Search
Close this search box.

Swipe koers verwachting

Swipe SXP koers verwachting logo

SXP is de prominente cryptocurrency die de Swipe Wallet aandrijft. Swipe is de software en een digitale portemonnee ecosysteem ontworpen om de gebruikers in staat om te kopen en virtuele valuta’s en de fiat valuta’s uit te geven. Het werkt ook op andere diensten zoals spaarrekeningen en creditcards.

Swipe SXP koers verwachting logo

Weet u dat Swipe biedt een groot aantal cryptocurrency-diensten zoals multicurrency-portefeuilles, crypto-debetkaarten en nog veel meer.

Laten we in dit artikel proberen om de Swipe-prijsvoorspelling grondig te begrijpen. Uiteindelijk zult u een duidelijk beeld hebben van of de SXP Prijs zal stijgen of crashen.

Swipe kopen? Dit kan het beste bij de Nederlandse exchange Bitvavo

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Swipe (SXP)?

Swipe Token is de utility-based cryptocurrency die is ontstaan om het gas en de brandstof van het Swipe-netwerk te zijn. Het is een Decentralized Finance platform dat cryptocurrency financiële producten mogelijk maakt aangedreven door SXP. Swipe biedt een verscheidenheid aan producten en diensten aan haar gebruikers.

Swipe’s multi-asset DeFi app stelt de gebruikers in staat om te converteren tussen cryptocurrencies, fiat currencies, en stabiele munten. Het Swipe-token draait op het Ethereum-netwerk. Het werd opgericht door Joselito Lizarondo.

SXP Technische Analyse

2019

SXP kwam de cryptosfeer binnen op 27 augustus 2019 met een prijs van $ 0,24 volgens Coinmarketcap. Veelbetekenend, de prijs begon te stijgen en raakte de $ 1,35 mark tegen het einde van september.

Effectief steeg de prijs naar $ 2,12 aan het einde van oktober en zakte schokkend naar $ 1,09 tegen begin november. Met bepaalde variaties, SXP erin geslaagd om in de stabiele niveau en verhandeld op een prijs tussen de $ 1,12 en $ 1,33 gedurende november. Swipe coin verhandeld tegen een prijs van $ 1,07 in december om het jaar 2019 af te sluiten.

2020
Met een gestaag herstel, bleef de token verhandeld op $ 1,32 tijdens het begin van januari 2020. Later begon de prijs te variëren en dramatisch zwol de munt aan tot $2,00 tegen het einde van januari toen de stieren over de markt trokken en verder faalden om in het weerstandsniveau te zijn door te kelderen tot $0,91 aan het einde van februari.

Later begon het token te dalen toen de beren werden vastgehouden in het slepen van de prijzen. Als gevolg daarvan SXP gedaald tot $ 0,17 wanhopig door het midden van maart en begon verder te varià “ren. Enorm, de beren hielden de markt voor een langere tijd en de munt verhandeld tussen $ 0,35 en $ 0,62 tot het midden van juli.

Effectief, de stieren begonnen de prijzen omhoog te gieten en de Swipe begon daarna te groeien. De token herwon zijn weerstandsniveau door $2,11 te raken en slaagde er niet in om stabiel te blijven, want het dook verder naar $1,55 tegen het einde van juli.

Interessant genoeg steeg het Swipe-token drastisch naar $5,02 medio augustus om een All-Time High te bereiken door de vorige prijsrecords te breken. Later met bepaalde prijsschommelingen, daalde SXP tot $2,98 tegen het einde van augustus.

Verder begon de prijs consequent te dalen als gevolg van de massale aanbod druk en token verhandeld op het bereik tussen $ 0,74 en $ 1,72 tot begin november. De altcoin herstelde tot $1,16 tegen het einde van november als gevolg van de uitbreiding van de Bitcoin prijsrally. De munt slaagde er echter niet in om het momentum te behouden, en de prijs daalde tot $ 0,65 tegen het einde van december 2020.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Swipe koers verwachting

SXP bleef begin januari 2022 handelen op $0,74. Met bepaalde inkomende ontwikkelingen, wordt verwacht dat het token zal stijgen. Het kan gedurende enkele maanden tussen $3,5 en $6,5 verhandelen met een toename van de gebruikersbasis. Swipe zou kunnen dalen rond de $1,5 mark als de beren de prijzen voor een lange tijd slepen. Tegen het einde van 2022, zou SXP kunnen worden verhandeld op de $ 5 mark.

SXP zou het jaar 2023 kunnen beginnen op een prijs van $11,5. De munt kan nieuwe hoogtes bereiken als het de aandacht van mensen en investeerders trekt en zich concentreert op de verbetering van zijn platform en kan zakken naar $5,5 als het zich niet concentreert op ontwikkelingen en er niet in slaagt om de markt aan te trekken. Tegen het einde van 2023, zou Swipe verhandeld kunnen worden tegen de $19 mark.

Swipe koers verwachting 2023 – 2025

Over 5 jaar zal SXP naar verwachting in de top 100 lijst van cryptocurrencies staan. Bepaalde partnerschappen en ontwikkelingen kunnen resulteren in groei van het platform en de gebruikersbasis en de prijs kan meer groeien, als de markt zich richt op het investeren in SXP. Swipe kan dalen tot $ 7,5 als het veel hindernissen tegenkomt in de ruimte. Tegen het einde van 5 jaar zou de Swipe-munt rond de $35 kunnen handelen.

Swipe verwachting van experts

SXP Markt Voorspelling
CoinArbitrage
Volgens CoinArbitrage zou de prijs van Swipe aan het einde van 2022 $1,85714 kunnen zijn. In de komende drie jaar zou Swipe zo hoog als $13,2903 en zo laag als $1,14771 kunnen bereiken.

DigitalCoinPrice
Volgens DigitalCoinPrice zou Swipe tegen het einde van 2022 tegen een gemiddelde prijs van $3,33 kunnen worden verhandeld en tegen 2025 $6,92 bereiken.

WalletInvestor
Volgens WalletInvestor zou de prijs van Swipe stabiel blijven en verhandeld kunnen worden tegen $2.983 en aan het einde van 5 jaar $3.386 kunnen bereiken.

Koers Swipe

In de afgelopen maanden heeft de Swipe Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Swipe inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 200 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Swipe is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 326 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 87,536,975 Swipe coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Swipe koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Swipe nieuws, dan lijkt de Swipe toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Swipe prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Swipe koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Swipe Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Swipe positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Swipe nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Swipe koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Swipe koersprijs een sterke groei doormaakt. De Swipe toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Onze SXP Prijs Voorspelling

De Swipe prijs zou nieuwere hoogten kunnen bereiken als de beren er niet in slagen om de markt voor een langere periode vast te houden. Sommige samenwerkingen met bepaalde projecten zouden kunnen leiden tot een groei van zowel de prijs als de marktkapitalisatie. SXP zou kunnen dalen tot een dieptepunt van $4,5 als het op bepaalde turbulenties stuit. Aan het einde van 2022 zou de prijs van SXP $11 kunnen bereiken en in de toekomst zelfs $40.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce