Search
Close this search box.

Ravencoin koers verwachting

De cryptocurrency-industrie is een wilde wereld waarin zo’n beetje alles kan. Bijna elke dag duiken er nieuwe projecten op, waarvan de meeste voortbouwen op wat Bitcoin zoveel jaren geleden is begonnen. Naarmate de industrie is gegroeid, zijn er bepaalde munten ontstaan met gebruiksscenario’s die sterk verschillen van Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, en andere top crypto activa.

Ravencoin logoRavencoin munt is een van die munten, echter, niet ontworpen om een betaling valuta zoals Bitcoin en heeft een unieke use case van zijn eigen. De asset deelt echter wel een aantal belangrijke overeenkomsten met Bitcoin, zoals het feit dat er slechts 21 miljard RVN tokens zijn in vergelijking met de 21 miljoen BTC van Bitcoin.

Maar alleen omdat het enkele overeenkomsten deelt met Bitcoin en zijn eigen innovatieve niche in de cryptocurrency markt heeft uitgesleten, betekent dat niet noodzakelijk dat het een uitstekende investering is.

Deze gids zal een blik werpen op de technische analyse van Ravencoin, verschillende realistische prijsvoorspellingen van Ravencoin geven van experts, en proberen de vraag te beantwoorden “zal de prijs van Ravencoin in de toekomst omhoog gaan?”

Ravencoin kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Ravencoin?

Ravencoin, in de eerste plaats, is een cryptocurrency die handelt onder het RVN tickersymbool. Het handelt gewoonlijk tegen USD en BTC op cryptocurrency-uitwisselingen en cryptocurrency-handelsplatforms. Het werd gelanceerd op 3 januari 2018, net toen de cryptocurrency bear market begon.

Ravencoin cryptocurrency is een blockchain ontworpen om gebruikers in staat te stellen om digitale activa van peer-to-peer te creëren en over te dragen. Andere blockchains kunnen ook activa overdragen, maar ze zijn traag en niet ideaal voor dit doel omdat ze niet expliciet voor deze taak zijn ontworpen.

Ravencoin kan worden gebruikt om asset tokens uit te geven voor alles van onroerend goed en bedrijfsaandelen tot verzamelobjecten voor videogames en gemeenschapspunten. Iedereen kan nieuwe activa creëren met Ravencoin, maar moet daarvoor wel tokens verbranden. Het open-sourceproject heeft geen gevestigd team of ontwikkelingsstichting en wordt in plaats daarvan geleid door andere kernontwikkelaars, zoals Bruce Fenton van The Bitcoin Foundation.

Vanwege de potentiële verwachte waarde heeft het echter financiële steun gekregen van onder andere cryptosupporter en Overstock CEO Patrick Byrne. Ravencoin is een harde vork van de Bitcoin-blockchain en gebruikt een vergelijkbaar UTXO-model.

Het heeft een van de betere vorkprijsvoorspellingen in vergelijking met activa zoals Bitcoin Cash, Bitcoin SV, en anderen. Het verschilt in de totale maximale Ravencoin-voorraad van 21 miljard tegenover 21 miljoen BTC, een snellere blokgeneratietijd van slechts een tiende van die van Bitcoin, en gebruikt een ander mijnbouwalgoritme om ASIC-mijnbouw te voorkomen.

Ravencoin’s beloningsuitgiften begonnen bij 5.000 RVN munten. Ravencoin is niet gecreëerd als onderdeel van een initial coin offering en zonder een pre-mine. In tegenstelling tot Ripple, Ethereum, en andere topprojecten, worden RVN tokens niet gehouden door oprichters in een pool die op de markt opdoemt als potentiële distributie.

Eerst, om een nieuw token te maken, moet een hoeveelheid RVN worden verbrand en een naam voor het token worden gekozen. Op het moment dat de tokens worden gemaakt, kan de totale voorraad en de toekomstige uitgifte worden gekozen.

Ravencoin koers verwachting 2024 – 2025

Vooruitkijkend zou Ravencoin een sterke doorbraak van de neerwaartse trendlijn kunnen zien, wat zou resulteren in een krachtige parabolische rally naar tien cent per RVN token. Als hetzelfde fractale patroon zich herhaalt, zou Ravencoin in de toekomst mogelijk een prijs van $0,70 per token kunnen bereiken, maar omdat de asset zo nieuw is en deze projecties zo ver weg zijn, zijn deze prijsdoelen niets meer dan speculatie gebaseerd op patronen alleen.

Hoe ver Ravencoin uiteindelijk gaat is voor iedereen gissen, en met zo veel bearish voorspellingen, zou de richting naar beneden kunnen zijn en niet naar boven.

Ravencoin verwachting in de toekomst

Ravencoin kan stijgen, of kan dalen, volgens technische analyse en deskundige prijsvoorspellingen en voorspellingen van enkele van de beste crypto industrie’s. Met zo’n breed scala aan prijsvoorspellingen zijn de vooruitzichten voor Ravencoin zeer gemengd. Voor degenen die overwegen om te investeren in Ravencoin, kunnen andere alternatieve crypto-activa zorgen voor een veel betere ROI dankzij een veel gezondere verwachte groei.

Koers Ravencoin

In de afgelopen maanden heeft de Ravencoin koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Ravencoin inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Ravencoin is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 8,448,785,000 Ravencoin coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Ravencoinkoers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Ravencoin nieuws, dan lijkt de Ravencointoekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Ravencoin prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Ravencoin koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Ravencoin nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Ravencoin positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Ravencoin nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Ravencoin koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Ravencoin koersprijs een sterke groei doormaakt. De Ravencoin toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Ravencoin verwachting van experts

Digital Coin Price

Volgens de schattingen van de site, machine-learning gebaseerde cryptocurrency prijsvoorspelling website Digital Coin Price zet Ravencoin toekomstige waarde op een maximum van tien cent per token.

Wallet Investor

Wallet Investors heeft een bearish houding op Ravencoin potentieel, en biedt een RVN prijsvoorspelling waarbij het actief daalt tot extreme dieptepunten of slechts $ 0,001. Ravencoin Prijs Voorspelling: Zal RVN omhoog gaan?

Coin Predictor

Cryptocurrency voorspellingswebsite Coin Predictor biedt een Ravencoin voorspelling waar het op korte termijn valt. Ze zeggen dat een investering van $1.000 in de komende dagen kan dalen tot zo laag als $891 als de asset zo bearish blijft.

Trading Beasts

Een andere prijsvoorspellingsdatabase, Trading Beasts, beweert dat het Ravencoin koersdoel zal oplopen tot $0,03 in 2024, wat erg weinig is in termen van ROI in de komende drie jaar. 

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce