Search
Close this search box.

Sushiswap koers verwachting

Sushiswap koers verwachting

Geautomatiseerde Market Makers (AMM) zoals Sushiswap werd een trend in 2020. In het algemeen is de hele wereld van de cryptografie gek geworden door DeFi. De prijs van SUSHI is gestegen en is gedaald van 46 dollar naar slechts één dollar. Dit werd beïnvloed door niemand minder dan de maker van het platform. Hoe zal de cryptocurrency zich ontwikkelen, en wat is het nut van het platform? Lees de nieuwe SUSHI-prijsvoorspelling voor de komende jaren: 2021, 2022, 2023, enz.

Sushiswap koers verwachting

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Sushiswap? Sushiswap kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Sushiswap?

SushiSwap project is een WMA gemaakt door de gebruiker genaamd Chef Nomi. De gebruiker kan liquiditeit toevoegen aan de pool en een beloning ontvangen in de vorm van SUSHI-munten. Dit proces is vergelijkbaar met hoe Uniswap werkt, maar het verschil is dat je met SUSHI tokens een deel van de winst kunt blijven verdienen, zelfs als je geen gebruik maakt van liquiditeit.

Om gebruikers aan te moedigen om liquiditeit te creëren op SushiSwap, is er een stimuleringsregeling ontwikkeld. In het geval van Uniswap ontvangen verkopers alleen handelsvergoedingen voor de pool wanneer hun fondsen in de pool zitten. Zodra ze het wegnemen, stopt het passieve inkomen. Naarmate het protocol dat wordt ontwikkeld en de handelsvolumes toenemen, worden de inkomsten bovendien meer verwaterd naarmate grote investeerders, mijnbouwpools, risicokapitaalfondsen, enz. zich bij het project aansluiten.

U kunt ook liquiditeit verschaffen in de SushiSwap pool en een beloning (SUSHI tokens) ontvangen. In tegenstelling tot Uniswap worden early adopters echter beschouwd als de belangrijkste bijdragers aan het protocol, dus zelfs met een terugtrekking van fondsen zullen ze beloningen blijven ontvangen. Het moet echter worden begrepen dat deze beloning ook geleidelijk aan zal afnemen als er geen liquide middelen meer worden verstrekt.

Degenen die al gebruik maken van Uniswap en daar fondsen hebben, kunnen deze overmaken naar een van de SushiSwap-pools en beginnen met het verdienen van SUSHI-penningen. De beloning begint bij bloknummer 10.750.000. Elk blok geeft 100 SUSHI, die worden verdeeld over de leden van elk van de ondersteunde pools:

  • DAI-ETH, sUSD-ETH (DeFi stablecoins)
  • USDT-ETH, USDC-ETH (gecentraliseerde stalmunten)
  • SNX-ETH, UMA-ETH (synthetische activa)
  • COMP-ETH, LEND-ETH (uitleenprotocollen)
  • AMPL-ETH, YFI-ETH
  • LINK-ETH, BAND-ETH (orakels)
  • SUSHI-ETH

SushiSwap (SUSHI) Prijswijzigingen

Volgens het DeFi-tarief bedroeg de SUSHI/ETH-opbrengst op 31 augustus 1500% per jaar. De noodzaak om SUSHI-penningen te verkrijgen om deel te nemen aan de pool duwde ook de muntprijs omhoog.

Rond dit project hebben al veel gebeurtenissen plaatsgevonden, waaronder het schandalige vertrek van de anonieme stichter, die 14 miljoen dollar uit het ontwikkelaarsfonds nam en het vervolgens met een verontschuldiging teruggaf. Al deze gebeurtenissen hebben de prijs van een activum beïnvloed. Destijds daalde de prijs van de munt van 46 dollar naar 1,13 dollar te midden van het drama van de oprichter.

De belangrijkste bron van de vraag naar SUSHI is de handel in commissies in het protocol. De muntprijs stijgt met een toename van het handelsvolume. Terwijl de handelsactiviteit relatief laag blijft, zal de prijs van SUSHI ook laag zijn – nieuwe munten worden eenvoudigweg aan de circulatie toegevoegd, waardoor het aanbod verwatert.

Sushiswap koers verwachting 2024-2025

SushiSwap behoort volgens Santiment tot de top 10 van DeFi-projecten per marketcap, een netwerkanalyseplatform. Volgens de bron heeft SUSHI een marktcap van 253 miljoen dollar. Hoewel het een hoge marketcap heeft, is de prijs van SUSHI een van de laagste onder andere DeFi-spelers.

Om de toekomst van de SUSHI-munt te voorspellen, laten we ons richten op diensten die gegevens leveren op basis van AI-berekeningen. Volgens de Digitale Muntprijsdienst kan de prijs van één SUSHI tegen 2022 ongeveer $2,1 bedragen. De prijs van de munt zal de komende vijf jaar stijgen tot $3,5.

Een andere bron, genaamd Wallet Investor, beweert dat de SUSHI-munt een slechte langetermijninvestering is. Bovendien zal de activaprijs in 2022 tot onder de dollar dalen en tot 2025 blijven dalen. In 2024 kan de prijs van een munt over het algemeen dalen tot één cent.

Op basis van een technische analyse zou de activaprijs kunnen stijgen tot $3 onder gunstige voorwaarden. Veel deskundigen zijn immers van mening dat de munt zich in een consolidatietrend bevindt. Als de munt in een steungebied terechtkomt, kan de prijs oplopen tot $4.

We herinneren u er vriendelijk aan dat al deze getallen relatief zijn, omdat de prijs van een munt afhankelijk is van het handelsvolume.

Koers SushiSwap

In de afgelopen maanden heeft de SushiSwap Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is SushiSwap inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 50 van alle cryptocurrency SushiSwaps. De marktwaarde van SushiSwap is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 127,244,443  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op SushiSwapmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de SushiSwap koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, SushiSwapbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste SushiSwap nieuws, dan lijkt de SushiSwap toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de SushiSwap prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele SushiSwap koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste SushiSwap Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer SushiSwap positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste SushiSwap nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele SushiSwap koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitSushiSwap, maar is het wel duidelijk dat de SushiSwap koersprijs een sterke groei doormaakt. De SushiSwap toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Koers SushiSwap

In de afgelopen maanden heeft de SushiSwap  Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is SushiSwap  inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency SushiSwap . De marktwaarde van SushiSwap  is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 900 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 807,932,992  coins  in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op SushiSwap marktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de SushiSwap  koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, SushiSwap base en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste SushiSwap  nieuws, dan lijkt de SushiSwap  toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de SushiSwap  prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele SushiSwap  koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste SushiSwap  Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer SushiSwap  positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste SushiSwap  nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele SushiSwap  koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitSushiSwap , maar is het wel duidelijk dat de SushiSwap  koersprijs een sterke groei doormaakt. De SushiSwap  toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Waar kan ik Sushiswap kopen?

SUSHI-token wordt ondersteund door decentrale portemonnees zoals Metamask en WalletConnect. De handigste manier is om Metamask te gebruiken omdat het direct in de browser wordt geïnstalleerd in een paar seconden. Met de portemonnee kunt u inloggen op SushiSwap en ook direct geld overmaken naar de pool of geld opnemen. Voor opslag op korte termijn kunt u elke uitwisseling overwegen.

Sushiswap kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce