REN koers verwachting

Ren koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Ren koers verwachting

REN koers verwachting

REN is een protocol dat gericht is op het oplossen van blockchain problemen zoals compatibiliteit en privacy. Het creëert volledig veilige financiële toepassingen. De REN-ontwikkelaars probeerden liquiditeit te bieden tussen de verschillende decentrale toepassingen, zodat ze elkaar en de gebruikers ten goede konden komen.

De REN-cryptocurrency rate liet zijn ups en downs zien gedurende de hele geschiedenis van de munt. In maart 2020 steeg de prijs van crypto opnieuw. Wat is de toekomst van REN? Ontdek in de Ren cryptocurrency prijsvoorspelling voor de komende vijf jaar.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van REN? REN kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is REN?

Voor het gemak maakt Ren de crypto-transfer tussen blokkades gemakkelijk, transparant en veilig in een eigen model.

Simpel gezegd is het een veilig netwerk van virtuele computers, RenVM dat interoperabiliteit mogelijk maakt voor gedecentraliseerde toepassingen, waardoor het mogelijk is om cross-chain te lenen, uit te wisselen, zekerheden te stellen en nog veel meer.

Hoe werkt Ren Project?

Ren is gebouwd op een gedecentraliseerde virtuele machine die over duizenden machines wordt gerepliceerd: RenVM.

De vier kernpijlers die RenVM (hieronder) maken, maken een van de enige praktische privacy- en interoperabiliteitsoplossingen mogelijk die kan worden geschaald, en is de enige oplossing die het mogelijk maakt om privéberekeningen uit te voeren over meerdere inputs en meerdere partijen.

Ren maakt gebruik van RenVM om decentrale en vertrouwenloze dark pools mogelijk te maken. Voordat we verder gaan met hoe Ren werkt, verwijzen dark pools naar OTC-markten die beleggers in staat stellen om anoniem grote hoeveelheden van een actief te kopen. Dit kan een legacy markt of cryptocurrency zijn.

Echter, terwijl de aankoop anoniem gebeurt, is er een gebrek aan vertrouwen en veiligheid van de activa. Vandaar de noodzaak van een vertrouwenloos, gedecentraliseerd en beveiligd protocol genaamd RenVM.

Vergelijkbaar met een blockchain, RenVM. Het is gedecentraliseerd, stelt gebruikers in staat om nodes te draaien, maar ook om de virtuele machine te besturen. In tegenstelling tot het oude systeem, kunt u scripts offline uitvoeren met een hoge mate van zekerheid.

Ren Virtual Machine (RenVM) maakt gebruik van een netwerk van “Darknodes” die de nodige rekenkracht leveren om cryptoketenoverschrijdende orders te identificeren en te verwerken.

Betrouwbare cross-chain cryptocurrency op de RenVM wordt gedaan met behulp van een gecompliceerd algoritme genaamd het “Shamir Secret Sharing Scheme”, dat de orders fragmenteert. In tegenstelling tot de conventionele OTC, zijn de gefragmenteerde orders zodanig dat de Darknodes het bedrag of de bestemming van de crypto die wordt afgehandeld niet kennen. Hierdoor wordt de privacy gewaarborgd.

REN koers verwachting 2021 – 2025

Hier hebben we de meest populaire prijsvoorspellingen voor de komende vijf jaar samengevoegd.

#1. Wallet Investor Ren (REN) Prijsvoorspelling voor 2021-2025

Volgens de bron is REN een zeer goede investering op lange termijn (1 jaar). De Ren prijs kan stijgen van 0,0494 dollar naar 0,0685 dollar in een jaar. In 2022 kan de prijs van een REN penning waarschijnlijk oplopen tot 0,099 dollar. De prijs zal geleidelijk aan stijgen en tegen het midden van 2025 zal hij stijgen tot $0,139.

#2. Digital Coin prijsvoorspelling REN voor 2021-2025

Volgens deze bron zal het symbolische tarief tegen het einde van 2021 tot 0,11 dollar stijgen. In 2023 zou de prijs van REN kunnen stijgen tot 0,14 dollar. In 2025 zal de prijs van de REN uiteindelijk 0,2 dollar bedragen.

REN koers verwachting 2025

Net als bij elk ander goed wordt de prijsactie van Ren gedreven door vraag en aanbod. Deze dynamiek kan worden beïnvloed door fundamentele gebeurtenissen zoals de halvering van Ren. Regelgeving, adoptie door bedrijven en overheden, cryptocurrency exchange hacks en andere real-world gebeurtenissen kunnen ook de prijs van REN beïnvloeden.

Bij het maken van een Ren-voorspelling proberen veel handelaren ook de activiteit van REN “walvissen” te monitoren, dat zijn entiteiten en individuen die grote hoeveelheden REN in handen hebben. Aangezien de Ren markt relatief klein is in vergelijking met de traditionele markten, kunnen “whalves” in hun eentje een grote invloed hebben op de koersbewegingen van Ren.

REN kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

 

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *