Omg network koers verwachting

OMG network koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » OMG network koers verwachting
Omg network koers verwachting OmiseGo (OMG) cryptocurrency is een penning die oorspronkelijk gebaseerd was op de Etherische blokketen. In 2018 is het echter overgegaan op haar blokketen. De belangrijkste adviseur van het OmiseGo-project is Vitaly Buterin, de oprichter van het Ethereum. Het OMG-project biedt haar gebruikers een reeks diensten aan die de bevolking kunnen redden van het gebruik van banken voor het doen van betalingen. OmiseGo cryptocurrency werkt met het Proof of Stake consensus algoritme. Om OMG-munten te krijgen, moet u een bepaalde hoeveelheid munten in uw portemonnee hebben. Hoe meer munten u in uw portemonnee heeft, hoe meer cryptocurrency’s u zult ontvangen. OmiseGo is een zeer interessant en veelbelovend project. Sinds de lancering zijn de kosten van de OmiseGo cryptocurrency gestegen van 53 cent naar $1,52. Laten we eens kijken naar de geschiedenis van OmiseGo (OMG) cryptocurrency, de prijzen ervan, en proberen de toekomstige situatie te voorspellen. Inzetten op de hoge koersverwachtingen van OMG network? OMG network kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is OMG network?

De geschiedenis van OMG cryptocurrency begint met de oprichting van OmiseGO Corporation in 2013. De oprichter is Jin Hasegawa. Het belangrijkste doel van het bedrijf was op dat moment het verlenen van financiële diensten aan verschillende bedrijven. OmiseGO verspreidde zich voornamelijk naar Aziatische landen (Japan, Singapore, Indonesië en Thailand), waar het al snel een opmerkelijke reputatie verwierf bij zowel grote als kleine bedrijven. Vervolgens besloten de ontwikkelaars hun eigen digitale platform te creëren met een getoken systeem. Het resultaat was de opkomst van de ERC-20 OMG token in 2015, die gebaseerd was op het Ethereum systeem. Vervolgens leverde Vitalik Buterin graag het Ethereum platform aan de oprichters van OmiseGO en werd zelfs één van de adviseurs voor dit Blockchain project. Dit heeft de reputatie van OmiseGO aanzienlijk beïnvloed. Het vertrouwen van investeerders in OMG is sterk toegenomen. In 2016 besloot het OmiseGO-team om ICO uit te voeren om het benodigde deel van de middelen voor de uitvoering van hun plannen bijeen te brengen. Het resultaat van het ICO OmiseGO was een verzameling van investeringen van 19 miljoen US dollar uit de gedeclareerde 25 miljoen. De ontwikkelaars besloten de aandelen van hun bedrijf als volgt te verdelen: ·       65,1% verkocht tijdens de ICO; ·       5% voor de gratis distributie van Airdrop, die werd uitgevoerd voor gebruikers die ETH-munten op hun rekening hadden staan; ·       20% gegeven aan de bedrijfsreserve voor onvoorziene uitgaven; ·       9,9% voor het team en de belangrijkste leden die hebben bijgedragen aan de lancering van OmiseGO. Deze penningen werden gedurende 1 jaar geblokkeerd.

OMG network koers verwachting 2021

Het idee van OmiseGO is fundamenteel en veelbelovend. Als ontwikkelaars al hun plannen kunnen realiseren, dan zal een groot deel van de beleggers geïnteresseerd zijn in dit handelsplatform. Bovendien is het vermeldenswaardig dat de makers van het project al eerder al hun plannen succesvol en op tijd hebben afgerond, waardoor OmiseGO in principe te vertrouwen is en geloofd kan worden in de uitvoering van de taken in de roadmap. De prijs van cryptocurrency is volledig afhankelijk van de algemene marktachtergrond. Als Bitcoin en alle topvaluta’s zullen stijgen, zal de OmiseGo misschien wel stijgen. De minimale prijs in 2020 is $1, en het gemiddelde is ±$5. OMG network kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.
Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *