Status koers verwachting

Status (SNT) is ’s werelds eerste gedecentraliseerde mobiele en desktop client voor Ethereum. Gebruikers kunnen er versleutelde berichten mee versturen, toegang krijgen tot gedecentraliseerde applicaties (DApps), en een cryptocurrency wallet.

Het grote doel van Status is de massale adoptie van het Ethereum netwerk.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Status?

Status (SNT) is een open-source messaging platform en mobiele interface die gebruikers in staat stelt om te communiceren met DApps die draaien op Ethereum (ETH) blockchain. Het werkt zoals Play Store voor Android of App Store voor iOS applicaties, behalve dat het volledig is gebouwd op peer-to-peer (P2P) technologieën. Elke gebruiker kan Status (SNT) gebruiken om:

– Toegang te krijgen, te browsen en te communiceren met meer dan 2000 Ethereum DApps
– Versleutelde P2P berichten te verzenden en te ontvangen.
– Gebruik het voor betalingen en slimme contracten.
– Privé crypto-activa op te slaan en te beheren in de Status wallet.

Ook maakt het Status Netwerk gebruik van Status Network Tokens (SNT), die de eigen valuta van het platform zijn.

Het uiteindelijke doel van Status is om de massale adoptie van Ethereum DApps te versnellen. Dit zal worden bereikt door zich te richten op het snel groeiende smartphone gebruikerssegment en DApps ontdekking en gebruik gemakkelijk en intuïtief te maken. Naast de app, bouwt de Status gemeenschap ook infrastructuur tools die iedereen in staat stellen om deel te nemen aan de gemeenschap en samen een beter web te bouwen. De belangrijkste componenten van het platform zijn Incubate, Embark, Studio, Nimbus, en Keycard.

Incubate

Het biedt ondersteuning aan startende open-sourcebedrijven in een vroeg stadium, met inbegrip van financiering, technische ondersteuning, mentorschap, naleving van wet- en regelgeving, productontwerp, marketing en communicatie, en andere middelen.

Embark

Een eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken ontwikkelingsframework waarmee je DApps kunt bouwen en implementeren.

Studio

Een geïntegreerde omgeving voor ontwikkelaars en zij die meer willen leren over Dapp-ontwikkeling.

Nimbus

Een onderzoeksproject en light client implementatie voor Ethereum 2.0. Het is ontworpen voor embedded systemen en resource-limited hardware.

Keycard

Status hardware wallet die de vorm heeft van een kaart. Het kan gebruikt worden voor vlotte, veilige en contactloze transacties. Het werkt met SNT, ETH, en vele ERC-20 tokens. De code is open-source, dus iedereen kan het gebruiken en bewerken voor persoonlijke behoeften.

Status koers verwachting 2023 – 2025

Het creëren van een digitale hub voor veilige en snelle diensten via Ethereum blockchain is het motief van Status. Sinds de oprichting in 2017 heeft de prijs van Status slechts één keer de 1 USD bereikt, namelijk in april 2018. Dit toont aan dat de waarde van de SNT-munt het potentieel heeft om het goed te doen.

Om Status goed te waarderen of de marktwaarde ervan te begrijpen is CoinSwitch de geschikte plaats. SNT prijsvoorspelling in CoinSwitch kan worden gebruikt om waardevolle investeringen te doen in cryptocurrencies.

Status prijsvoorspelling suggereert dat de Status prijs op lange termijn 535,693109% in de SNT prijswaarde is met een investering van 5 jaar. Dit betekent dat in het jaar 2023, de Status prijs voorspeld staat op $ 0,643 . U kunt de voortgang van Status volgen door het toe te voegen aan uw portefeuille.

De koers van Status kan worden verhoogd door vertrouwen op te bouwen onder zijn investeerders en het platform te beveiligen tegen hackers.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Status Koers

In de afgelopen maanden heeft de Status Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Status inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 150 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Status is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 443 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 3,470,483,788 Status coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Status koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Status nieuws, dan lijkt de Status toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Status prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Status koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Status Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Status positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Status nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Status koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Status koersprijs een sterke groei doormaakt. De Status toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

#1 – Hoe werkt Status(SNT)?

Status: De Basis
Ethereum staat verschillende tokens en munten toe om gebruikt en uitgegeven te worden binnen haar netwerk. Status Network Token(SNT) is een van Ethereum’s vele tokens die gebruikt worden op verschillende platformen, terwijl het meerdere andere voordelen heeft dan alleen maar een token te zijn.
De Status Network Token is een modulaire utility token die draait op het Ethereum netwerk en dient als een open source messaging platform en mobiele interface om toegang te krijgen tot verschillende gedecentraliseerde apps die in staat zijn om een aantal dingen te doen voor de gebruikers.
Het is volledig gebouwd op peer-to-peer technologieën, en fungeert als een platform dat de leden van de Ethereum gemeenschap in staat stelt om met elkaar te communiceren, applicaties te gebruiken en meer.

#2 – Wat zijn de voordelen van Status?

Status is niet alleen een token, het dient als een platform voor gebruikers binnen het Ethereum ecosysteem om veel meer te doen dan dat.

Het werkt als een open source platform dat messaging via Ethereum mogelijk maakt.
Het wordt gebruikt als een mobiele browser bedoeld om de gebruikers te verbinden met gedecentraliseerde apps die beschikbaar en actief zijn binnen het Ethereum netwerk waardoor gebruikers overal toegang hebben om te communiceren met andere partijen en te werken in of aan programma’s waar ze naar op zoek zijn via Status.

Als één van de cruciale componenten van Ethereum, staat het gebruikers binnen het ETH netwerk toe om volledige controle te hebben over hun digitale identiteiten binnen accounts en controle te hebben over persoonlijke gegevens en rijkdom zoals gezien door digitale munten en echt geld. De uPort plugin functie stelt gebruikers in staat om digitale onafhankelijkheid te verklaren.

SNT geeft gebruikers ook toegang tot een gedecentraliseerde banenmarktplaats waar gebruikers kunnen werken of iemand inhuren om voor hen te werken zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.
Het maakt het ook mogelijk voor artiesten om hun inhoud te delen en te creëren met de rest van de gemeenschap, verzekeringspolissen te kopen en bedrijven op te richten zonder grenzen of limieten onder andere.
SNT Transactie Processen.

Gebruikers op het Status-netwerk krijgen elk een publieke sleutel (van het type SECP256k1). Dit is hun unieke identificatiecode. Dit kan natuurlijk moeilijk zijn om te onthouden. Daarom werkt het Statu-team samen met Nick Johnson (de man achter ENS – de Ethereum Name Service), om alfanumerieke gebruikersnamen te koppelen aan SECP256k1 publieke sleutels.

Om dit te doen, moeten gebruikers ten minste enkele SNT tokens bezitten. Dit zal spam en nepaccounts op het netwerk helpen voorkomen.

Gebruikers die SNT’s bezitten zullen ook inspraak krijgen in ontwikkelingsbeslissingen voor het Status netwerk.

Ze zullen ook posts kunnen promoten of afwijzen (vergelijkbaar met upvotes/downvotes op Reddit). Dit curatieproces zal ‘Signalling’ worden genoemd.