Search
Close this search box.

Neo koers verwachting

In de wereld van de cryptografie verschijnen elke dag nieuwe projecten. Een van die succesvolle projecten is NEO, een open-source cryptocurrency met de uitgebreide functionaliteit om slimme contracten en decentrale applicaties (dApps) te ontwikkelen.

Neo verwachting

Enkele van de grootste exchanges en start-ups in de crypto ruimte zijn gecreëerd door Chinese ontwikkelaars en NEO behoort daar zeker toe. Maar wat kunnen we in de toekomst van NEO verwachten?  Zal de Neo-prijs over 5 jaar stijgen of dalen? In dit artikel nemen we je mee op een reis naar toekomstige prijsvoorspellingen en de mogelijkheden ervan. Laten we nu in deze Neo-prijsvoorspelling in detail treden.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Neo? Neo kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of deze Exchange.

Wat is Neo?

NEO is een blokketenplatform voor de promotie van digitale middelen en slimme contracten. De dataketen over bestaande transacties wordt bijgehouden op verschillende computers die onafhankelijk van elkaar zijn. Alle operaties die worden uitgevoerd met de NEO-cryptocurrency worden gecontroleerd door deze datablokken, waarbij de eigenaar en de transactie worden geïdentificeerd. Het project werd in 2014 door Da Hongfei gelanceerd en heette oorspronkelijk AntShares voordat het in 2017 werd omgedoopt tot NEO.

Vandaag de dag is het een van de beste cryptocurrency’s die er zijn, met een grote gemeenschap erachter.

De Neo koersverwachting in 2023

Neo-prijs is bullish voor 2022. Aangezien het alt-seizoen recentelijk is hervat, zal Neo zijn winst in 2022 voortzetten. Tegen medio 2022, kan het Neo-muntstuk rond $50 ruilen en tegen het eind van het jaar, zou de hoogste crypto handen rond $70 veranderen.

Neo nieuws verwachting

Zoals de gewoonte is, heeft geen enkele munt een convergente mening over de prijs van marktanalisten. De prijsvoorspelling van Neo-munten is aan dergelijke onzekerheden onderhevig. Het toekomstige prijsgevoel voor Neo-munten blijft echter over het algemeen bullish. Laten we een glimp opvangen van de toekomst van NEO door te kijken naar de voorspellingen van de cryptohandelaren of publicaties:

1) Crypto zijn: Being Crypto voorspelt dat NEO $120 kan bereiken tegen het einde van 2020, $200 tegen 2020, en maar liefst $450 in vijf jaar. Hun vertrouwen in de voorspelling toont aan dat door hun ontwikkelingen, NEO het potentieel heeft om andere munten te overtreffen.

2) Investeerder in de portemonnee: Wallet Investor is een gerenommeerde website voor crypto-voorspelling, die heeft voorspeld dat NEO tegen het einde van 2020 30.381 dollar zou kunnen bereiken. Ze presenteerden ook een 5-jaarsprognose waarbij ze dachten dat NEO $103,70 zou kunnen bereiken in een periode van 5 jaar.

3) Lange voorspelling: Er wordt aangenomen dat de prijs van NEO in 2020 kan dalen tot ongeveer $9, volgens de Lange Voorspelling. Maar, 2022 is hoopgevend en NEO zou tegen het einde van 2020 wel eens 21 dollar kunnen kosten, dachten ze.

4) Crypto Ground: Volgens Crypto Ground, in een spanwijdte van 5 jaar, kon NEO tot $195.352 gaan, wat een stijging van ongeveer 40X zou zijn, X die het huidige teken is.

5) CoinFan: CoinFan gelooft dat NEO een maximum van $200 tegen 2020 kon bereiken, en het kon tot zo veel stijgen zoals $783 tegen 2022. Dit lijkt op een optimistische optimistische voorspelling van CoinFan.

Koers Neo

In de afgelopen maanden heeft de Neo Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Neo inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 50 van alle cryptocurrency Neos. De marktwaarde van Neo is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 2 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 70,538,831 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Neo koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Neo nieuws, dan lijkt de Neo toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Neo prijs.

Om in te kunneo spelen op eventuele Neo koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Neo Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Neo positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Neo nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Neo koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Neo koersprijs een sterke groei doormaakt. De Neo toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Neo verwachting 2023-2025

Neo-prijzen zullen de komende jaren een veelvoud aan ontwikkelingen doormaken. Tegen 2025 wordt echter verwacht dat de Neo-munt rond de $200 zal worden verhandeld, wat neerkomt op 2000% (x20) van de huidige prijs.

Neo kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce