Over ons

Welkom op DeStift.nl, niet zomaar een blog!

Wij zijn Chris (33) en Malou (27). We bloggen over alles wat we interessant vinden. Reizen, maatschappelijke onderwerpen en zelfs cryptovaluta. We nemen je mee op een diverse blogreis, maar niet zoals je dat gewend bent van je standaard blog(s). Wat namelijk vaak mist bij blogs is een eerlijke en kritische opinie, en een beetje humor natuurlijk. Wanderlust, wandering, travel is life en al die perfecte blabla praatjes staat het internet al helemaal vol mee. Wij doen het net even anders. We laten de leuke dingen zien, maar houden er ook van om af en toe lekker te klagen. Heerlijk. De werkelijkheid is belangrijker dan het gene wat wat je eigenlijk WIL zien. De stranden kunnen prachtig zijn, maar als achter het heuveltje een berg rottend afval ligt waar de ratten elke avond feest vieren, vinden wij dat je dat ook moet vermelden in je verhaal.

Eerlijk

Maak je geen zorgen, over het algemeen zijn de onderwerpen zeer leuk en positief! Maar soms wijken we gewoon lekker af van het standaard blog-protocol. Want laten we eerlijk zijn: het leven, reizen en economie is niet altijd rozengeur en maneschijn. Soms maak je kostbare fouten of is een nieuwsbericht over bitcoin gewoon poep in een mooie verpakking. Soms is een product of hotel gewoon echt totaal niet wat je verwacht of wordt je zelfs teleurgesteld of opgelicht. We proberen je naar beste kunnen te informeren over het onderwerp, maar ook voor een ongezouten mening ben je hier ook aan het juiste adres! 

Foto’s & Video’s

Eigenlijk is alle content op deze website uniek en zelf geschreven. Dat geldt ook voor de foto’s en video’s op de website. Deze komen voor 98% uit onze eigen vingers en daar zijn we best trots op. Gewapend met telefoons, camera’s en drones proberen we de blog te voorzien van goede, unieke content. Kwaliteit staat daarbij voorop. Hoe hoger de resolutie van de beelden, des te beter het is!

Wil je contact met ons opnemen? Gebruik dan ons contact formulier.

Wil je met ons samenwerken of ben je nieuwsgierig naar onze vermeldingen in de media? Meer info is te vinden op onze samenwerken & media pagina.

Chris Thomassen
Beheerder & redacteur