Search
Close this search box.

NEAR protocol koers verwachting

Near protocol koers verwachting

Het zal u misschien verbazen dat samenwerking heel gewoon is in de cryptocurrentieruimte. Dit is gemakkelijk te vergeten, gezien hoe wreed de concurrentie kan zijn. Een groot deel hiervan is omdat crypto een nieuwe activaklasse is. Voorlopig is het voordeliger om samen te werken dan te concurreren. Als het gaat om samenwerking in de crypto ruimte, zou het moeilijk zijn om een project beter te vinden dan het NEAR protocol.

Near protocol koers verwachtingNEAR Protocol (ook wel NEAR genoemd) is een cryptocurrency blockchain met slimme contractfunctionaliteit. Het is ontworpen om ontwikkelaarsvriendelijk te zijn en de creatie van gedecentraliseerde toepassingen te vergemakkelijken. NEAR is ook interoperabel met Ethereum.

Near Protocol kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst

Wat is NEAR Protocol?

NEAR Protocol (ook wel NEAR genoemd) is een cryptocurrency blockchain met slimme contractfunctionaliteit. Het is ontworpen om ontwikkelaarsvriendelijk te zijn en de creatie van gedecentraliseerde toepassingen te vergemakkelijken. NEAR is ook interoperabel met Ethereum.

NEAR Protocol Website

NEAR maakt gebruik van een scherfmechanisme met de naam Nightshade en een blokgeneratiemechanisme met de naam Doomslug om meer dan 100 000 transacties per seconde te verwerken. De transactiekosten op NEAR zijn zo laag dat er een speciale meeteenheid, “yocto” genaamd, nodig is om te kwantificeren.

De NEAR-blokketen is ontwikkeld door het NEAR-collectief, een groep van meer dan 50 getalenteerde ontwikkelaars die over de hele wereld zijn gevestigd. Met de release van het NEAR hoofdnet medio oktober 2020 werd de NEAR-blokketen gedeeltelijk eigendom van de NEAR-munthouders.

De Stichting NEAR, een Zwitserse non-profitorganisatie, houdt momenteel toezicht op het bestuur en de ontwikkeling van de NEAR-blokketen. Zij bestaat uit opmerkelijke personen in de cryptokapitaalruimte, waaronder NEAR mede-oprichtster Illia Polosukhin. Naarmate de tijd vordert, zal de volledige controle over de blokketen aan de NEAR-munthouders worden gegeven. Dit zal NEAR veranderen in een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

Hoe werkt NEAR Protocol?

NEAR is een gedelegeerde proof of stake blockchain die gebruik maakt van sharding om de prestaties te optimaliseren. Echter, in tegenstelling tot sharding in andere cryptokringen zoals Polkadot, worden alle scherven op NEAR gezien als onderdeel van dezelfde blokketen. NEAR is ook interoperabel met Ethereum door gebruik te maken van NEAR’s Rainbow Bridge.

Een technische uitleg van Nightshade.

Dit alles dankzij een mechanisme dat Nightshade heet. Met Nightshade wordt alleen een momentopname van de huidige toestand van elke scherf toegevoegd aan een blok op de NEAR-blokketen. Elke scherf wordt ondersteund door zijn eigen set van validatieknopen, die de toestand van hun scherf uitzenden telkens wanneer een blok wordt geproduceerd.

De eenvoudigste manier om dit te visualiseren is als een kruising van meerdere wegen. Het kruispunt zelf is de NEAR-blokketen, en elke weg is een scherf. Bovendien kunnen scherven op NEAR parallel werken omdat de transacties die erop worden uitgevoerd elkaar niet overlappen. Dit verbetert de efficiëntie aanzienlijk.

Een technische uitleg van Doomslug.

Een ander belangrijk onderdeel van NEAR is een mechanisme dat Doomslug heet. Zonder technisch te worden, maakt dit het mogelijk dat validatieknooppunten op het netwerk om de beurt blokken genereren. Dit gebeurt elk tijdperk, en elk tijdperk is 12 uur lang. Op NEAR wordt ruwweg elke seconde een nieuw blok gegenereerd.

