Over ons

Gek op backpacken en reizen

Wij zijn Chris (34) en Malou (28) en we zijn gek van backpacken en reizen. Op deze website nemen we je mee op ons avontuur. Belangrijk om te weten is dat op DESTIFT.nl alles net even anders is dan anders. Zeker in vergelijking met andere, doorsnee reisblogs, Wat namelijk vaak mist bij reisblogs is een eerlijke en kritische opinie, en een beetje humor natuurlijk. Viel het hotel echt tegen of is het idyllische strandje inmiddels omgetoverd tot een grote toeristenfabriek vol afval? Dan vinden wij ook dat je juist dat moet benoemen in je verhaal.

Eerlijk en transparant

Laten we eerlijk zijn: reizen is niet altijd rozengeur en maneschijn. Soms maak je kostbare fouten of is een product of hotel gewoon echt totaal niet wat je verwacht of wordt je zelfs teleurgesteld of opgelicht. We proberen je naar beste kunnen te informeren over het onderwerp, maar ook voor een ongezouten mening ben je hier ook aan het juiste adres.

Foto’s & Video’s – Kwaliteit staat voorop

Gewapend met camera’s en drones gaan we jaarlijks meermaals op pad om jullie te voorzien van de beste content. De meeste reisblogs voorzien je van een aantal mooie foto’s bij de tekst, maar wij gaan daar een stapje verder en plaatsen uitsluitend high-res foto’s en proberen dat ook nog zoveel mogelijk aan te vullen met leuke en informatieve video’s vanaf de grond en uit de lucht om net dat beetje extra mee te geven. Kwaliteit staat daarbij voorop. Zo krijg je tenminste echt een goed gevoel bij de bestemming of locatie.

Wil je contact met ons opnemen? Gebruik dan ons contact formulier.

Wil je met ons samenwerken of ben je nieuwsgierig naar onze vermeldingen in de media? Meer info is te vinden op onze samenwerken & media pagina.

Chris & Malou