Theta koers verwachting

Home » Uncategorized » Theta koers verwachting

Het Theta-netwerk is een platform dat gebaseerd is op de Ethereum-blokketen die werd gecreëerd voor de promotie van video-inhoud en de effectieve plaatsing van streaming video. De ontwikkelaars van dit project zijn Silver.tv en Theta Labs. De Theta-munt of THETA is de interne cryptocurrency van het platform, gebaseerd op de ERC20-standaard. THETA kan worden gebruikt als een donatie aan de makers van content, om de premium content te ontsluiten en ook als de korte- en langetermijninvestering. In totaal zullen er 1 miljard munten in omloop zijn. De THETA-kapitalisatie vanaf 01/06/2020 bedraagt 239.058.417 dollar.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Theta? Theta kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Theta?

THETA is een cryptocurrency die Theta’s gedecentraliseerde video-leveringsnetwerk aandrijft, aangedreven door gebruikers en een innovatieve nieuwe blokketen. Theta is een open source protocol dat speciaal is gebouwd om het gedecentraliseerde streaming netwerk van stroom te voorzien en maakt het mogelijk om verticale gedecentraliseerde apps (DApps) bovenop het platform te bouwen om esport, muziek, TV/films, onderwijs, bedrijfsconferenties, peer-to-peer streaming en nog veel meer mogelijk te maken.

De opkomst van live video streaming platformen ging bijna hand in hand met de ontwikkeling van blockchain technologie, wat de crypto-liefhebbers van Theta ertoe aanzette om beide te proberen samen te smelten binnen één enkel ecosysteem genaamd het Theta platform. Met dat in het achterhoofd kregen de ontwikkelaars het idee om een video delivery network te creëren dat bovenop de speciale Theta-blokketen draait. Terwijl het afleveringsnetwerk een plaats blijft voor decentrale videostreaming, biedt Theta blockchain een omgeving voor het gebruik van de THETA-token van het platform.

De Theta koersverwachting in 2021 en verder

Volgens de technische analyse van de gebruikers van Trading View zijn er controversiële meningen over de toekomst van Filecoin. Sommige handelaren zeggen dat er te veel hype en FOMO op de FIL-munt staan. Mensen zien de bearish trend op de Thetagrafiek. Er zijn dus twee scenario’s van toekomstige activiteiten: u kunt de FIL-munt inkorten, of u kunt de kans grijpen om Thetategen een lagere prijs te kopen en winst te maken in de toekomst.

Gezien de cijfers voorspellen de prijsvoorspellingen op basis van AI, zoals Wallet Investor en Digital Coin Price, dezelfde cijfers. Dus tegen het einde van 2020 zal de prijs van de FIL-munt waarschijnlijk 60 dollar bereiken. Thetacryptocurrency zou zijn positie kunnen handhaven tot 2022, wanneer het zal gaan tot honderd dollar. In 2023 kan de prijs weer dalen tot het punt van $84. De FIL-munt zou echter tegen het einde van 2025 het $150-prijspunt kunnen bereiken.

Theta nieuws

Met het Theta-platform zijn beide lagen gebouwd met het doel een model voor het delen van bandbreedte te creëren en te gelde te maken dat in ieder geval een aantal van de beloofde doelen moet opleveren:

Het Theta-platform wil niet dat de kijkers betalen voor de toegang tot de lage kwaliteit van de videostreamingdiensten. Het team achter de Theta identificeerde een reeks problemen met de content delivery networks (CDN) van vandaag. Om te beginnen worden deze netwerken beschreven als een gebrek aan voldoende bereik over de hele wereld, waarbij technische problemen zoals stotteren, pauzes, overslaan en slechte videokwaliteit nog steeds vele geografische regio’s teisteren.

Theta wil deze problemen oplossen door een peer-to-peer (P2P) netwerk op te zetten waarin de consumenten worden beloond met penningen voor het delen van hun middelen en het prestatieniveau van het platform te allen tijde op een voldoende hoog niveau te houden. Dit is met name van belang voor het toegenomen gebruik van 4K en 8K video en virtual reality (VR).

Theta wil een vlotte streaming van hoge kwaliteitsvideo bieden zonder dat dit gepaard gaat met buitensporige technologische kosten. Vandaag de dag zijn uitgevers verplicht om dure infrastructuur voor de levering van video’s uit te rollen en te onderhouden. Omdat de uitgevers zelf het grootste deel van deze kosten op zich moeten nemen, druppelt er minder omzet naar de makers van de content, waardoor de creativiteit en innovatie in het bedrijfsleven wordt gesmoord.

Met het model van de Theta worden de kosten voor het leveren van kwaliteitsvideo’s verlaagd door een groter aantal deelnemers in de blokketen op te nemen. Dit moet zorgen voor meer flexibiliteit en innovatie in het beheer van de inkomstenstromen en het creëren van content.

Theta verwachting 2021 – 2025

Kijkend naar de levenslange prijsgrafiek van Theta Token, d, dan zie je duidelijk dat Theta in principe in de categorie stabiele munten zit. De sinds de lancering consistentie in de prijs schommeling is tot de mark. dus, naar mijn mening deze crypto zal perfect zijn voor de korte termijn belegger. als volgende patroon, zijn ze hebben sinds 2018 theta handhaven meest bereikte prijs door Theta is $ 0,11 USD en ze bereikt deze prijs voor meer dan 6 keer in totaal.

De all time best van Theta token in $0.31 USD, die werd bereikt in juli 2018 en in hetzelfde jaar Theta bereikt ook zijn all time low. In 2019 registreerde

Theta haar hoogste prijsstijging, want ook dit jaar heeft deze penning de kans om dat record te breken door alleen maar $0.20 dollar te overschrijden.

Theta kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *