Search
Close this search box.

Steem koers verwachting

Steem is een blockchain platform waar iedereen beloningen kan verdienen voor het plaatsen en bekijken van content. Het stimuleringsplatform ondersteunt het opbouwen van een gemeenschap en sociale betrokkenheid, waarbij degenen die deelnemen aan het publiceren, stemmen en verkennen van grote inhoud worden beloond met cryptocurrency. Het sociale mediaproject werd in 2016 opgericht door Daniel Larimer (voormalig BitShares-programmeur) en Ned Scott.

Steem kopen? Dit kan het beste bij de Internationale exchange Binance

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Steem (STEEM)?

Er was geen Steem ICO toen het project verscheen – in plaats daarvan trok het Steem-platform content creators aan die hun artikelen begonnen bij te dragen aan de website en daarvoor STEEM-tokens beloond kregen. Het project wordt dus niet alleen gesteund door grote investeerders, maar eerder door gewone contribuanten – content creators en lezers.

Het Steem social media platform werd opgericht voor gewone mensen om hun inspanningen voor de online gemeenschappen te belonen. Het maakt het mogelijk om gebruikers van over de hele wereld te machtigen.

De volgende groepen mensen kunnen veel voordeel halen uit het gebruik van hun platform:

  • Makers
  • Curatoren
  • Kopers
  • Zakenmensen
  • Bloggers
  • Commentatoren
  • Lezers
  • Hoofden van organisaties
  • Bronnen
  • Geregistreerde deelnemers
Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Steem fundamentele waarde

Steemit platform heeft 3 tokens: elk speelt een belangrijke rol in het in stand houden van een gezond ecosysteem van het platform:

Steem (STEEM) is de belangrijkste token van het platform. De waarde van de andere twee tokens hangt af van de waarde van Steam. Steem wordt direct omgezet in steem power. Steem stijgt met 100% per jaar om de motivatie binnen het platform hoog te houden voor nieuwe gebruikers. Het kan worden verhandeld op beurzen. De prijs van Steem hangt af van de markt;

Steem Power (SP) is een uitsluitend interne munt die de kracht van de stem op het platform bepaalt. Zoals elke startup heeft Steemit een investering op lange termijn nodig. SP kan niet onmiddellijk worden omgezet en weergegeven. Zelfs als de wens bestaat om SP op te nemen, zullen ze in gelijke delen worden omgezet in STEEM gedurende het jaar, volgens het dividend systeem. Het verloop van de SP is volledig afhankelijk van de kostprijs van Steem;

Steem Dollar (SBD) is een andere cryptocurrency die op exchanges wordt verhandeld. In tegenstelling tot de vorige twee, is de koers ervan volledig afhankelijk van de dollar. Dat wil zeggen dat de prijs van Steem munt SBD altijd $1 is. SBD kan niet worden omgezet in SP. Een deel van de beloning voor de maker van de inhoud wordt betaald in SBD, wat de waarde ervan garandeert. In de toekomst zijn de ontwikkelaars van plan om deze bijzondere munt in de wereldeconomie te introduceren, zodat er voor aankopen en diensten betaald kan worden.

Een pool van beloningen wordt dagelijks gevormd voor zowel makers van inhoud als lezers (curatoren). De grootte ervan hangt af van de kapitalisatie van het cryptocurrency-platform. De beloningspool wordt verdeeld tussen auteurs en lezers (75% wordt ontvangen door auteurs, 25% – door lezers (curatoren)). Getuigen of houders van nodes, dat wil zeggen degenen die een Steemit-database op hun hosting hebben, krijgen 10% voor de uitgeoefende capaciteiten. 15% wordt gegeven aan de zogenaamde lange termijn investeerders, dat wil zeggen degenen die hun activa in SP aanhouden.

Koers Steem

In de afgelopen maanden heeft de Steem Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Steem inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 150 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Steem is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 477 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 369,977,546 Steem coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Steem koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Steem nieuws, dan lijkt de Steem toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Steem prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Steem koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Steem Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Steem positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Steem nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Steem koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Steem koersprijs een sterke groei doormaakt. De Steem toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Steem koers verwachting 2024 – 2025

We verzamelden een aantal Steem prijsvoorspellingen

#1. WalletInvestor Steem Prijsvoorspelling 

Volgens WalletInvestor is Steem geen goede investering voor 1 jaar. In het beste geval zal het $ 2 bereiken in 2020. De situatie zal verslechteren in 2021. WalletInvestor voorspelt dat Steem het jaar zal beginnen op het niveau van maximaal $1,12, en tot het einde van het jaar zal Steem een bearish trend hebben en dalen tot $0,02. In 2024 wordt geen bull run verwacht, de maximale prijs voor het einde van het jaar is $0,21, en het zal in hetzelfde tempo omhoog gaan, dus in 2025 zouden we Steem op het niveau van $0,10 kunnen zien.

#2. TradingBests v

Volgens TradingBests kan Steem in 2020 een maximum bereiken van $0,32. De voorspelling voor 2021 is zeer vergelijkbaar, een platform voorspelt dat Steem munt $ 0,35 zal kosten. Tegen 2024 zal een munt een maximum van $ 0,47 bereiken.

#3. Crypto-rating prijsvoorspelling 

Crypto-rating beweert dat Steem een slechte investering is op korte termijn, maar het kan potentieel hebben op lange termijn. Vanaf 2020 zal het een neerwaartse trend vertonen. In 2021 zal de prijs van één munt ongeveer $0,1 zijn. Vanaf 2022 zal de munt beginnen te stijgen. In 2024 zal de prijs ongeveer $0,11 zijn, in 2024 $0,12 en tegen 2025 zal het zijn piek van $0,14 bereiken.

#4. Cryptoground.com Bullish Prijsvoorspelling 

Volgens cryptoground.com zal de prijs van een Steem munt in 5 jaar ongeveer $6,18 zijn. In 2021-2024 zal er een sprong zijn van $0,34 naar $2,95. In 2024 gaat het groeien, en zal een munt het niveau van $4,97 bereiken.

Wat te verwachten van de Steem prijs in 2024 – 2025

Te oordelen naar een paar Steem dollar prijs voorspellingen, zal de prijs naar verwachting op het niveau van $ 0,16 blijven tot het einde van 2024. Aan de ene kant is er een NewSteem versie op komst (het zou kunnen bijdragen aan de STEEM prijsgroei), aan de andere kant – de neerwaartse markt die niet lijkt te eindigen.

Onze voorspelling van de Steem-prijs in 2024 is $ 0,4-0,6. Als de bearish markt eindigt, zal het gemakkelijker zijn voor de cryptocurrency om de weerstandsniveaus te overwinnen.

Wat kan bijdragen aan de groei van de Steem-prijs?

Groeiende betrokkenheid van gebruikers (het platform is interessanter voor gebruikers dan Reddit en Medium).

Het nieuwe beloningsschema.

Hoge netwerk bandbreedte.

Als het Steemit-team erin slaagt om de interesse in het project te behouden, zou STEEM cryptocurrency grote winsten op lange termijn kunnen hebben.

Of Steem er nu in slaagt om te groeien of niet, u kunt crypto kopen, verkopen en uitwisselen op onze service.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce