RLC koers verwachting

RLC cryptocurrency heeft een wereldwijde marktplaats gecreëerd voor gebruikers om hun data, apps en servers te gelde te maken met behulp van Ethereum blockchain. iExec is in 2016 ontwikkeld door Gilles Fedak om een revolutie teweeg te brengen in het cloud computing platform, wat een unieke zaak is in vergelijking met Bitcoin, Internet of People, Augur etc.

iExec richt zich op het creëren van een duurzame omgeving door het verhuren van de ongebruikte computeropslagplaatsen in een blockchain netwerk. Ethereum smart contracts worden gebruikt om een virtuele cloud infrastructuur te ontwikkelen voor individuen en bedrijven.

RLC kopen? Dat kan het beste bij de volgend exchanges:

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 744 Kucoin

Wat is RLC?

De laatste tijd is er een enorme groei in het gebruik van blockchain technologie. Mensen stappen over van traditionele databases naar blockchain-technologie, en waarom niet? Blockchain biedt een veilig en transparant platform voor vele toepassingen. Hoewel blockchain veel voordelen heeft, heeft het te kampen met problemen zoals beperkte computermogelijkheden en dus schaalbaarheid. iEXec wil dit probleem oplossen door een cloud computing-infrastructuur te creëren waar gedecentraliseerde applicaties toegang kunnen krijgen tot verschillende cloud computing-diensten.

iExec (RLC): De grondbeginselen

iExec is een open-source, gedecentraliseerd cloud computing platform, dat draait op Ethereum blockchain. iExec geeft gedecentraliseerde applicaties (dApps) een on-demand toegang tot computing resources en technologieën op iExec cloud.

iExec heeft een blockchain netwerk gebouwd waar dApps gebruik kunnen maken van kosteneffectieve en high-performance resources zoals servers, databases, SaaS-applicaties, webhosting en computer farms.

iExec’s eigen cryptocurrency – Het RLC token is het primaire activum dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot diensten in de iExec infrastructuur. RLC is een afkorting voor “Run on Lots of Computers”.
Ontwikkeling van iExec.

iExec heeft zijn hoofdkantoor in Lyon, Frankrijk. Het is opgericht door Gilles Fedak en Haiwu He, die beiden respectievelijk de functie van Chief Executive Officer en Hoofd van de Aziatisch-Pacifische regio van iExec bekleden. Oleg Lodygensky is de Chief Technical Officer.

Gilles Fedak is in 2003 gepromoveerd aan de Universiteit van Paris Sud en werkt als onderzoekswetenschapper bij INRIA (Inventeurs du Monde Numerique) bij ENS in Lyon, Frankrijk. Haiwu heeft zijn M.Sc. en PhD behaald aan de Universiteit van Wetenschappen en Technologieën van Lille, Frankrijk.

Op 19 april 2017 lanceerde iExec zijn token sale en haalde meer dan $ 12 miljoen op in ruil voor 86.999.784 RLC. De token sale is momenteel de 6e hoogste ICO aller tijden.

Koers RLC

In de afgelopen maanden heeft de RLC Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is RLC inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 200 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van RLC is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 202 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 80,070,793 RLC coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de RLC koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste RLC nieuws, dan lijkt de RLC toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de RLC prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele RLC koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste RLC Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer RLC positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste RLC nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele RLC koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de RLC koersprijs een sterke groei doormaakt. De RLC toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 744 Kucoin

RLC koers verwachting 2023 – 2025

RLC token houders kunnen CoinSwitch gebruiken om de prijzen te vergelijken over verschillende crypto beurzen. prijsgrafiek van RLC in CoinSwitch biedt een real-time vergelijking van RLC prijs met die van andere digitale valuta’s zoals REP, IOP, BTC etc. Sinds de oprichting van iExec heeft de crypto-coin geen steile daling in zijn prijs gehad.

Technische analyse van CoinSwitch werpt licht op de prestatiegrafiek van RLC-munt voor beleggers om de cryptomarkt te begrijpen. De huidige koers van RLC is $2,1463 met 80.070.793 in omloop zijnde RLC munten. Het totale aanbod van iExec RLC is 86.999.785. Hoewel de lage marktkapitalisatie van RLC waarde zeer manipulatief is, wordt het geacht een stabiele toekomst te hebben omdat het wordt ondersteund door state of the art idee van cloud computing. Zeer weinig blockchains werken op cloud computing. Daarom kan RLC deze kans verzilveren omdat er minder concurrenten op dit gebied zijn.

De koersvoorspelling van iExec RLC suggereert dat de koers van iExec RLC op lange termijn 243,48997% in waarde stijgt bij een investering van 5 jaar. Dit betekent dat de iExec RLC koers in het jaar 2023 naar verwachting $7,372269 zal bedragen. U kunt de vooruitgang van iExec RLC volgen door het toe te voegen aan uw portefeuille.

Handelsexperts geloven in het pad van iExec en voorspellen dat het op dit moment een goede 1-jaars investering is. RLC prijsvoorspelling kenmerkt RLC als een digitale valuta met stabiele rendementen op lage investeringen. Het is dus tijd om wat RLC tokens in te slaan.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 744 Kucoin