Loopring koers verwachting

Loopring koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Loopring koers verwachting
Loopring koers verwachting Loopring is een gedecentraliseerd netwerk dat u in staat stelt om dApps te creëren en de controle over de gebruikersdata te maximaliseren. De makers van het platform positioneren het als een alternatief voor traditionele cloud computing. Het project heeft al ongeveer 100 duizend dollar aan financiering ontvangen en is in 2019 een van de meest succesvolle en zich ontwikkelende projecten geworden. We hebben verschillende prijsvoorspellingen samengevoegd om de toekomst van het Loopring-project te achterhalen. Loopring kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Loopring (LRC)?

Loopring is een open-sourced tokenuitwisselingsprotocol voor gedecentraliseerde uitwisselingen. Het protocol werkt op drie verschillende blokkades; namelijk Ethereum, Neo en Qtum. Het is een “geautomatiseerd executiesysteem” dat de handel tussen verschillende cryptocentrische valutauitwisselingen vergemakkelijkt. Loopring transacties worden gedaan via een set van slimme contracten die open en vrij zijn en gebruikt kunnen worden door Decentralized Applications (dApps). Het Loopring-protocolproject wordt beheerd door Loopring Foundation, een non-profitorganisatie die gevestigd is in Shanghai, China. Looprints wil dienen als een open gestandaardiseerde basis voor de ontwikkeling van decentrale applicaties die cryptocurrency exchange functionaliteit integreren. Het platform vereist niet dat de munthouder zijn of haar muntgeld in de handel brengt. Dit betekent dat zelfs tijdens de handel alle tokens op de blokketen in hun respectievelijke adressen blijven staan. LRC token of meer specifiek “Loopring token op de Ethereum blockchain” is de inheemse cryptocurrency van het Loopring platform. De token heeft twee primaire functies: Ten eerste wordt het gebruikt als een gas om de slimme contracten te voeden en ten tweede om in de slimme Loopring contracten te worden gezet als een beloning voor de order-ring makers.

Loopring Koers verwachting 2021 – 2025

De voorspelling van de Loopring prijs suggereert dat de Loopring prijs voor een lange termijn 809,575148% in de LRC prijswaarde is met een 5-jarige investering. Dit betekent dat in het jaar 2023 de Loopring prijs naar verwachting zal uitkomen op $3.014911. U kunt de voortgang van Loopring bijhouden door het toe te voegen aan uw portemonnee. De LRC-prijs kreeg medio mei een hobbel tegen de stroom in van de grotere marktbeweging, maar heeft de marktbrede bearish trend voor het grootste deel van 2018 gevolgd. De meest recente significante piek van de LRC munt was een kortstondige breuk van $1 op het einde van april. Wanneer je handelt op CoinSwitch, krijg je een analyse van de microtrends in de Loopring waarde door het bestuderen van live koersgrafieken genomen van enkele van de top crypto beurzen in de wereld. Neem goed getimede beslissingen en maak gebruik van de dagelijkse pieken in de LRC-prijzen om uw bedrijf te verbeteren. De Loopring prijsvoorspelling is afhankelijk van het grotere marktgedrag en de interne upgrades en ontwikkelingen. Enkele van de hoogtepunten uit de routekaart zijn upgrades en meerdere versies van de Loopr-portefeuille, verbetering van het mijnbouwalgoritme en de implementatie van gedecentraliseerd bestuur.

Looping toekomst voorspelling

Vanaf augustus 2018 heeft Loopring een marktcap van meer dan $128,4 miljoen, wat het 66ste grootste cryptocurrency door marktkapitalisatie in de cryptocurrency markt maakt. Er zijn meer dan 572 miljoen LRC munten in omloop in de markt. Loopring begon de handel op de cryptocurrency markt in augustus 2017. Na de lancering was Loopring getuige van een geleidelijke stijging van zijn prijs, die doorging tot januari 2018, toen het zijn historisch hoge prijs van $2,59 raakte. Gevolgd door deze exponentiële stijging, daalde de LRC-prijs snel als gevolg van de marktvolatiliteit op dat moment. Een andere stijging van de LRC prijs werd waargenomen tijdens de laatste week van april 2018, toen de Stichting aankondigde haar LRN penning (Loopring penning op Neo blokketen) te laten vallen aan de LRC penning houders. Vanaf augustus 2018 zweeft de prijs in de buurt van $0,224199.

Toekomst van Loopring

Voor het grootste deel van 2018 heeft Loopring een bearish karakter getoond met enkele incidentele verbeteringen. Sommige analisten geloven dat het een goede investering is voor de lange termijn. Volgens de voorspellingen zou de LRC-prijs tegen 2023 meer dan $3,0 moeten bedragen, wat bijna een stijging van 1251,4% is ten opzichte van de prijs in augustus 2018. Echter, de vloeiende aard van cryptocurrencies heeft ze altijd moeilijk te voorspellen gemaakt, dus deze voorspellingen zijn ook niet ongevoelig voor de volatiliteit en zullen waarschijnlijk worden veranderd in de toekomst. Loopring kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.  
Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *