Nem koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Nem koers verwachting

Op deze pagina geven wij een prognose van de NEM koers, onze voorspelling is echter geen financieel advies. Laten we eerst naar wat achtergrond informatie van deze coin kijken.

 

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van NEM ? NEM kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of via deze broker.

NEM (New Economy Movement) is een ecosysteem van platforms die gebruik maken van blockchain en cryptografie om oplossingen te bieden voor bedrijven en particulieren. XEM is de inheemse cryptocurrency van NEM’s NIS1 publieke blokketen.

NIS1 werkt op dezelfde manier als Bitcoin (BTC): het heeft een netwerk van gedistribueerde onafhankelijke knooppunten die transacties verwerken en registreren op een openbaar grootboek dat “blokketen” wordt genoemd. Deze knooppunten worden geprikkeld om hun tijd en computermiddelen bij te dragen en blijven onomkoopbaar door middel van beloningen voor transactiekosten; deze beloningen worden uitbetaald in XEM-munten aan elk knooppunt dat erin slaagt een nieuw blok van transacties toe te voegen aan het einde van de blokketen.

De Nem koersverwachting in 2021 en verder

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose. De technische analyse van Nem ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn. Het verhandelen van een Nem op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Nem  maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *