Terra koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Terra koers verwachting

Terra. Het is een blockchain-platform met een reeks stabiele munten die elk gekoppeld zijn aan verschillende fiatvaluta’s. UST is bijvoorbeeld één van Terra’s stabiele munten; het is gekoppeld aan de USD. Een andere, KRT, is gekoppeld aan de Zuid-Koreaanse won.

Het LUNA token dient als onderpand voor deze stablecoins en voedt het gedelegeerde proof of stake systeem van de Terra blockchain, wat de stabiliteit en veiligheid van het netwerk garandeert.

ExchangeWaarom?Rating Gratis registreren
 /></a><br />
<p class=Binance

Groot aantal crypto om te traden

Rating

9,5

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=OKEX


Internationale exchange

Rating

9,2

Bekijk OKEX
 /></a><br />
<p class=Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

8,5

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=Kraken

Wereldwijde exchange

Rating

8,1

Bekijk Kraken

Wat is Terra (LUNA)?

Terra en zijn Mirror Protocol bieden gebruikers blootstelling aan reële activa zonder de beperkingen van geografie, markturen, of het bezit van het actief. Dit model vermindert veel van de typische barrières voor deelname aan aandelenmarkten.

Naarmate er meer accounts worden aangemaakt op Terra, zullen er waarschijnlijk ook meer transacties plaatsvinden. Elke stablecoin transactie op Terra brengt kosten met zich mee. Die vergoeding wordt betaald aan de stakers van Terra’s token: LUNA. Naarmate er meer transacties plaatsvinden, hebben houders van het LUNA token een grotere stimulans om hun tokens in te zetten, vanwege de toegenomen kans om beloningen te verdienen.

Bovendien kent LUNA geen inflatie, dus wanneer de adoptie van Terra’s stablecoins toeneemt, gaan transactievolumes omhoog, en nemen LUNA-beloningen toe. Bijgevolg wordt LUNA schaarser naarmate er meer Terra stablecoins gedrukt worden om aan de vraag te voldoen, aangezien het slaan van een munt op Terra het verbranden van een stablecoin of een eenheid van LUNA vereist.

Terra (LUNA) koers verwachting

Terra ervaart een hoge volatiliteit, net als elke andere cryptocurrency, en daarom is het nuttig om de prijs van LUNA te kunnen voorspellen en dienovereenkomstig te handelen. Vandaag bekijken we hoe u methoden zoals technische en fundamentele analyse kunt gebruiken om uw eigen koersvoorspelling van Terra te formuleren

Terra koers verwachting 2021

Met behulp van steun/weerstand, trendlijnen, voortschrijdende gemiddelden en eenvoudige indicatoren zoals de RSI, kunt u een redelijk nauwkeurige prijsvoorspelling voor Terra maken voor 3, 6 en 12 maanden vooruit. Wij denken dat de prijs in de komende maanden ergens rond de $40 tot $100 USD zou kunnen liggen.

Fundamentele analyse zou een deel van uw analyse moeten zijn bij het maken van uw eigen koersvoorspelling voor Terra. Onderzoek naar wat het Terra-team in de komende maanden gaat doen, kan u helpen te bepalen of een investering al dan niet winstgevend zal zijn nadat bepaalde gebeurtenissen, roadmap-doelstellingen of mijlpalen bereikt zijn. Technische analyse weegt zwaarder dan fundamentele analyse bij het bepalen van korte termijn LUNA koersbewegingen, maar het is belangrijk om de komende gebeurtenissen in de komende weken en maanden te onderkennen.

Door de huidige trends, het beleggerssentiment en de algemene richting van de cryptocurrency markt, denken wij dat Terra (LUNA) een goede kans heeft om in 2021 de $40 tot $100 USD grens te bezoeken, zolang de trend zich voortzet en het Team blijft werken aan hun producten en partnerships.

Terra koers verwachting 2022 – 2025

Van 2022 tot 2025 denken wij dat de prijs van LUNA tussen $150 en $500 USD zal liggen naarmate het team zijn producten verder ontwikkelt en deze producten door het doelpubliek worden aanvaard. Deze prijsvoorspelling van LUNA is gebaseerd op verschillende datasets en voorspellende modellen die ervan uitgaan dat de huidige langetermijntrend die de prijs van LUNA drijft, zich in opwaartse richting voortzet zonder grote tegenslagen.

Fundamentele analyse van Terra is van cruciaal belang bij het voorspellen van de prijs van het LUNA token op de lange termijn. Lange termijn trends bepaald door technische analyse uit jaren van historische prijsgegevens zullen helpen bij het voorspellen van de komende jaren, maar fundamentele analyse is de sleutel. U zult nieuwsbrieven, sociale media, aankomende gebeurtenissen, het algemene beleggerssentiment en de marktomstandigheden in de gaten moeten houden omdat deze in de loop der tijd veranderen om te bepalen wanneer u op het juiste moment moet kopen of verkopen. Het maken van een koersvoorspelling van Terra op basis van verzamelde gegevens is een algemene nuttige stap om te bepalen of een langetermijnbelegging naar verwachting winstgevend zal zijn.

Gebruikmakend van eerdere prijsdata, voorspellende modellen en investeerderssentiment uit verschillende online bronnen, is een prijsvoorspelling voor Terra (LUNA) van rond $150 – $500 USD wat volgens onze data mogelijk zou kunnen zijn in 2022-2025, gezien de fundamenten van Terra en eerdere prijsdata van het LUNA token.

Koers Terra

In de afgelopen maanden heeft de Terra Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Terra inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 20 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Terra is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 7 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 397,199,970 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Terra koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Terra nieuws, dan lijkt de Terra toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Terra prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Terra koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Terra Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Terra positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Terra nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Terra koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Terra koersprijs een sterke groei doormaakt. De Terra toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Is Terra (LUNA) een goede investering?

Wanneer u beslist of Terra (LUNA) een goede investering voor u is, is het van cruciaal belang rekening te houden met risico en beloning. Wij kunnen de koers van LUNA zowel op korte als op lange termijn voorspellen, maar de verwachtingen moeten voor elk redelijk zijn. Op lange termijn denken wij dat LUNA zal appreciëren op basis van de fundamentele aspecten van het Terra-project en de vooruitgang die het team boekt in de richting van de doelstellingen en mijlpalen van hun roadmap.

Door gebruik te maken van Technische Analyse kunnen wij voorspellen wat de prijs van LUNA op korte termijn zou kunnen zijn en onze investeringsgrootte dienovereenkomstig berekenen. Met behulp van horizontale weerstands- en ondersteuningsniveaus, voortschrijdende gemiddelden, verschillende indicatoren en andere technieken, kunt u een beredeneerde prijsvoorspelling doen over of de prijs de komende dagen, weken en maanden zal stijgen of dalen.

De cryptocurrency markt is extreem volatiel en moeilijk te voorspellen op de lange termijn, dus het onderzoeken van de fundamentals en de voortgang van Terra is een essentiële taak voordat je besluit om een bedrag te investeren voor de lange termijn met het doel om het voor maanden of jaren vast te houden. Bij het analyseren van de koers van Terra om een koersvoorspelling te doen voor de korte of lange termijn, is het essentieel om rekening te houden met zowel technische als fundamentele analyse.

ExchangeWaarom?Rating Gratis registreren
 /></a><br />
<p class=Binance

Groot aantal crypto om te traden

Rating

9,5

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=OKEX


Internationale exchange

Rating

9,2

Bekijk OKEX
 /></a><br />
<p class=Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

8,5

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=Kraken

Wereldwijde exchange

Rating

8,1

Bekijk Kraken
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *