Search
Close this search box.

Solana koers verwachting

Solana is een van de crypto-startups die zijn uitgevonden om de problemen met schaalbaarheid op te lossen.  Het draait op zijn eigen blockchain met behulp van het Proof-of-History consensus algoritme. Het installeert historische gegevens in blockchain om de transacties te bewijzen die zijn opgeslagen in het digitale grootboek.

Wist u dat Solana 50k transacties per seconde kan verwerken?

Solona logoIn dit artikel zullen we proberen om de Solana prijsvoorspelling voor 2022 en verder te begrijpen en we zullen kijken naar de visie van sommige marketeers op de SOL prijs.

Solona kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst

Wat is Solona?

Solana is een krachtige digitale munt die draait op de blockchain die slimme contracten en gedecentraliseerde toepassingen ondersteunt. Het maakt gebruik van een proof of history consensus mechanisme. De transacties worden getimestamped om de efficiëntie te maximaliseren. Het is een snelle en beveiligde blockchain die de open infrastructuur biedt die nodig is voor wereldwijde adoptie. Het kan 50k transacties per seconde verwerken.

Het project werd in 2017 opgericht door Anatoly Yakovenko die softwareontwikkelaar was bij dropbox. Solana heeft een bepaalde hashes die kunnen worden gebruikt om gegevens in te voeren voor elke transactie.  SOL heeft een unieke functie genaamd Gulf Stream die de schaalbaarheid verbetert.

Solona technische analyse

Solana begon zijn reis in de cryptomarkt op 10 april 2020 met een prijs van $ 0,79 volgens Coinmarketcap. Later begon de prijs te schommelen en daalde tot zo laag als $ 0,52 tegen half mei. De prijs begon zich verder te herstellen en bereikte eind juni $0,99.

Interessant genoeg, piekte de prijs naar $1,33 tegen midden juli en bleef daarna schommelen. De digitale valuta steeg tot $1,84 tegen het einde van juli.  Op weg naar een stijgend traject, bereikte de munt dramatisch $3.77 tegen midden augustus en dook verder naar $2.82 tegen het einde van augustus.

Effectief piekte SOL begin september naar $4,84 om een All-Time-High te bereiken door al zijn vorige prijsrecords te breken. Schokkend genoeg zakte de prijs naar $2.40 in een paar dagen toen het zijn All-Time-High rapporteerde en begon daarna te groeien. Solana slaagde erin zijn weerstandsniveau op $3.80 te bereiken en slaagde er niet in stabiel te blijven toen het opnieuw daalde naar $2.56. Eind september werd SOL verhandeld tegen $2,96.

Met bepaalde variaties, slaagde Solana erin om in de hele maand oktober in de $2 range te blijven. Wanhopig zakte de prijs naar $1.35 tegen begin november door de massale investering van gebruikers en de hoge verkoopdruk. Later begon de prijs te herstellen en bereikte $2,41 tegen het einde van november toen Bitcoin zijn prijsrally voortzette. Solana daalde verder naar $1.47 in december toen de beren de prijzen gingen trekken.

Aan het einde van december 2020 handelde SOL op $1.50.

Solona koers verwachting 2024

Met een gestaag herstel van de prijs, handelde SOL begin januari op $1,60. Geleidelijk aan bleef de altcoin herstellen. De munt bereikte zijn weerstandsniveau om $3,88 te bereiken en begon verder te schommelen.  De prijs Solana zou kunnen escaleren als het de aandacht van de marketeers trekt en zijn gebruikersbasis vergroot. De prijs kan tegelijkertijd stijgen. Aan het einde van 2022, zou Solana kunnen worden verhandeld op de $ 18 mark.

Solona verwachting 2024 -2025

SOL zou het jaar kunnen beginnen met een handelsprijs van rond de $20. Er wordt verwacht dat de prijs verder zal stijgen als de stieren de markt voor een langere periode in handen houden. De prijs zou gedurende verschillende maanden tussen $25 en $35 kunnen schommelen. Tegen het einde van 2024 zou Solana op $40 kunnen noteren.

In 5 jaar, zou SOL zich kunnen concentreren op inkomende ontwikkelingen en het zou meer platformen kunnen bieden voor ontwikkelaars om gedecentraliseerde toepassingen te creëren. Het kan nieuwe hoogten bereiken en zich richten op bepaalde partnerschappen voor de verbetering van zijn protocol. Tegen 5 jaar zou Solana de kaap van $100 kunnen bereiken.

Solona voorspelling van experts

CoinArbitrage

Volgens CoinArbitrage zou de prijs van Solana aan het einde van 2022 3,75057 kunnen zijn. In de komende 3 jaar zou Solana de hoogste prijs van $26,8402 kunnen bereiken en de laagste prijs zou $2,31785 zijn.

WalletInvestor

Volgens WalletInvestor zou Solana een uitstekende langetermijninvestering kunnen zijn. Eind 2022 zou de koers $8,060 bedragen en eind 2025 $20,630.

Gov.capital

Volgens Gov.capital zou Solana verhandeld worden aan $6.29625 tegen eind 2022 en $19.3407 tegen 2025.

TradingBeasts

Volgens de analyse van TradingBeasts zal Solana verhandeld worden tegen $6.14581 op het einde van 2022 en $11.32595 tegen 2024.

Koers Solana

In de afgelopen maanden heeft de Solana koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Solana inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 25 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Solana is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van  5 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 268,198,410  Solana coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Solanakoers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Solana nieuws, dan lijkt de Solanatoekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Solana prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Solana koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Solana nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Solana positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Solana nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Solana koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Solana koersprijs een sterke groei doormaakt. De Solana toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Onze Solona voorspelling

Solana ging het jaar 2022 in met een handelsprijs van $1,60. Op een bullish noot, begon de altcoin verder te stijgen. Aangezien Solana een opkomende DeFi munt is, zou de prijs waarschijnlijk kunnen stijgen.

Het zou zich kunnen concentreren op bepaalde samenwerkingen om zijn activa te overbruggen naar DeFi. Het zal de nieuwe opkomende startups aanmoedigen en het zou een nieuwe concurrent kunnen zijn voor andere munteenheden in de markt. Tegen het einde van 2022, zou het rond de $20 kunnen handelen en naar verwachting oplopen tot $120 in de toekomst.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst