Nano koers verwachting

Nano koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Nano koers verwachting
Nano koers verwachting De nanomunt steeg op uit zijn schild en viel weer terug. Voorheen stond het bekend als RaiBlocks, wat voor de meeste handelaren erg moeilijk uit te spreken was. Maar later werd het Nano genoemd, dat een revolutie teweeg wil brengen in de blokketentechnologie in het algemeen, door het leveren van zero-fee transacties in real-time zonder het energieverbruik en de arbeidsintensieve karakteristiek van Bitcoin. Zeer recentelijk is Nano geïntegreerd met Metal Pay en is beschikbaar in 41 rechtsgebieden in de Verenigde Staten. Voorheen werkte het samen met Uphold.com en Crypto.com. Nano werd onlangs erkend als de meest gebruikte digitale valuta op een interactieve live-stream gemaakt door een beroemde YouTuber Mr.Dove, die nieuws heeft gemaakt op Yahoo Finance. Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Nano? Nano kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Nano?

Nano is opgericht door Colin LeMahieu, die ervaring heeft met het werken met bedrijven als Dell en Qualcomm. Nano maakt gebruik van Direct Acrylic Graph (DAG) en maakt gebruik van een eigen technologie, de zogenaamde block-lattice architectuur, wat betekent dat elk individu zijn eigen blokketen krijgt toegewezen, de zogenaamde account-chain. Het unieke aan nano is dat het ultrasnelle, milieuvriendelijke en minder dure systeem tegelijkertijd is.

Nano voorspelling door experts

Zoals we weten is de markt voor cryptokronen vrij volatiel, het voorspellen van de waarde van crypto is misschien niet eenvoudig, maar er zijn bepaalde websites en investeerders, die hebben gespeculeerd over de toekomstige prijs van Nano. Laten we eens kijken naar een aantal van hen volgens Nano coin news 2020. #1 Wallet investor Wallet Investor staat bekend als een beroemde voorspellingssite, die een aantal conservatieve voorspellingen heeft gedaan. Zelfs voor NANO, heeft de Investeerder van de Portemonnee voorspeld dat tegen 2020 einde, NANO tot $0.0683 zou kunnen vallen. #2 Trading Beasts Trading Beasts is ook een vrij populaire voorspellingsplaats die heeft voorspeld dat tegen 2020, Nano $1.99 zou kunnen bereiken. #3 Crypto Info Base Crypto Info Base heeft een gedetailleerde voorspelling van NANO in 2020 gegeven en vermeld dat Nano zo hoog zou kunnen gaan als $3.6 en in 2020 zou het ongeveer $4.3 kunnen bereiken. #4 Digital Coin Price Digital Coin Price heeft de NANO-voorspellingen tot 2026 gegeven. Zij hebben een realistische voorspelling gegeven voor het einde van 2025. Tegen 2025, zou Nano $3.08 kunnen bereiken.

Onze Nano koers verwachting

De NANO-gemeenschap werkt aan een tweefasenaanpak bij de stemming, waarbij een netwerkconsensus kan worden bereikt en er vervolgens niet opnieuw over een eindstemming kan worden onderhandeld. Zelfs zij werken aan duurzame stemmingsmomenten en bieden een methode voor het importeren en exporteren van duurzame stemmingsmomenten tussen knooppunten. Tegen het einde van 2021 zou Nano wel eens hoog kunnen oplopen tot 9,43 dollar.

Nano koers verwachting 2021 – 2025

Tegen 2020 zijn er plannen om het Proof of Work (PoW)-algoritme te updaten, waarbij het meer geheugengebonden zou zijn, en het zou de kosten van spamaanvallen verhogen. Ze zouden een efficiëntere manier van verkeersafhandeling voor het Live-netwerk kunnen implementeren door te bepalen of het QUIC-protocol een alternatief kan zijn voor TCP. Tegen het einde van 2020 zou Nano misschien 9,43 dollar kunnen bereiken. De Nano prijsvoorspelling suggereert dat de Nano prijs voor een lange termijn 2251,176798% in de NANO prijswaarde is met een 5-jarige investering. Dit betekent dat in het jaar 2025, de Nano prijs zich naar verwachting zal bevinden op 21.501121 dollar. Nano kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.
Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *