Kyber network koers verwachting

Kyber network koers verwachting

Home » Uncategorized » Kyber network koers verwachting

Kyber network koers verwachting

In 2015 introduceerde Ethereum slimme contracten die later de technologische grenzen verlegden naar decentrale applicatie (dApp) ontwikkelaars. In slechts drie jaar tijd werd de crypto-markt gevuld met duizenden ICO’s en penningen die beloofden de wereld een betere plek te maken.

De tijd en de zeer competitieve omgeving hebben de meeste cryptocurrency projecten uitgewist, terwijl de sterkste projecten behouden zijn gebleven. Met het doel om tegelijkertijd een gedecentraliseerde versie van NASDAQ en Visa te worden, barstte Kyber Network in 2017 los in de crypto-industrie.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Kyber Network? Kyber Network kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Kyber Network?

In de kern is Kyber een decentrale manier om ETH en verschillende ERC20-munten direct uit te wisselen – geen wachttijd en geen registratie nodig. Om dit te doen maakt Kyber gebruik van een gevarieerde set van liquiditeitspools, of pools van verschillende crypto activa genaamd “reserves” die elk project kan aanboren of ermee kan integreren.

Een typisch geval van gebruik zou zijn als een leverancier klanten toestaat om te betalen in welke valuta ze maar willen, maar de betaling ontvangt in hun favoriete token. Een ander voorbeeld zou zijn voor dapp-gebruikers. Op dit moment, als je niet in het bezit bent van een bepaalde dapp, kun je deze niet gebruiken. Met Kyber zou u uw bestaande tokens kunnen gebruiken, ze direct kunnen omwisselen voor het dapp-specifieke token en dan gaat u weg.

Dit alles gebeurt direct op de Ethereum-blokketen, wat betekent dat elke transactie volledig transparant is.

Kyber netwerk (KNC) Fundamentele waarde

Kyber Network is een volledig on-chain liquiditeitsprotocol dat gericht is op het faciliteren van swaps voor ERC-20 tokens. Het Kyber Network protocol aggregeert liquiditeit uit verschillende bronnen en levert deze aan één netwerk. Trades worden gemaakt in slechts één enkele transactie en worden weerspiegeld in de blokketen, waardoor transparantie mogelijk is, terwijl dApps of andere eindgebruikers de beste handelstarieven krijgen.

Kyber Network dient niet alleen als een uitwisseling, maar biedt ook solide API’s die gebruikers van het Ethereum in staat stellen om betalingen te ontvangen in alle digitale middelen. Dit betekent dat als u een gebruiker bent van een digitale dienst die op zijn beurt gebruik maakt van Kyber Network, u kunt betalen in elke cryptocvaluta (BTC, BCH, enz.) terwijl een handelaar betalingen ontvangt in ETH of in een andere tokens.

KNC is een native token dat opereert binnen het Kyber Network platform. KNC is de motor van het ecosysteem en vergemakkelijkt de vlotte werking van het Kyber Network liquiditeitsprotocol. Wanneer een uitwisseling wordt geïnitieerd, rekent het netwerk een klein bedrag aan KNC-munten aan de reserve. De KNC-vergoedingen worden dus gebruikt om marketmakers te belonen en om de operationele kosten te dekken.

Volgens de whitepaper van Kyber Network worden de geïnde KNC-munten uit de vergoedingen, na betaling van de werkingskosten en aan de ondersteunende partners, verbrand, d.w.z. uit de roulatie genomen. De belangrijkste reden voor het verbranden van KNC-penningen is het besparen van het netwerk op de gaskosten door het beperken van de functieoproepen.

Kyber Network koers verwachting 2021 – 2025

Bronnen als Wallet Investor, Digital Coin en Crypto Ground geven vrij optimistische voorspellingen over de KNC-waarde.

#1. Walletinvestor Kyber Network (KNC) Prijsvoorspelling voor 2021-2025

Volgens Wallet Investor is KNC niet zo’n goede investering op lange termijn (1 jaar). Het winstpotentieel op lange termijn bedraagt +3,39% per jaar. Toch zal bij een investering van vijf jaar de verwachte winst rond de +50,33% liggen. De prijsvoorspelling van de Portemonnee Belegger veronderstelt dat de KNC-prijs ongeveer $0,711 zal zijn in 2025. Als u KNC-munten voor $100 gaat verwerven, krijgt u waarschijnlijk tot $150 in vijf jaar.

#2. Digital coin Kyber Netwerk (KNC) Prijsvoorspelling voor 5 jaar

Het Digitale Muntvoorspellingsplatform zegt dat KNC een goede investering is omdat de KNC-prijs in de toekomst zal stijgen. Op basis van de voorspelde gegevens zou de waarde van het KNC-muntstuk in twee jaar tijd kunnen oplopen tot 1,23 dollar en in 2025 tot 2,23 dollar. Als u vandaag $100 in KNC koopt, zou u over vijf jaar ongeveer $447 kunnen krijgen.

#3. Crypto Ground Kyber Network (KNC) Prijsvoorspelling voor 2021-2025

Het Crypto Ground in-house diepgaand leeralgoritme voorspelt dat de KNC-prijs rond 2025 rond de $30,62 zal liggen, wat volgens de bron KNC tot een echt winstgevende investering maakt.  Het algoritme voorspelt echter ook een KNC crash in 2021.

Kyber Network kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *