Serum koers verwachting

Serum SRM logo

Serum ervaart een hoge volatiliteit net als elke andere cryptocurrency en daarom is het handig om de prijs van SRM te kunnen voorspellen en dienovereenkomstig te handelen. Vandaag zullen we kijken hoe je methoden zoals technische en fundamentele analyse kunt gebruiken om je eigen Serum prijsvoorspelling te formuleren.

Serum SRM logo

Serum kopen? Dit kan het beste bij de Internationale exchange Binance

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 744 Kucoin

Wat is Serum?

Serum is een gedecentraliseerde cryptocurrency exchange gebouwd op de Solana blockchain. Serum is een van de eerste grote projecten die voortbouwt op Solana en is interoperabel met andere cryptocurrencies waaronder Bitcoin en Ethereum.In tegenstelling tot andere DEXen, beschikt Serum over orderboekgebaseerde handel zoals gecentraliseerde cryptocurrency exchanges. Het kan tussen de 50-65 000 transacties per seconde aan, wat de huidige TPS is van de onderliggende Solana Blockchain.

Serum DEX Interface

De Serum DEX beschikt momenteel over ongeveer 30 verschillende cryptocurrency markten, die allemaal handelen tegen USDT of USDC. Iedereen kan zijn eigen DEX creëren bovenop de Serum DEX en extra handelsparen ondersteunen met behulp van de instructies die zijn beschreven op Serum Academy. Er zijn meer dan 18 Serum DEXen tot nu toe en de Serum DEX is ook beschikbaar op Android- en iOS-apparaten via de Coin98 mobiele app.

Serum koers verwachting 2023

Met behulp van steun/weerstand, trendlijnen, voortschrijdende gemiddelden en eenvoudige indicatoren zoals de RSI, kunt u een redelijk nauwkeurige prijsvoorspelling voor Serum maken voor 3, 6 en 12 maanden vooruit. Op het moment van schrijven is SRM ongeveer $3,47 USD waard en wij denken dat de prijs in de komende maanden ergens rond de $7 tot $10 USD zou kunnen komen.

Fundamentele analyse zou een deel van uw analyse moeten zijn bij het maken van uw eigen Serum koersvoorspelling. Onderzoeken wat het Serum Team in de komende maanden gaat doen kan u helpen bepalen of een investering al dan niet winstgevend zal zijn nadat bepaalde gebeurtenissen, roadmap doelen of mijlpalen zijn bereikt. Technische analyse weegt zwaarder dan fundamentele analyse bij het bepalen van korte termijn koersbewegingen van SRM, maar het is belangrijk om de komende gebeurtenissen in de komende weken en maanden te onderkennen.

Door de huidige trends, Investeerders sentiment en de algemene richting van de cryptocurrency markt, denken we dat Serum (SRM) een goede kans heeft om de $ 7 tot $ 10 USD grens te bezoeken in 2023, zolang de trend doorzet en het Team blijft werken aan hun producten en partnerschappen.

Serum koers verwachting 2023 – 2025

Van 2023 tot 2025 denken wij dat de prijs van SRM rond de $35 – $50 USD zal liggen, naarmate het team zijn producten verder ontwikkelt en deze producten door het doelpubliek worden aanvaard. Deze SRM prijsvoorspelling is gebaseerd op verschillende datasets en voorspellende modellen die ervan uitgaan dat de huidige lange termijn trend die de prijs van SRM drijft, zich voortzet in een opwaartse richting zonder grote tegenslagen.

Fundamentele analyse van Serum is van cruciaal belang bij het voorspellen van de prijs van het SRM token op de lange termijn. Lange termijn trends bepaald door technische analyse uit jaren van historische prijsgegevens zal helpen bij het voorspellen van de komende jaren, maar fundamentele analyse is de sleutel. U zult nieuwsbrieven, sociale media, aankomende gebeurtenissen, het algemene beleggerssentiment en de marktomstandigheden in de gaten moeten houden omdat deze in de loop der tijd veranderen om te bepalen wanneer u op het juiste moment moet kopen of verkopen. Het maken van een Serum koersvoorspelling op basis van verzamelde gegevens is een algemeen nuttige stap om te bepalen of een lange termijn belegging naar verwachting winstgevend zal zijn.

Met behulp van eerdere prijsgegevens, voorspellende modellen en beleggerssentiment geschraapt uit verschillende bronnen online, een Serum (SRM) prijsvoorspelling van rond de $ 35 – $ 50 USD is wat onze gegevens laat zien dat mogelijk zou kunnen zijn in 2023-2025, gezien de fundamenten van Serum en eerdere prijsgegevens van het SRM token.

Koers Serum

In de afgelopen maanden heeft de Serum Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Serum inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 200 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Serum is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 279 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 50,000,000  Serum coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Serum koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Serum nieuws, dan lijkt de Serum toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Serum prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Serum koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Civic Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Serum positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Serum nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Serum koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Serum koersprijs een sterke groei doormaakt. De Serum toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Is Serum (SRM) een goede investering?

Wanneer u beslist of Serum (SRM) een goede investering voor u is, is het van cruciaal belang om rekening te houden met risico en beloning. Wij kunnen de prijs van SRM zowel op korte termijn als op lange termijn voorspellen, maar de verwachtingen moeten voor elk redelijk zijn. Op lange termijn denken wij dat SRM zal appreciëren op basis van de fundamentals van het Serum project en de vooruitgang die het Team boekt op weg naar hun roadmap doelstellingen en mijlpalen.

Door gebruik te maken van Technische Analyse zijn wij in staat te voorspellen wat de prijs van SRM op korte termijn kan zijn en onze investeringsgrootte dienovereenkomstig te berekenen. Met behulp van horizontale weerstands- en steunniveaus, voortschrijdende gemiddelden, verschillende indicatoren en andere technieken, kunt u een beredeneerde prijsvoorspelling maken over of de prijs in de komende dagen, weken en maanden zal stijgen of dalen.

De cryptocurrency markt is extreem volatiel en moeilijk te voorspellen op de lange termijn, dus het onderzoeken van de fundamentals en de voortgang van Serum is een essentiële taak voordat je besluit om een bedrag te investeren voor de lange termijn met het doel om het voor maanden of jaren vast te houden. Bij het analyseren van de prijs van Serum om een prijsvoorspelling te vormen voor de korte of lange termijn, is het essentieel om zowel technische als fundamentele analyse in aanmerking te nemen.