Search
Close this search box.

Matic Network koers verwachting

Matic network verwachting

Matic is de opkomende cryptocurrency die werkt op een schaalbaar blockchain platform. Het verwerkt beveiligde, uitbreidbare en directe transacties aangedreven door Proof of Stake zijketens. Het biedt gratis Ethereum-gebaseerde cryptografische tokenoverdrachten en betalingen.

Matic network verwachting

Dit artikel is bedoeld om u de diepgaande informatie te geven over Matic Prijs verwachting voor 2022 en daarna. Al uw gedachten zullen worden gewist en u zult een duidelijke kijk hebben op de prestaties van het token aan het einde.

Nu, laten we proberen om wat basiskennis over de Matic te krijgen

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst

Wat is Matic Network?

Matic Network is een layer-2 scaling platform dat snelle en veilige off chain transacties faciliteert voor betalingen en gegeneraliseerde off chain smart contracts. Het is een schaaloplossing voor het Ethereum netwerk.

Het maakt het mogelijk om Ethereum gebaseerde transacties snel te verwerken met behulp van innovatieve protocollen.Het Matic token wordt specifiek gebruikt voor staking. Matic maakt gebruik van plasma om gedecentraliseerde applicaties te ontwikkelen.

Plasma is een specifiek framework om eenvoudig gedecentraliseerde applicaties te creëren die naadloos met elkaar kunnen samenwerken.

Matic Network is opgericht door Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal, en Anurag Arjun.

MATIC Technische Analyse

2019                                                                                                                                                                                                       Matic netwerk-initieerde zijn reis op de crypto-sfeer op 29 april 2019 met een prijs van $ 0,004. Het token begon daarna gestaag te stijgen. Met bepaalde variaties bereikte de prijs een hoogtepunt van $ 0,03 tegen het einde van mei en daalde verder naar $ 0,01 tegen begin juni. Later bleef het token stabiel op een prijs van $0,02 tot eind juli.

Interessant genoeg dook het token begin augustus naar $0,01 en bleef op hetzelfde prijsniveau met kleine variaties tot november. Effectief piekte Matic naar $0,04 begin december toen het de aandacht van de investeerders kreeg. Verder daalde het token naar $ 0,01 tegen midden december. Aan het einde van 2019 werd Matic verhandeld op $ 0,014.

2020
Op een bearish noot, bleef de Matic verhandelen op $ 0,014 tijdens de dageraad van januari 2020. Later begon de prijs te schommelen en bereikte $ 0,02 in februari. Dramatisch, zonk het token naar $ 0,006 medio maart toen de cryptomarkt crashte als gevolg van Covid-19 uitbraak.

Verder begon de prijs te herstellen en herwon zijn weerstandsniveau op $ 0,025 tegen het einde van mei. Later, raakte het token $ 0,031 medio augustus en dook naar $ 0,012 tijdens het begin van november. Aan het einde van december 2020 werd Matic verhandeld op $0.017.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst

Matic Network koers verwachting 2024

Matic handelde verder op $0.0018 begin januari 2024. De prijs begon verder te stijgen en bereikte $ 0,043 tegen het einde van januari. MATIC noteerde verrassend een all time high van $ 0,5089 op 12 maart. Het token zou een nieuwere hoogte kunnen bereiken als het zich richt op het bereiken van meer gebruikers en investeerders.

Bepaalde samenwerkingen kunnen resulteren in de verbetering van zowel het protocol als het platform. De Matic zou kunnen zakken naar een dieptepunt van $0.0002 als het er niet in slaagt de gebruikers te bereiken. Aan het einde van 2024, zou Matic verhandeld kunnen worden tegen de $ 2 mark.

Matic Network koers verwachting 2024

Matic zou de handel kunnen hervatten op $1,25 in het begin van januari 2024. De prijs zou nieuwere hoogten kunnen bereiken als het de aandacht van de investeerders krijgt. Het token zou kunnen dalen naar $0,55 als de munt te maken krijgt met aanboddruk. Tegen het einde van 2024 kan de altcoin worden verhandeld tegen $5.

Matic Network koers verwachting 2024 – 2025

Over 5 jaar zou Matic een nieuw hoogtepunt kunnen bereiken door zijn vorige prijsrecords te breken en wordt verwacht dat het in de top 50 cryptocurrencies lijst zal staan. Verschillende inkomende ontwikkelingen en partnerschappen kunnen leiden tot zijn groei. Het token zou kunnen crashen als beren de prijzen naar beneden blijven trekken. De prijs zou kunnen dalen tot $3,15. Tegen het einde van 5 jaar, zou Matic kunnen worden verhandeld tegen de $ 15 mark.

Koers MATIC

In de afgelopen maanden heeft de MATIC Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is MATIC inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 50 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van MATIC is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 2 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 5,011,255,458 MATIC coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de MATIC koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste MATIC nieuws, dan lijkt de MATIC toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de MATIC prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele MATIC koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste MATIC Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer MATIC positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste MATIC nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele MATIC koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de MATIC koersprijs een sterke groei doormaakt. De MATIC toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

MATIC Marktvoorspelling

Gov.kapitaal
Volgens Gov.capital zou Matic tegen eind 2022 rond $0,087975 verhandeld worden en $0,483 aan het eind van 2025.

WalletInvestor
Volgens WalletInvestor zou Matic aan het eind van 2022 kunnen worden verhandeld tegen $0,0777 en tegen het eind van 2025 tegen $0,1036.

DigitalCoinPrice
Volgens DigitalCoinPrice, wordt Matic verwacht te worden verhandeld tegen een gemiddelde van $0.1880 aan het eind van 2022 en zou kunnen worden verhandeld tegen $0.3650 aan het eind van 2025.

Onze MATIC Prijs Voorspelling

De gemeenschap zou kunnen samenwerken met bepaalde projecten en startups voor de verbetering van het protocol. Aangezien Matic unieke kenmerken heeft zoals schaalbaarheid en veiligheid, zou het zijn gebruikersbasis kunnen vergroten en een nieuwe all-time high kunnen bereiken. De prijs zou kunnen dalen tot $ 0,08 als het enige turbulentie tegenkomt. Aan het eind van 2022 kan de altcoin verhandeld worden tegen $2,15.