Search
Close this search box.

Port Barton

Ga je reizen naar het Filipijnen? Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het vredig dorpje Port Barton. Het is klein, maar veel te beleven. Er zijn genoeg accommodaties die jouw budget wel aankan. Als je het rustig wilt hebben is Port Barton inderdaad het geschikte plaats voor jou. Je kunt je hier vermaken met verschillende leuke attracties. Ben je niet op je gemak? Maak je geen zorgen, de mensen van hier merken dit wel en begeleiden je graag. Ze zijn heel vriendelijk en hebben die tijd voor jou. Ook in Port Barton kun je eilanden bezoeken, kajakken, watervallen bezoeken en snorkelen. Ken je de hanen gevecht wedstrijd die je op de televisie ziet? In Port Barton kun je dit misschien ook stiekempjes meemaken, omdat het illegaal is. Verder is Port Barton bezienswaardigheden het mooiste. Je zult je afvragen, wat te doen in Port Barton met regen? Zelfs in de regen is er iets spannend te doen.

 

Mooiste Port Barton bezienswaardigheden

Port Barton heeft de mooiste bezienswaardigheden. Het eerste wat je opvalt is het mooie landschap en eilanden. Eiland Hop is het meest bekende waar elk toerist kan genieten van het strand en zon. Je kunt ook een boot huren om de eilanden beter te verkennen. De zonsondergang in Port Barton is het beste in de wereld. Dit is het moment waar je eindelijk kunt gaan ontspannen van een drukke dag. Een cocktail erbij om het tot een rustgevend nacht te maken. Het natuur in Port Barton bezit mooie bezienswaardigheden van de wereld. Zolang je een boot neemt kun je genieten van het natuur. Met de boot vaar je door het riviersysteem om de mangrove te zien. Je zult ook een stop maken om te wandelen door de jungle. Heb je nooit eerder een ondergrondse rivier gezien dan kun je deze zien bij Sabang. Als je mooie dingen wilt zien is het leuker om te wandelen op bepaalde plekken. De rijstterrassen zijn ook een van de mooiste bezienswaardigheden. Deze terrassen zijn bijzonder, omdat het duizenden jaren terug is gebouwd zonder gebruik van machines.

 

Wat te doen in Port Barton?

Wat is er te doen in Port Barton? In Port Barton is er genoeg te doen, je zult geen moment vervelen van je vakantie. Vind je het leuk om dingen uit het verleden te zien? In Port Barton heb je een hilarisch vervoermiddel die nu zeer populair is geworden, vooral onder de toeristen. Deze vervoermiddel is bekend, omdat hij uit overgebleven voertuigen uit het Tweede Wereldoorlog is gemaakt. Je kunt ook een ritje nemen, want ze zijn ook heel goedkoop. In Port Barton kun je meedoen met spannende activiteiten. Durf je de nacht door te brengen op een verlaten eiland? Je wordt met de boot gebracht naar een verlaten eiland. Er is geen mens in zicht, de bedoeling is om jezelf te plaatsen in de schoenen van een schipbreukeling. Zorg er wel voor dat je klamboe, basisvoedsel, lucifers en snorkelspullen meeneemt.

 

Activiteiten Port Barton

Als je gaat reizen verwacht je dat er activiteiten zullen zijn waaraan je kunt meedoen. In Port Barton heb je ook genoeg wateractiviteiten. Je kunt het onderwaterwereld bewonderen door te gaan duiken. Je wordt begeleid dus er is geen sprake van paniek. Neem jouw onderwatercamera mee, want dit wordt superleuk. Je kunt haaien, kogelvissen, murenen, zeeslangen en nog veel meer zien. Durf je walvishaaien in het echt te zien? Je kunt snorkelen met de walvishaaien. Je wordt gebracht onder begeleiding. Het is best wel eng, maar ze gaan jouw geen kwaad doen, omgekeerd gaan ze weg als ze jou zien bewegen of schreeuwen.