Search
Close this search box.

Stellar koers verwachting

Stellar is een open-source blockchain netwerk voor digitale valuta betaling en handel. Om het ontstaan ervan te onderzoeken, werd het netwerksysteem Stellar in 2014 opgericht door Jed McCaleb (oprichter van Mt. Gox en mede-oprichter van Ripple) in samenwerking met voormalig advocaat Joyce Kim onder de naam van een website genaamd “Secret Bitcoin Project” voor het zoeken naar alfa-testers; en vervolgens lanceerde Jed McCaleb het officieel in 2015. In het ecosysteem van Stellar kunnen de investeerders digitale afbeeldingen van alle vormen van geld zoals Roepies, Euro, Ponden, Dollars, Peso’s, etc… creëren, verzenden, betalen en verhandelen, samen met cryptocurrency bitcoin.

Het belangrijkste doel van de vorming van dit Stellar Network is dat alle financiële systemen van de wereld zich kunnen verenigen om te werken aan een verenigd solo netwerk.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2023. 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Stellar?

Stellar is een gedecentraliseerd systeem dat geschikt is voor de handel in een schaamteloze en effectieve cryptocurrency.  Verder heeft Stellar, net als andere valuta’s, een eigen of inheemse digitale valuta, die bekend staat als ‘de Lumen’. Het promoot of begunstigt geen enkele valuta als zodanig, maar het maakt bijna alle traditionele geldvormen in dit verspreide financiële systeem specifiek nuttiger en toegankelijker voor iedereen.

Dat wil zeggen dat voor alle geldvormen een soortgelijke digitale munt kan worden gecreëerd, bijvoorbeeld een afbeelding van een Amerikaanse dollar op Stellar is in de vorm van een “Dollar Token” (een digitale penning); het is dus zo dat wanneer iemand een traditionele dollar bij Stellar deponeert, hij deze een van de nieuwe digitale dollarpenningen zal uitgeven.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Stellar? Stellar kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of via deze exchange.

De werking van Stellar Lumens – De toekomst van het netwerk

De Stellar Lumens werkt op een uniek algoritme genaamd – Stellar Consensus Protocol (SCP) dat een soepele werking en synchronisatie van het systeem mogelijk maakt. Stellar is een gedecentraliseerde valuta, vergelijkbaar met bitcoin en te weinig andere altcoins. Iedereen is in staat om een verificatie node (server) op te zetten op de netwerken met behulp van de backbone Stellar Core, die daadwerkelijk de verificatie doet met behulp van het Stellar Consensus Protocol (SCP).

Stappen over hoe het werkt met behulp van een voorbeeld: eerst moet de investeerder of gebruiker zichzelf registreren en de nodige informatie/gegevens verstrekken samen met een e-mailadres voor het verificatieproces om de Stellar XLM-portemonnee of XLM-cryptocurrency-account te openen. Ten tweede houdt de afzender in de V.S. de verzender dollarmunten vast en geeft hij aan het systeem door dat hij Peso-munten naar een andere ontvangende partij wilt sturen. Vervolgens zoekt het systeem via de decentrale uitwisseling  en vindt het elke dag de beste prijsvoorspelling voor XLM-munten voor de verzender.

Nadat het zoeken is voltooid, vergrendelt het netwerk de prijs vandaag en de bedragen en brengt het de verzender op de hoogte; waarna de verzender de transactie bevestigt, waarna de dollarmunten van de portemonnee of de rekening van de verzender naar de ontvanger worden overgedragen. Vervolgens wordt de transactie uitgevoerd en krijgt de ontvanger de Peso-munten op zijn/haar rekening.

De hele betalingstransactie is nucleair en wordt als een solotransactie aan het Stellar Lumens grid doorgegeven. In dit rooster is het voor geen van de partijen, d.w.z. noch de verzender, noch de ontvanger, mogelijk om in het midden van de transactie gevangen te raken of de penningen vast te houden.