De blokbeloningen op NEAR komen voort uit de inflatie die momenteel ongeveer 5% per jaar bedraagt (later meer hierover). 90% van elke blokbeloning gaat naar staking validators en delegator staking pools, en de resterende 10% gaat naar de NEAR schatkist die momenteel wordt beheerd door de NEAR Foundation.

NEAR Protocol koers verwachting 2024

Met behulp van steun/weerstand, trendlijnen, voortschrijdende gemiddelden en eenvoudige indicatoren zoals de RSI, kunt u een redelijk nauwkeurige prijsvoorspelling van het NEAR-protocol maken voor 3, 6 en 12 maanden van tevoren. Op het moment van schrijven is NEAR ongeveer $1.16 USD waard en we denken dat de prijs in de komende maanden ergens rond de $3 tot $5 USD zou kunnen liggen.

Fundamentele analyse zou een deel van uw analyse moeten zijn bij het maken van uw eigen NEAR-protocol prijsvoorspelling. Onderzoek naar wat het NEAR Protocol Team doet in de komende maanden kan u helpen om te bepalen of een investering winstgevend zal zijn nadat bepaalde gebeurtenissen, roadmap doelen of mijlpalen zijn bereikt. Technische analyses wegen zwaarder dan fundamentele analyses bij het bepalen van de NEAR-prijsbewegingen op korte termijn, maar het is belangrijk om de komende weken en maanden de aankomende gebeurtenissen te onderkennen.

Door de huidige trends, het beleggerssentiment en de algemene richting van de cryptocurrency markt, denken wij dat NEAR Protocol (NEAR) een goede kans heeft om de $3 tot $5 USD mark in 2022 te bezoeken zolang de trend zich voortzet en het team blijft werken aan hun producten en samenwerkingsverbanden.

Koers NEAR Protocol

In de afgelopen maanden heeft de NEAR Protocol koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is NEAR Protocol inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van NEAR Protocol is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 330,980,652  coins coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de NEAR Protocol koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste NEAR Protocol nieuws, dan lijkt de NEAR Protocol toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de NEAR Protocol prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele NEAR Protocol koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste NEAR Protocol nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer NEAR Protocol positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste NEAR Protocol nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele NEAR Protocol koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de NEAR Protocol koersprijs een sterke groei doormaakt. De NEAR Protocol toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

NEAR Protocol koers verwachting 2024 – 2025

Van 2024 tot 2025 denken we dat de prijs van NEAR om de $7 – $20 USD gebied te bezoeken als het Team blijft hun producten te ontwikkelen en die producten ontvangen adoptie van de doelgroep. Deze NEAR-prijsvoorspelling is gebaseerd op verschillende datasets en voorspellende modellering die ervan uitgaat dat de huidige langetermijntrend de prijs van NEAR in een opwaartse richting voortduurt zonder grote tegenslagen.

De fundamentele analyse van het NEAR-protocol is cruciaal bij het voorspellen van de prijs van het NEAR-muntstuk op de lange termijn. Langetermijntrends die worden bepaald door technische analyses van historische prijsgegevens zullen helpen bij het voorspellen van de komende jaren, maar een fundamentele analyse is van cruciaal belang. U moet de nieuwsbrieven, sociale media, aankomende evenementen, het algemene beleggerssentiment en de marktomstandigheden in de loop van de tijd bijhouden om te bepalen wanneer u op het juiste moment moet kopen of verkopen. Het creëren van een NEAR-protocol prijsvoorspelling op basis van verzamelde gegevens is een algemeen nuttige stap om te bepalen of een investering op lange termijn naar verwachting winstgevend zal zijn.

Met behulp van voorafgaande prijsgegevens, voorspellende modellering en Investor sentiment geschraapt uit verschillende bronnen online, is een NEAR Protocol (NEAR) prijsvoorspelling van ongeveer $7 – $20 USD wat onze gegevens laten zien dat het mogelijk zou kunnen zijn in 2024-2025 gezien de fundamenten van het NEAR Protocol en voorafgaande prijsgegevens van de NEAR token.

Near Protocol kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst