Search
Close this search box.

Storj koers verwachting

Storj koers verwachting 2021 - 2025

Het project is gebaseerd op het Storj-netwerk, waarmee gebruikers onder meer hun vrije schijfruimte kunnen leasen. Je kunt toegang krijgen tot het netwerk en beschikbare opslagbronnen huren na betaling van de STORJ cryptocurrency. Op deze manier moedigen de oprichters elke gebruiker aan om een soort kleine cloudopslagprovider te worden en daarvoor een beloning te ontvangen.

Storj koers verwachting 2021 - 2025

Storj is een open-source, gedecentraliseerd platform met het doel om een snellere en handigere cloudopslag te creëren. De belangrijkste concurrenten die Storj blijft bestrijden zijn Sia en MaidSafeCoin. Wat zijn de vooruitzichten van de cryptocurrency?

Storj kopen? Dit kan het beste bij de Nederlandse exchange Bitvavo

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2023. 9.2 100+ Finst

Wat is Storj (SXP)?

Storj Token is de utility-based cryptocurrency die is ontstaan om het gas en de brandstof van het Storj-netwerk te zijn. Het is een Decentralized Finance platform dat cryptocurrency financiële producten mogelijk maakt aangedreven door SXP. Storj biedt een verscheidenheid aan producten en diensten aan haar gebruikers.

Storj’s multi-asset DeFi app stelt de gebruikers in staat om te converteren tussen cryptocurrencies, fiat currencies, en stabiele munten. Het Storj-token draait op het Ethereum-netwerk. Het werd opgericht door Joselito Lizarondo. Storj is een van de concurrerende cloud-opslagplatforms op basis van crypto’s. Met Storj kan elke computer waarop de software draait ongebruikte ruimte op de harde schijf verhuren aan gebruikers die bestanden willen opslaan.

Op deze manier kunt u Storj zien als een alternatief voor cloud-opslagplatforms zoals die worden aangeboden door Amazon of Google. Echter, in plaats van een bedrijf dat eigenaar is en de software onderhoudt, vertrouwt Storj op software en een netwerk van computers om de opslag van gegevens te beheren.

De sleutel tot het netwerkontwerp is de STORJ cryptocurrency, waarmee gebruikers andere gebruikers op het netwerk kunnen betalen om hun bestanden op te slaan. Evenzo kunnen gebruikers die overtollige opslagcapaciteit en bandbreedte willen verkopen, extra geld verdienen aan deze middelen door STORJ te accepteren.

Storj controleert zijn netwerk met name door middel van een willekeurige bestandsverificatie elk uur, die ervoor zorgt dat de bestanden consequent worden gehost door opslagknooppunten.

Tijdens dit proces stuurt Storj verzoeken naar knooppuntbeheerders, die een cryptografisch bewijs moeten sturen dat de gegevens nog steeds in hun bezit zijn. Na ontvangst van dit bewijs ontvangen de nodes een betaling voor het opslaan en onderhouden van het bestand.

Het controleproces is ontworpen om de kwaliteit van de opslag op het netwerk te maximaliseren, en tot dusver lijkt het erin geslaagd te zijn een niche uit te boren. Storj beweert een netwerkcapaciteit van meer dan 100 petabytes te hebben, en vanaf 2020 zijn er meer dan 6.000 actieve nodes die gegevens opslaan.

Voor meer regelmatige updates van het Storj-team kunt u terecht op de Storj-blog, met tips en tutorials over het netwerk en zijn evoluerende technologie.

STORJ Fundamentele Waarde

Het Storj-project werd al in 2013 bedacht. Slechts een jaar later richtten mede-oprichters Shawn Wilkinson en John Quinn echter het bedrijf Storj Labs op. Andere sleutelfiguren zijn Ben Golub, uitvoerend voorzitter, en Philip Hutchins, technisch directeur, en Chief Network Architect.

In het begin van zijn ontwikkeling werd de Storj cryptocurrency opgericht als een vork van Bitcoin en gebruikte het Storjcoin X token (SJCX), dat massaal werd verkocht in juli 2014. Toen werden 910 bitcoins (BTC) verzameld voor een bedrag gelijk aan 500 duizend dollar. In april 2016 kondigde het bedrijf officieel een bètaversie van het Storj-platform aan.

Storj principe

In maart 2017 werd het netwerk gemigreerd naar de Ethereum-blockchain. Vervolgens gaf het bedrijf 500 miljoen STORJ-tokens uit, ter vervanging van het eerdere SJCX-token. Storj Labs stond SJCX-eigenaren toe om hun tokens in te ruilen voor nieuwe tokens in een 1:1 verhouding, na het omzetten van tokens, wat duurde tot oktober 2017. Al op 19 mei werd een ICO van nieuwe tokens gehouden, en op 25 mei kwam het bericht naar buiten dat ze ongeveer 30 miljoen dollar wisten op te halen.

Het Storj-netwerk werkt vergelijkbaar met torrents. Dat wil zeggen dat elk bestand dat op het netwerk wordt opgeslagen, wordt opgedeeld in meerdere kleine delen die over het netwerk worden verspreid om te worden opgeslagen. In tegenstelling tot torrents op het Storj-netwerk, is elk van deze fragmenten van het bestand versleuteld. Versleutelde shards hebben een standaardgrootte van 8 of 30 MB. Sharding wordt uitgevoerd om de veiligheid, privacy, beschikbaarheid van gegevens en de algemene prestaties van het netwerk zelf te verhogen. Daarom moeten klanten het bestand versleutelen voor het sharding en uploaden om gegevens te beschermen.

Storj gebruikt de blockchain om informatie op te slaan over de locatie van de fragmenten, volgens de gedistribueerde Kademlia tabel. De eigenaar van het bestand kan de fragmenten vinden en hun gegevens ophalen uit het netwerk met behulp van een privésleutel.

Storj Coin is niet te minen. Gebruikers krijgen de beloning door anderen te voorzien van cloudruimte op hun schijf.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2023. 9.2 100+ Finst

Koers Storj

In de afgelopen maanden heeft de Storj Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Storj inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 125 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Storj is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 750 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 253,326,755 Storj coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Storj koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Storj nieuws, dan lijkt de Storj toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Storj prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Storj koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Storj Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Storj positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Storj nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Storj koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Storj koersprijs een sterke groei doormaakt. De Storj toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Storj koers verwachting 2023 – 2025

Gezien het steeds groeiende volume van virtuele gegevens, zal opslag in de toekomst een serieus probleem worden. Daarom kan dit cryptocurrency project in de loop van de tijd veelbelovender worden.

#1. TradingBeasts

TradingBeasts bron beweert een positieve dynamiek voor STORJ token prijs. Dit jaar zal de koers stijgen tot $0,228.

#2. Walletinvestor

Walletinvestor voorspelt geen enorme bullish trend in 2020. De prijs zal slechts $0,344 bedragen. In 2025 kan de koers echter oplopen tot $3,433.

#3. Digitalcoin

Volgens de bron zal de prijs van STORJ stijgen en in 2020 $0,374 bedragen. In 5 jaar kan de muntprijs bijna verdubbelen tot $0,6334. De munt is een winstgevende investering.

#4. Cryptoground

Dit jaar volgend jaar, kan de prijs stijgen en zal $ 0,2203 zijn. De token lijkt een winstgevende investering te zijn voor de lange termijn. In 2025 zal de muntprijs $2,3367 zijn.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2023. 9.2 100+ Finst