De Stellar koersverwachting in 2023 – 2025

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose. De technische analyse van Stellar ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn.

Het verhandelen van een Stellar op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Stellar (XLM) maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

De prijsverwachtingen van Stellar voor 2023 – 2025

Stellar Lumens prijsvoorspelling 2020 vanuit het perspectief van de industrie-experts en analisten op dit gebied van cryptografie en het financiële ecosysteem voorspellen dat beleggers XLM tot USD kunnen zien als een altcoin die passieve investeringsrendementen zal opleveren. Als we kijken naar de prijshistorie en de voorspelling van de Stellar lumens prijs, kan worden gesteld dat de XLM-prijs kan uitpuilen – als een Dark Horse in the Race.

Er wordt ook gespeculeerd en er wordt voorspeld dat de Stellar Lumens prijs aanzienlijk zal stijgen in het afgelopen jaar, en dat de Stellar (XLM) prijs in 2022 naar verwachting op het hoogste niveau van 0,65 USD – 0,075 USD zal liggen en tegen de tijd dat 2025 komt, zou de prijs kunnen stijgen in de orde van grootte van 0,94 USD – 1,00 USD.

Volgens de XLM-prijsvoorspelling voor 2025 zou de munt de high van $0,20 kunnen raken, terwijl hij aan de onderkant tot $0,12 zou kunnen vallen. Volgens onze voorspelling zou de XLM-prijs tegen het einde van 2025 rond de $0,19 kunnen liggen.

Verder, gezien de technische analyse, de marktkapitalisatie en de XLM-prijsvoorspelling voor 2020, evenals de voorspelling van de toekomstige prijsmarkt voor XLM/USD voor de komende jaren, impliceerde dit dat van deze cryptocurrency een groei van bijna 100% per eenheid of per aandeel in de nabije toekomst kan worden verwacht met de hoop om zich verder uit te breiden dan het verklaarde haalbare XLM-prijsvoorspellingsdoel.

Koers Stellar

In de afgelopen maanden heeft de Stellar Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Stellar inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 20 van alle cryptocurrency Stellars. De marktwaarde van Stellar is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 9 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 22,653,880,467  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Stellarmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Stellar koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Stellarbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Stellar nieuws, dan lijkt de Stellar toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Stellar prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Stellar koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Stellar Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Stellar positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Stellar nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Stellar koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitStellar, maar is het wel duidelijk dat de Stellar koersprijs een sterke groei doormaakt. De Stellar toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

De toekomst van XLM

Stellar XLM is een altcoin van het gedecentraliseerde, onafhankelijke en open-source netwerk dat bekend staat als Stellar en dat werkt op het Stellar Consensus Protocol (SCP) algoritme. Het wordt ondersteund en gefaciliteerd door The Stellar Development Foundation (in de VS gevestigde non-profit organisatie). Verder is het kijken naar de trend van dit altcoin XLM-nieuws vandaag de dag en vanaf het begin altijd al een beetje in de negatieve prestatiegrafiek geweest.

Het is er echter altijd in geslaagd om zelfs met zijn prestaties en in deze zeer competitieve markt in de top 20 van de altcoins te staan. Gezien de post-COVID crash en de Cryptocurrencies naar marktomstandigheden kan gesteld worden dat het een korte- of middellange termijn (minder dan een jaar) goede investering is, maar geen lange termijn crypto-marktbeleggingstool. Beleggers kunnen niet vertrouwen op het als een lange termijn prijs investering optie alleen. Volgens de Stellar Lumens nieuwsberichten en Stellar prijs voorspelling voor 2020, kan de prijs actie veranderen en kan het bereiken van de prijsdoel en prognoses, dus in het kader van dezelfde in de toekomst.

XLM kan een lange termijn investering optie voor handelaren worden. Echter, Stellar kan worden beschouwd als een van de investeringsopties in deze digitale investeringsmarkt, en ook XLM was er een die de hoge crypto rating kreeg samen met weinig andere crypto activa.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2023. 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce