Synthetix koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Synthetix koers verwachting

Synthetix is een protocol voor het vrijgeven van synthetische activa, draait op de Ethereum-blockchain. In essentie heeft dit project het idee van stablecoins ontwikkeld, waarbij de mogelijkheid wordt toegevoegd om een digitale kopie te maken van eender welk actief, zowel fiat valuta als edele metalen. Bovendien is de waarde van een synthetisch activum gekoppeld aan de prijs van een echt activum.

Wat zijn de vooruitzichten van de Synthetix Network token en het project? Is het rendabel om nu SNX-munten te kopen?

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Synthetix? Synthetix kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Synthetix?

Synthetix is een Australisch project, opgericht in 2016. De makers van het project gingen verder en ontwikkelden een systeem van 2 penningen:

·       Synthetix Network Token is een penning die zorgt voor liquiditeit in het systeem;

·       Synthetix is een penning waarvan de waarde gebonden is aan de prijs van een reëel goed (fiat, edelmetalen, bedrijfsaandelen).

In theorie zou deze beslissing de popularisering van de crypte als geheel moeten bevorderen en investeringen in verschillende soorten activa moeten vergemakkelijken. Door middel van Synth-penningen zal het mogelijk zijn om te beleggen in valuta’s, edelmetalen, aandelen.

De regeling werkt als volgt:

·       De SNX-munten vormen de basis van de werking van het Synthetix-systeem; zonder deze munten kunnen geen s-munten worden uitgegeven. Synth-penningen kunnen alleen worden uitgegeven met een niet-nulsaldo van de hoofdportefeuille;

·       munten worden uitgegeven via een slim contract. In de Mintr-toepassing wordt sUSD geselecteerd en, afhankelijk van het opgegeven bedrag, blokkeert het slimme contract een bepaald aantal SNX-munten, met een hefboomwerking van 1×7,5. Als er 1000 SNX-munten in de portemonnee zitten, en de wisselkoers is $0,75, dan kunt u niet meer dan 1000×0,75/7,5=100 sUSD uitgeven;

·       Geblokkeerde SNX-gegevens worden naar XDR (Synthetix Drawing Rights) geschreven. XDR fungeert als regulator en laat geen excessieve koersschommelingen toe;

·       daarna informeert Synthetix smart contract Synth smart contract precies hoeveel s-tokens er moeten worden uitgegeven.

Synthetix verwachting 2021 – 2025

Hier hebben we de meest populaire SNX-prijsprognoses en de meningen van analisten verzameld.

#1. Portefeuillebelegger Synthetix Network Token (SNX) Prijsvoorspelling voor 2020-2025

Volgens het voorspellingssysteem is SNX een geweldige investering op lange termijn (1 jaar). De Synthetix Network Token prijs kan stijgen van 0,453 USD naar 1,510 USD in één jaar. Het winstpotentieel op lange termijn is +233,23% op één jaar. In 2022 zal de prijs stijgen tot $2.52. In 2023 kan de prijs van SNX oplopen tot $3.53. Tegen maart 2025 kan het Synthetisch Netwerk Token rond de $5.809 liggen.

#2. Digitale Muntprijs SNX Prijsprognose voor komende 5 jaar

Volgens de bron is Synthetix Network Token (SNX) een winstgevende investering. In 2021 kan de prijs oplopen tot 1,15 dollar. De prijs zal verdubbelen tegen het einde van 2025 en kan oplopen tot $2.28.

Synthetix kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *