Tezos

Tezos koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Tezos koers verwachting

Tezos (XTZ) is een blokketennetwerk dat gekoppeld is aan een digitaal token, dat een tez of een tezzie wordt genoemd. Tezos is niet gebaseerd op de ontginning van tez. In plaats daarvan krijgen munthouders een beloning voor hun deelname aan het ‘proof-of-stake’ consensusmechanisme.

Tezos is ontwikkeld door Arthur Breitman. Tezos, ook wel XTZ genoemd, is een munt die een multifunctioneel platform is dat dApps en slimme contracten ondersteunt. Het belangrijkste doel van het platform is het combineren van een zelfcorrigerend protocol en on-chain governance voor het beheer van netwerkaanpassingen.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Tezos? Tezos kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of via deze broker.

Daarnaast maakt Tezos gebruik van gedelegeerde proof-of-stake (DPoS) en ondersteunt Turing complete slimme contracten. Het zou de moeite waard zijn om te vermelden dat Tezos uitbarstte in het crypto land door $232 miljoen te verzamelen in hun toenmalige recordbrekende ICO.

De Tezos koersverwachting in 2021 en verder

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose. De technische analyse van Tezos ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn. Het verhandelen van een Tezos op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Tezos (XTZ) maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Tezos is over het algemeen bullish sinds de start van 2020. Van een lage prijs van ongeveer $1,25 in januari, de top cryptocurrency bewoog zich gestaag naar record Year-Till-Date (YTD) All-Time-High (ATH) van $3,6 in het najaar van februari.

Echter, in maart was er een scherpe prijsdaling, waardoor XTZ midden maart op $1.25 handelde. Dit was waar de zaken stonden aan het eind van het eerste kwartaal van 2020.

Aan het begin van het tweede kwartaal begon XTZ te stijgen totdat het soms in mei een stijve weerstand van $3 kreeg. De prijs probeerde het niveau vroeg in juni door te drukken door druk te verkopen en sindsdien flirtte XTZ met het $3-niveau.

Voorspellingen van Tezos voor 2021 – 2025

In het jaar 2021 wordt een exponentiële groei verwacht als gevolg van de inkomende ontwikkeling en de adoptie. XTZ zou aanzienlijk meer dan $8 kunnen handelen en verdere verbetering zou zelfs een optie kunnen zijn. In het best mogelijke geval kan XTZ tegen het einde van 2021 ruilen voor $12-15.

Aangezien we kunnen zien dat Tezos een zichzelf ontwikkelend platform is, is het waarschijnlijker dat het platform de frequente dips overleeft. Verder, als we optimistisch zijn, kunnen we met de adoptie van Dapps en verdere ontwikkelingen voorspellen dat de prijs van Tezos kan oplopen tot 14$ tot 20$. We kunnen dus aannemen dat XTZ in de loop van de komende 5 jaar een opleving zou kunnen nemen.

Op basis van de huidige XTZ-prijs voorspellen we dat de Tezo’s in de komende jaren tot 24 dollar kunnen oplopen als de blokketen DApp-industrie explodeert.

Aangezien Tezos zich nog in het ontwikkelingsstadium bevindt, moet er dus nog veel werk worden verricht om de use-cases te ontwikkelen en het potentieel van de technologie te demonstreren. Nu de ontwikkeling van DApp echter weer op gang is gekomen en er een aantal echt veelbelovende functies op komst zijn, zal het misschien niet lang duren voordat Tezos een keerpunt bereikt.

Alles in aanmerking genomen heeft Tezos zeker het potentieel om de komende jaren in waarde te groeien, maar niets is gegarandeerd. handel zeer zorgvuldig voordat u overweegt te investeren, aangezien totale verliezen zeker binnen de mogelijkheden liggen.

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *