Nexo koers verwachting

Nexo koers verwachting

Een ding dat we allemaal graag doen is speculeren over de prijs van je favoriete cryptocurrency. Vandaag nemen we een kijkje bij Nexo, ’s werelds eerste instant crypto-backed leningen. Het is een van de bedrijven binnen de blokketenindustrie die zich actief bezig houdt met het traditionele banksysteem. Waar de meeste banken tegenwoordig negatieve rente aanbieden om de huidige economische situatie te dekken, biedt Nexo 8% rente op jaarbasis. In combinatie met dit alles is Nexo token het functionerende deel van een dividendprogramma dat miljoenen uitkeert aan de munthouders. Laten we eens kijken hoe de penning tot nu toe heeft gefunctioneerd en waar we de komende jaren naartoe gaan.

Nexo koers verwachting

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van OKB? OKB kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Nexo?

Om Nexo goed te begrijpen, moet u weten dat het project is gecreëerd door een toezichthoudend bedrijf genaamd ‘Credissimo’. Het bedrijf gaat helemaal terug tot 2007, toen niemand ooit gehoord heeft van zoiets als ‘Cryptocurrency’. Sinds de introductie van het bedrijf op de markt was het aanbieden van bijna-instant-leningen een zeldzaamheid. Het was niet eerder gedaan dan de manier waarop Credissimo het deed.

Het is niet zo verwonderlijk dat het bedrijf begin 2012 meer dan 100.000 leningaanvragen had. Na een geleidelijke uitbreiding van hun activiteiten naar meer en meer landen in Europa en nu zelfs naar Colombia en Zuid-Amerika, besloot Nexo om nog meer op te schalen. Van het aanbieden van hun diensten in de echte wereld, hadden ze besloten dat het tijd was om de hele planeet te bedienen door de cryptocurrency markt te betreden. Zo werd Nexo geboren.

Het mooie van de introductie van het Nexo-project en de inheemse token is het feit dat het een ander licht werpt op de ICO’s die we tot nu toe hebben gezien. De meeste van deze bedrijven zijn nieuwe starters die zich nog moeten bewijzen en met een fatsoenlijk product moeten komen, omdat de meeste van hen niets anders zijn dan een veelbelovend idee. Komende van een bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat, had het team achter Nexo al hun strepen verdiend en de nodige ervaring opgedaan om de markt grondig te penetreren. De vraag naar instant-leningen binnen de branche werd gesignaleerd en werd ook opgepakt.

Tegenwoordig biedt het bedrijf een aantal diensten aan. Allereerst kunt u uw geld in onderpand storten, op een veilige manier beschermd door Bitgo, om vervolgens direct een kredietlijn te ontvangen. Geen vragen, geen achtergrondcontroles, niets van dat alles. U hoeft uw kostbare cryptokrediet niet te verkopen, maar u kunt wel genieten van de voordelen van het geld dat u kunt uitgeven. Een andere service is het verdienen van rente met Nexo.

Door simpelweg uw geld te storten en op te slaan bij Nexo kunt u tot 8% van uw opgeslagen geld verdienen. Dat is een mooie manier van vasthouden, toch? Alle bovenstaande diensten zijn gecombineerd in de Nexo Card, een MasterCard die te bestellen is via de Nexo mobiele applicatie. Het stelt u in staat om overal ter wereld geld uit te geven in de lokale valuta zonder kosten en cashback bij elke aankoop die u doet. Klinkt goed.

Nexo koers verwachting 2023

Als we de groei zien die Credissimo en Nexo in een paar jaar na hun start hebben doorgemaakt, ziet de toekomst er veelbelovend uit. Hun staat van dienst is indrukwekkend en daardoor zijn er in de echte wereld heel wat connecties om een aantal belangrijke partnerships voor Nexo te leggen.

In werkelijkheid zullen de meeste overheden en traditionele bedrijven niet in zee gaan met de louche, schijnbaar gedecentraliseerde partijen die ze niet kunnen controleren. Ze kiezen liever voor een meer gecentraliseerde partij die alles wat er gebeurt kan verklaren om het uiteindelijk op hun manier te doen.

Dat is waar de controverse zich afspeelt, want de meeste mensen in de industrie houden niet van gecentraliseerde partijen, maar wanneer een project een partnerschap vormt met een gevestigde gecentraliseerde partij, is het allemaal glimlachen en ballonnetjes. Het is dus moeilijk te zeggen wat een fatsoenlijk partnerschap met Nexo zal doen. Voordat we meer speculeren over de mogelijke uitkomst van de komende jaren, laten we eens kijken naar de huidige cijfers.

  • Market Cap: $53.019.269
  • Circulerend aanbod: 560.000.011 NEXO
  • Totaalaanbod: 1.000.000.000 NEXO

Bij het zien van deze nummers is er duidelijk een ton aan penningen die nog moeten worden vrijgegeven. Het vesting schema van Nexo zelf bestaat uit deels promotiemunten, een stuk voor ontwikkeling en deels voor het team zelf. Een aanname die hier gemaakt kan worden is dat deze gesloten lopers niet tegen de huidige loperprijs zullen worden uitgegeven.

In vergelijking met de prijs waarvoor de lopers tijdens de ICO die we nu hebben, werden verkocht: 0,94x in USD-waarde, 1,99x in ETH-waarde en 0,77x in BTC-waarde. Deze getallen laten zien dat de prijs is waar ze in eerste instantie zijn begonnen, zelfs een beetje onder die prijs. Dat gezegd hebbende, is er genoeg ruimte om te groeien. Nexo zelf zal geprikkeld worden om een hogere symbolische waarde te hebben, en dan later de mogelijkheid hebben om een hoger bedrag te verzilveren voor hun vergrendelde penningen.

Het totale aanbod is gemaximeerd op 1 miljard penningen, om te zien dat een gecentraliseerde partij een 1 miljard markthoogte bereikt, is niet iets uitzonderlijks. In feite zou dit gewoon waar kunnen zijn als men bedenkt dat Ripple een van de meest gecentraliseerde partijen is die in de top 5 van de projecten zit. Als 1 miljard wordt bereikt, zou 1 USD per Nexo gewoon een realiteit kunnen zijn.

Koers Nexo

In de afgelopen maanden heeft de Nexo  Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Nexo  inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency Nexo s. De marktwaarde van Nexo  is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 560,000,011  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Nexo marktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Nexo  koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Nexo base en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Nexo  nieuws, dan lijkt de Nexo  toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Nexo  prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Nexo  koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Nexo  Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Nexo  positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Nexo  nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Nexo  koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitNexo , maar is het wel duidelijk dat de Nexo  koersprijs een sterke groei doormaakt. De Nexo  toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Nexo koers verwachting 2025

Laten we eens kijken naar de verre toekomst van Nexo. Dit zou betekenen dat hun bedrijf bijna twee decennia zal draaien, er kan veel gebeuren in twee decennia. Als een mooie manier om deze groei te vergelijken met andere tech-sectoren, hebben we wat historische gegevens genomen en de uitkomst hiervan in termen van prijsontwikkeling laten zien.

  • Als Nexo de gemiddelde YoY-groei heeft die het internet doormaakte per aantal gebruikers (in de adoptiefase 1995 / maart 2017 = 0,4335 dollar), dan is er geen sprake van een prijsstijging.
  • Als Nexo de gemiddelde YoY-groei heeft die Facebook heeft doorgemaakt (in de adoptiefase 2004 / 2016) = $11,16
  • Als Nexo de gemiddelde YoY-groei heeft die de mobiele telefoon heeft doorgemaakt (in de adoptiefase 1993 / 2013) = 0,4120 dollar.

Als we naar deze cijfers kijken, kunnen er glimlachen op de gezichten van de investeerders verschijnen. Wat de meeste van deze bedrijven/sectoren echter gemeen hebben, is dat ze elke dag worden gebruikt. Leningen worden niet elke dag door dezelfde persoon aangegaan, maar dezelfde persoon kan met behulp van het internet meerdere dingen per dag googelen, terwijl ze op hun mobiele telefoon door Facebook scrollen.

Toch zijn er tonnen leningen die elke dag door verschillende mensen worden afgesloten. Wanneer Nexo erin slaagt om een deel van deze triljoen-dollar industrie te nemen, is het veilig om te zeggen dat dit bedrijf voor de lange termijn is. Er is genoeg marktaandeel te winnen voor zowel de cryptocurrency-industrie als de leensector.

Op het moment dat de Nexo dit kan realiseren en een substantieel deel van deze marktcap kan grijpen, kunnen we de Nexo gewoon in miljarden zien stijgen, waardoor de Nexo-muntwaarde ver boven de $1 dollar uitstijgt.

OKB kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce