Search
Close this search box.

Over ons

Meer dan alleen reizen

DESTIFT.nl is in 2017 gestart door twee reislustige twenty en thirty somethings Chris en Malou. Op deze website nemen we je mee op onze reis avonturen. Daarnaast praten en schrijven we graag over sociale kwesties zoals bijvoorbeeld het klimaat. We houden van positieve ontwikkelingen, vooruitgang en zelfs technologie komt hier zo nu en dan voorbij.

Wat we namelijk vaak missen bij doorsnee reisblogs is zo nu en dan een eerlijke of kritische opinie. Een stukje out of the box denken of gewoon meer vertellen dan de leukste strandjes in de Costa del sol. Ook missen we vaak een beetje humor. Wij schrijven hier niet volgens het boekje maar doen het lekker eigenwijs op onze manier, met een dikke stift.

Kwaliteit staat voorop

Gewapend met camera’s en drones gaan we jaarlijks meermaals op pad om jullie te voorzien van de beste content. De meeste reisblogs voorzien je van een aantal mooie foto’s bij de tekst, maar wij gaan daar vaak een stapje verder. We plaatsen uitsluitend high-res foto’s en proberen dat ook nog zoveel mogelijk aan te vullen met leuke en informatieve video’s vanaf de grond en uit de lucht om net dat beetje extra mee te geven. Kwaliteit staat daarbij voorop.

Gastbloggers welkom

Ben je goed met woorden en weet je om te gaan met een camera? Zijn jouw foto’s mooier dan die van al je vrienden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees meer over gastblogger worden op onze gastblogger informatie pagina.

Wil je contact met ons opnemen? Gebruik dan ons contact formulier.

Auteurs van DESTIFT.nl

Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten
Chris

Hoofdredacteur. Schrijft graag met een dikke stift. Lekker eigenwijs. Denkt alles te weten, maar doet dat niet. Geniet van de kleine dingen in het leven. Milieubewust, probeert duurzaam te zijn maar geniet soms ook van luxe en verwennerij. Reiziger in hart en nieren. Zoekt graag de grenzen op.

Meer berichten
Gastblogger

Dit artikel is geschreven door een gastblogger. Samen met een team van gastbloggers informeren we jullie over alle uithoeken van de wereld. Mis je nog een plekje op deze website waar jij wel bent geweest en wil je een leuk artikel aanleveren? Stuur dan een mailtje naar destift.nl@gmail.com.

Meer berichten
admin-destift
Peter
Jan
Lily
Remi
Jamy