Lisk koers verwachting

Lisk koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Lisk koers verwachting
Lisk is een gedecentraliseerd systeem dat draait op blokketentechnologie en is geschreven in JavaScript-programmeertalen. Het biedt een platform voor het ontwikkelen en uitvoeren van gedistribueerde applicaties. Het belangrijkste voordeel van het project is de inbedding van applicaties in het nevencircuit in plaats van het mainnet. De technologie wordt “sidechain” genoemd. De netwerkmodulariteit is verantwoordelijk voor het creëren van gedistribueerde applicaties.

Waar gaat het Lisk blockchain project over?

Het platform wordt ontwikkeld door Oliver Beddows en Max Kordek, die eerder met Vitalik Buterin aan Ethereum werkten. Vervolgens hebben Charles Hoskinson en Stephen Nerioff zich bij hen aangesloten. In totaal heeft het team, volgens de officiële bron van het project, 44 specialisten op verschillende gebieden in dienst. De geschiedenis van de munt begon in mei 2016 toen het team werd opgericht en ICO werd georganiseerd. Lisk slaagde erin om 14.052 BTC of ongeveer 9 miljoen dollar op te halen. De ontwikkelaars ondertekenden ook een overeenkomst met Microsoft. Ze begonnen het Microsoft Azure cloud platform te gebruiken, waar de ontwikkelaars hun applicaties kunnen inzetten. Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Lisk? Lisk kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Lisk?

Lisk is een cryptocurrency met als doel te dienen als platform voor gedecentraliseerde toepassingen (dapps), speciale programma’s die ontworpen zijn om over een netwerk van computers met gedeelde software te draaien. Het doel van het project is om ontwikkelaars in staat te stellen hun vaardigheden sneller over te dragen voor het bouwen van dapps, omdat het hen in staat stelt programma’s te schrijven met behulp van de Javascript- en Typescript-talen, die beide veel gebruikt worden in de algemene ontwikkeling van het web. Lisk stelt ontwikkelaars echter in staat om aangepaste dapps en cryptocurrencies te maken via wat het “sidechains” noemt, unieke blockchains die binnen het Lisk-netwerk werken. Deze sidechains zijn gebonden aan de Lisk-blockchain en kunnen worden aangepast aan de behoeften van Lisk-dapps. Omdat deze blockchains compatibel zijn met Lisk, kunnen ontwikkelaars gebruik maken van bronnen zoals de softwareontwikkelingskit van het project, coderingsbibliotheken en de cryptocurrency, LSK. De cryptocurrency die de Lisk-blockchain aandrijft, LSK, is nodig om de kosten van de sleuteloperaties te betalen en om te stemmen over de voorgestelde updates van de regels van de software.

Lisk fundamentele waarde

Het team heeft het Lisk-project niet gecreëerd om activa te kopen of te verkopen. In plaats daarvan dient het voor de volgende taken:
  • lagere potentiële toegangsdrempels tot het ecosysteem voor potentiële ontwikkelaars;
  • het creëren van een duurzaam platform met een minder uitgesproken degradatie-effect van de transactiesnelheid;
  • de belasting van de keten te verminderen – het belangrijkste blokketennetwerk van het platform;
  • de bandbreedte van het netwerk vergroten;
  • het verbeteren van de prestaties en de uitrol van applicaties.
Als platform voor het creëren van dApps stelt Lisk gebruikers in staat om decentrale applicaties en gespecialiseerde blockchains (zijketens) op de Lisk-blockchain vrij te geven, te distribueren en te gelde te maken. In tegenstelling tot Ethereum, dat vaak wordt vergeleken met Lisk, stelt het platform ontwikkelaars in staat om “blokkeringsapplicaties” te creëren door te koppelen aan de Lisk-blockchain. Lisk maakt gebruik van het gedelegeerde proof of stake algoritme (DPoS) dat oorspronkelijk door BitShares werd gecreëerd. Lisk verschilt van conventionele PoS flowcharts door alleen gebruik te maken van de top 101 afgevaardigden (bepaald door de stem van de kiezers) die actief “ondersteunen” en zorgen voor de veiligheid van het netwerk. Vandaag de dag is Lisk ‘s werelds 43e cryptocurrency by market cap (de prijs van Lisk is vandaag de dag $1.13), en het potentieel wordt erkend door verschillende bedrijven, waaronder partners als Microsoft Azure, lightcurve, en ShapeShift.

Lisk koers verwachting 2021 – 2025

Dus, wat vinden internetgebruikers en experts van de prijs van Lisk en zijn toekomst? De meningen verschillen: David Cox van CryptoNewsz beweert dat LSK het niveau van $ 2,5 – $ 3,5 zal bereiken tegen het einde van het jaar. Gezien het potentieel van de munt, zou LSK de 52 Week High van $7,35 tegen volgend jaar kunnen bereiken. De LSK prijsvoorspelling 2021 van joshonwill05 (TradingView) is vrij veel het zelfde: LSK zal of het $3 niveau in de komende maanden breken of ergens onder $2.85 blijven. Redit gebruikers, niettemin, geloven dat de prijs van Lisk aan $0.9 zou moeten vallen omdat 2021 geen veranderingen in het cryptomilieu zal teweegbrengen. Waarschijnlijk zal de neerwaartse trend zich voortzetten en de LSK-prijs lager duwen dan de huidige steunniveaus. Beoordelend door technische indicatoren, gaat LSK nog door de bearish periode, zodat is het niet duidelijk wat zijn groei tijdens daling 2019 zou moeten drijven. Waarschijnlijk, als de crypto-markt erin slaagt om aan de bearish trap te ontsnappen, zal de LSK-prijs zich herstellen tot zijn vroegere glorieuze niveaus. Wat de LSK-prijsvoorspelling voor 2021 betreft, wordt niet verwacht dat LSK zijn kosten zal vermenigvuldigen. WalletInvestor, voorspelt de LSK-prijs van $0,8 in 2020. Volgens TradingBeasts, kan de LSK prijs in 2021 in de orde van $1.8-$2.59 zijn. Volgens Coinfan, zal LSK van $4 tot $6 tegen eind 2021 kosten. Lisk kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.  
Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *