Search
Close this search box.

Siacoin koers verwachting

Siacoin koers verwachting

Medeoprichter van Sia, Luke Champine, heeft de oprichting van Sia Foundation voorgesteld om de groei van het protocol te versnellen. De stichting zal toezicht houden op de verbeteringen in de software en de beveiliging van het systeem verbeteren.

De financiering voor de stichting zal komen van een harde vork die het mogelijk zal maken om de inheemse token van de blokketen te verhogen met 30000 tot 60000 in het circulerende aanbod. De extra munten zullen dan worden ondergebracht in een stichtingsfonds en 25% van de middelen zal worden toegewezen aan gemeenschapsgerichte activiteiten zoals hackathon enz.

Siacoin koers verwachtingHet proces zal ook leiden tot een jaarlijkse inflatie van maximaal 10,4%, om deze extra munten te capteren zal worden verbrand zodra de stichting 5% van het totale aanbod heeft genomen. Deze discussie is echter nog in de beginfase en de gemeenschap eist een volledige desintegratie van Nebulous, Champine is ook zijn aandeel in Nebulous aan het liquideren om Sia Foundation als zijn primaire focus te hebben.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Siacoin? Siacoin kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Siacoin?

Sia is een gedecentraliseerd cloud-opslagplatform dat wil concurreren met bestaande opslagoplossingen, zowel op bedrijfs- als op P2P-niveau. In plaats van opslag te huren van een gecentraliseerde aanbieder, huren collega’s van Sia opslag bij elkaar. Sia slaat alleen de opslagcontracten op die tussen de partijen zijn gesloten, waarin de voorwaarden van hun overeenkomst zijn vastgelegd. Hiervoor wordt een blokketen gebruikt, vergelijkbaar met Bitcoin.

Sia breidt ook transacties uit om de handhaving en het creëren van opslagcontracten mogelijk te maken. Door een contract te vormen, gaat een opslagaanbieder – ook wel bekend als een host – ermee akkoord om de gegevens van een klant op te slaan en periodiek bewijs te leveren van de voortzetting van de opslag, tenzij het contract afloopt. Vervolgens wordt de host gecompenseerd voor elk bewijs dat hij indient en gestraft voor het ontbreken van bewijs.

Aangezien deze bewijzen publiekelijk verifieerbaar zijn en beschikbaar zijn in de blokketen, kan de netwerkconsensus worden gebruikt om opslagcontracten automatisch af te dwingen. Dit betekent dat klanten de opslagproeven niet persoonlijk hoeven te verifiëren; ze kunnen in plaats daarvan hun bestanden uploaden en het netwerk de rest laten doen.

Prijs voorspelling voor Siacoin

Marktvoorspelling voor de prijs van Siacao

Siacoïne valt op in de crypto ruimte door zijn solide gebruiksaanwijzing. Nu het steeds populairder wordt, zijn er meer mensen over gaan praten. Laten we eens kijken wat de marktexperts of crypto-hoofdredacteuren zeggen volgens de Siacoin lange termijn prognose 2020:

Trading Beasts

Een crypto-voorspellingswebsite genaamd handelsdieren voorspelde dat tegen het einde van 2020, SC ongeveer $0,02 zou kunnen bereiken, wat zelfs meer dan $0,03 kan bedragen.

Crypto ground

Hier komt een conservatieve voorspelling van cryptoground, waar ze zeggen dat tegen 2020 het einde, SC zou kunnen bereiken $ 0,0027, en in vijf jaar siacoin zou kunnen bereiken $ 0,0476.

CoinFan

CoinFan is een website die prijsprognoses biedt voor bijna elke denkbare cryptocvaluta. Door hun eigen “aangepaste voorspellingsalgoritme”, voorspellen ze dat Siacoin tegen het einde van 2020 $0,19 zou kunnen bereiken.

Wallet Investor

Wallet Investor staat bekend om hun pragmatische cryptocurrency voorspelling. Zij geloven dat SC misschien wel $0.000046 kan bereiken, wat overkomt als een super pessimistische voorspelling.

Siacoin koers verwachting 2023

2020 heeft meer samenwerkingsverbanden en tie-ups voor Sia, vandaar dat het zal beginnen op een positieve noot – het zal $ 0,038 bereiken tegen het einde van het eerste kwartaal en niet een hoog profiel te handhaven tot de eerste helft, waarna het schommelt naar boven. Hoewel Sia’s roadmap zegt dat het wil concurreren met de internetreus Amazonië S3, die een groot doelwit is. Het gebruik en de opslagcapaciteit zullen drastisch toenemen.

Dit komt omdat de huidige opslagcapaciteit van het netwerk veel groter is dan gebruikt. De huidige capaciteit is bijna net zo groot als 4,5 petabyte. Naarmate het bewustzijn over Siacoin groeit, zal dit waarschijnlijk ook toenemen. Een petabyte is 1.000 terabyte. Nu kunt u zich de opslagcapaciteit voorstellen. Dit toont het potentieel, dat het niet door de ondergang zal laten gaan.

Het zal de overhand hebben dan andere altcoins vanwege de unieke functionaliteit op het gebied van het creëren en delen van content. Tegen het einde van 2020, zal SC $0.035 bereiken, met een conservatieve analyse.

Koers Siacoin

In de afgelopen maanden heeft de Siacoin koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Siacoin inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Siacoin is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 47,329,492,992 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Siacoin koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Siacoin nieuws, dan lijkt de Siacoin toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Siacoin prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Siacoin koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Siacoin nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Siacoin positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Siacoin nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Siacoin koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Siacoin koersprijs een sterke groei doormaakt. De Siacoin toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Siacoin koers verwachting 2025

De tijdspanne van 5 jaar zal met veel verrassende ontwikkelingen komen, die de waardering van Sia ongetwijfeld naar een hoog niveau zullen tillen. De prijsvoorspelling van Sia voor 2025 zou zelfs kunnen inhouden dat zij een concurrent van Amazon S3 is, zoals zij heeft gemikt. Tegen 2025 zou Sia ongeveer $1 kunnen bereiken. U kunt SC omzetten naar BTC van CoinSwitch tegen de beste tarieven.

Siacoin prijsspeculatie kan niet geschikt zijn omdat de markt volatiel is en onderhevig aan veranderingen. Experts zijn van mening dat Siacoin een industrie radicaal kan veranderen, vandaar dat het het waard is om de markt en de prijstrends te volgen.

Siacoin kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce