Search
Close this search box.

Theta koers verwachting

Het Theta-netwerk is een platform dat gebaseerd is op de Ethereum-blokketen die werd gecreëerd voor de promotie van video-inhoud en de effectieve plaatsing van streaming video. De ontwikkelaars van dit project zijn Silver.tv en Theta Labs. De Theta-munt of THETA is de interne cryptocurrency van het platform, gebaseerd op de ERC20-standaard. THETA kan worden gebruikt als een donatie aan de makers van content, om de premium content te ontsluiten en ook als de korte- en langetermijninvestering. In totaal zullen er 1 miljard munten in omloop zijn. De THETA-kapitalisatie vanaf 01/06/2020 bedraagt 239.058.417 dollar.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Theta? Theta kopen kan het goedkoopst bij deze exchange en deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Theta?

THETA is een cryptocurrency die Theta’s gedecentraliseerde video-leveringsnetwerk aandrijft, aangedreven door gebruikers en een innovatieve nieuwe blokketen. Theta is een open source protocol dat speciaal is gebouwd om het gedecentraliseerde streaming netwerk van stroom te voorzien en maakt het mogelijk om verticale gedecentraliseerde apps (DApps) bovenop het platform te bouwen om esport, muziek, TV/films, onderwijs, bedrijfsconferenties, peer-to-peer streaming en nog veel meer mogelijk te maken.

De opkomst van live video streaming platformen ging bijna hand in hand met de ontwikkeling van blockchain technologie, wat de crypto-liefhebbers van Theta ertoe aanzette om beide te proberen samen te smelten binnen één enkel ecosysteem genaamd het Theta platform.

Met dat in het achterhoofd kregen de ontwikkelaars het idee om een video delivery network te creëren dat bovenop de speciale Theta-blokketen draait. Terwijl het afleveringsnetwerk een plaats blijft voor decentrale videostreaming, biedt Theta blockchain een omgeving voor het gebruik van de THETA-token van het platform.

De Theta koersverwachting in 2024 en verder

Volgens de technische analyse van de gebruikers van Trading View zijn er controversiële meningen over de toekomst van Filecoin. Sommige handelaren zeggen dat er te veel hype en FOMO op de FIL-munt staan. Mensen zien de bearish trend op de Thetagrafiek. Er zijn dus twee scenario’s van toekomstige activiteiten: u kunt de FIL-munt inkorten, of u kunt de kans grijpen om Thetategen een lagere prijs te kopen en winst te maken in de toekomst.

Gezien de cijfers voorspellen de prijsvoorspellingen op basis van AI, zoals Wallet Investor en Digital Coin Price, dezelfde cijfers. Dus tegen het einde van 2020 zal de prijs van de FIL-munt waarschijnlijk 60 dollar bereiken. Thetacryptocurrency zou zijn positie kunnen handhaven tot 2024, wanneer het zal gaan tot honderd dollar. In 2024 kan de prijs weer dalen tot het punt van $84. De FIL-munt zou echter tegen het einde van 2025 het $150-prijspunt kunnen bereiken.

Theta nieuws

Met het Theta-platform zijn beide lagen gebouwd met het doel een model voor het delen van bandbreedte te creëren en te gelde te maken dat in ieder geval een aantal van de beloofde doelen moet opleveren:

Het Theta-platform wil niet dat de kijkers betalen voor de toegang tot de lage kwaliteit van de videostreamingdiensten. Het team achter de Theta identificeerde een reeks problemen met de content delivery networks (CDN) van vandaag. Om te beginnen worden deze netwerken beschreven als een gebrek aan voldoende bereik over de hele wereld, waarbij technische problemen zoals stotteren, pauzes, overslaan en slechte videokwaliteit nog steeds vele geografische regio’s teisteren.

Theta wil deze problemen oplossen door een peer-to-peer (P2P) netwerk op te zetten waarin de consumenten worden beloond met penningen voor het delen van hun middelen en het prestatieniveau van het platform te allen tijde op een voldoende hoog niveau te houden. Dit is met name van belang voor het toegenomen gebruik van 4K en 8K video en virtual reality (VR).

Theta wil een vlotte streaming van hoge kwaliteitsvideo bieden zonder dat dit gepaard gaat met buitensporige technologische kosten. Vandaag de dag zijn uitgevers verplicht om dure infrastructuur voor de levering van video’s uit te rollen en te onderhouden. Omdat de uitgevers zelf het grootste deel van deze kosten op zich moeten nemen, druppelt er minder omzet naar de makers van de content, waardoor de creativiteit en innovatie in het bedrijfsleven wordt gesmoord.

Met het model van de Theta worden de kosten voor het leveren van kwaliteitsvideo’s verlaagd door een groter aantal deelnemers in de blokketen op te nemen. Dit moet zorgen voor meer flexibiliteit en innovatie in het beheer van de inkomstenstromen en het creëren van content.

Koers Theta

In de afgelopen maanden heeft de Theta Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Theta inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 20 van alle cryptocurrency Thetas. De marktwaarde van Theta is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 13 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 1,000,000,000 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Theta koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Theta nieuws, dan lijkt de Theta toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Theta prijs.

Om in te kuntheta spelen op eventuele Theta koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Theta Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Theta positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Theta nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Theta koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Theta koersprijs een sterke groei doormaakt. De Theta toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Theta verwachting 2024 – 2025

Kijkend naar de levenslange prijsgrafiek van Theta Token,  dan zie je duidelijk dat Theta in principe in de categorie stabiele munten zit. De sinds de lancering consistentie in de prijs schommeling is tot de mark. Deze crypto zal perfect zijn voor de korte termijn belegger. In 2018 heeft Theta een prijs bereikt van $ 0,11 USD en deze prijs hebben ze voor meer dan 6 keer in totaal bereikt.

De all time best van Theta token in $0.31 USD, die werd bereikt in juli 2018 en in hetzelfde jaar Theta bereikt ook zijn all time low. In 2019 registreerde Theta haar hoogste prijsstijging, want ook dit jaar heeft deze penning de kans om dat record te breken door alleen maar $0.20 dollar te overschrijden.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Nieuwsupdates voor de crypto Theta | Wat zijn de laatste ontwikkelingen?

Als trader weet je natuurlijk hoe cruciaal het kan zijn om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwsontwikkelingen. We zien dat nieuws veel invloed kan hebben op de koersprijs van Theta. Als day-trader is dit erg van belang, omdat je op korte termijn je crypto’s wilt kopen en verkopen. Als langetermijn investeerder is dit misschien wat minder interessant omdat je niet van plan bent om op korte termijn iets met je investeringen wilt doen. Toch kan het belangrijk zijn bij het maken van jouw keuze om ergens geld in te investeren of niet. We kunnen dan ook de lange termijn investeerders aanraden meer naar lange termijn projecten van Theta te kijken. Voor day-traders raden we wel aan elke dag op te hoogte te blijven van de laatste Theta nieuwsupdates en ontwikkelingen.