

Allereerst zijn de RUNE-ontwikkelaars een wedstrijd begonnen waaraan iedereen kan deelnemen. De regels zijn eenvoudig: als je de toekomstige prijs van RUNE cryptocurrency vanaf 1 september 2020 raadt, krijg je 10.000 RUNE.

Daarnaast hebben we een aantal prijsvoorspellingen verzameld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in RUNE als investeringstool.

#1. THORChain (RUNE) Prijsvoorspelling door Wallet Investor Algorithms

Volgens de bron is het winstgevend om te investeren in RUNE-cryptocurrency. Zij is van mening dat de prijs van de THORChain cryptocurrency zal stijgen tot $1,4. Bovendien zal de activaprijs groeien in een bullish scenario, zodat de RUNE-munt het rentepunt van $5 kan bereiken.

#2. Digitale Muntprijs Algoritmen op RUNE Cryptocurrency Future

Deze versie van RUNE-prijsvoorspelling is niet zo bullish als een eerdere versie. Digital Coin Price voorspelt een lichte stijging van de THORChain-cryptocentrische prijs. De munt kan oplopen tot $1,3 in een jaar. Tegen het einde van 2025 kan de koers niet meer dan $1,8 bedragen.

Koers THORChain

In de afgelopen maanden heeft de THORChain koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is THORChain inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van THORChain is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 238,275,761  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de THORChain koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste THORChain nieuws, dan lijkt de THORChain toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de THORChain prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele THORChain koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste THORChain nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer THORChain positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste THORChain nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele THORChain koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de THORChain koersprijs een sterke groei doormaakt. De THORChain toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

RUNE Cryptocurrency Prijsvoorspelling – Samenvatting

Eind juli vertoonde THORChain, van de 100 belangrijkste cryptokringen in termen van kapitalisatie, de hoogste groei van 18%. Het projectteam heeft zijn roadmap waarin zij beweren dat het Mainnet niet ver weg is. Het lijkt erop dat de asset ons echte groei kan laten zien.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 209 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce