Over ons

Meer dan alleen reizen

DESTIFT.nl is in 2017 gestart door twee reislustige twenty en thirty somethings Chris en Malou. Op deze website nemen we je mee op onze reis avonturen. Daarnaast praten en schrijven we graag over sociale kwesties zoals bijvoorbeeld het klimaat. We houden van positieve ontwikkelingen, vooruitgang en zelfs technologie komt hier zo nu en dan voorbij.

Wat we namelijk vaak missen bij doorsnee reisblogs is zo nu en dan een eerlijke of kritische opinie. Een stukje out of the box denken of gewoon meer vertellen dan de leukste strandjes in de Costa del sol. Ook missen we vaak een beetje humor. Wij schrijven hier niet volgens het boekje maar doen het lekker eigenwijs op onze manier, met een dikke stift.

Kwaliteit staat voorop

Gewapend met camera’s en drones gaan we jaarlijks meermaals op pad om jullie te voorzien van de beste content. De meeste reisblogs voorzien je van een aantal mooie foto’s bij de tekst, maar wij gaan daar vaak een stapje verder. We plaatsen uitsluitend high-res foto’s en proberen dat ook nog zoveel mogelijk aan te vullen met leuke en informatieve video’s vanaf de grond en uit de lucht om net dat beetje extra mee te geven. Kwaliteit staat daarbij voorop.

Gastbloggers welkom

Ben je goed met woorden en weet je om te gaan met een camera? Zijn jouw foto’s mooier dan die van al je vrienden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees meer over gastblogger worden op onze gastblogger informatie pagina.

Wil je contact met ons opnemen? Gebruik dan ons contact formulier.

Auteurs van DESTIFT.nl

Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten
Chris

Hoofdredacteur. Schrijft graag met een dikke stift. Lekker eigenwijs. Denkt alles te weten, maar doet dat niet. Geniet van de kleine dingen in het leven. Milieubewust, probeert duurzaam te zijn maar geniet soms ook van luxe en verwennerij. Reiziger in hart en nieren. Zoekt graag de grenzen op.

Meer berichten
Gastblogger

Dit artikel is geschreven door een gastblogger. Samen met een team van gastbloggers informeren we jullie over alle uithoeken van de wereld. Mis je nog een plekje op deze website waar jij wel bent geweest en wil je een leuk artikel aanleveren? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Meer berichten
Jan
Peter
Remi
Lily
admin-destift
Moniek

Mijn naam is Moniek, 29 jaar en ik hou van reizen. In 2014 heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een klooster in Nepal. Daarna heb ik een wereldreis gemaakt: Thailand, Nieuw Zeeland, Australië en Fiji. Verder heb ik een tijdje in Oostenrijk gewerkt en gewoond. Ook heb ik sigaren gerookt op Cuba, Chitzen Itza gezien in Mexico, ik heb de Trans-Mongolie Express (zie blog) en een aantal citytrips gedaan, onder andere Valencia, Marrakesh, Barcelona en Gdansk zijn al afgevinkt. Afgelopen september ben ik met een vriendin naar Madagaskar geweest en de Carbagerun 2020 staat al weer gepland. Ik kan niet meer stoppen met reizen, ik moet de wereld zien! Ik ga in de toekomst nog veel meer van mijn bucketlist afstrepen!

Meer berichten
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, twenty-something, marketeer van beroep, verliefd op de wereld (en Yves) en een passie voor fotografie. Met een camera, drone en laptop op zak reis ik samen met Yves de hele wereld over.

Meer berichten
Laurien

Hi! Ik ben Laurien, 22 jaar en ik kom uit Utrecht. Ik ben net terug van een reis door: Bolivia, Peru, Ecuador en Colombia. Tijdens mijn studie heb ik een halfjaar in China gewoond en komend jaar begin in aan mijn master in Madrid. Mijn liefde voor het ontdekken van de wereld en andere culturen is hierdoor wel duidelijk ;) Genoeg om over te vertellen en dat is nou precies wat ik hier wil doen d.m.v. mijn blogs!

Meer berichten
Marcella

Gastblogger Marcella, een geboren stadsmeisje met een liefde voor de natuur en reizen ♡ Nu 25 landen op de teller en nog velen op de bucketlist. Ging dit voorjaar al van Noord- naar Zuid-Amerika, gaat dit najaar 6 maanden rondtrekken door Zuidoost-Azië! Ik heb veel zin om al mijn belevingen en reistips hier te mogen delen, begeleid met top foto's gemaakt door mijn vriend / favoriete reisgenoot.

Meer berichten
Mabel

Haj, ik ben Mabel en social work studente aan de HAN. In de Filipijnen liep ik stage bij de non-govermental organisatie Forge. Omdat ik een half jaar op reis ben geweest deel ik via DeStift mijn avonturen. Je kunt mij en mijn reisgenoot 'live' volgen op @mm_travelblog op instagram ;D #staytuned

Daarnaast leef ik part-time in Thailand!

Meer berichten
Els van Ooyen

Zit reizen in ons DNA? Zo voelt het althans! 2 jaar geleden begonnen wij als gezin te dromen van de wereld en ons lijstje is lang, heel lang! Ons gezin bestaat uit de jongste dochter Emma die een klein hartje heeft maar achteraf alles geweldig vindt, de onverschrokken oudste dochter Lore die een ongelooflijke honger heeft naar nieuwe dingen, papa David die graag met de praktische zaken van de reis bezig is en mama Els die op de reis zelf al droomt van de volgende reis.

Meer berichten
Joy

Hi all! Ik ben Joy en kom uit Noordwijkerhout, heerlijk aan de kust. Naast dat ik toerisme gestudeerd heb en wat mooie reizen gemaakt te hebben kun je wel zeggen dat reizen in mijn bloed zit! Mijn hart gaat helemaal open van Midden- en Zuid-Amerikaanse sferen. Maar andere culturen vind ik ook interessant. Contact met de locals - dat vind ik leuk en geniet ik van!

Meer berichten
Lennart

Als 26 jarige 2.11 meter lange Nederlander weet ik overal mezelf goed voor schut te zetten. Hierdoor willen veel mensen met mij op de foto, want ja wat is nou gekker dan een idioot die ook nog eens 2.11 is?!

Meer berichten