Search
Close this search box.

Kyber Network koers verwachting

Kyber network koers verwachting

In 2015 introduceerde Ethereum slimme contracten die later de technologische grenzen verlegden naar decentrale applicatie (dApp) ontwikkelaars. In slechts drie jaar tijd werd de crypto-markt gevuld met duizenden ICO’s en penningen die beloofden de wereld een betere plek te maken.

Kyber network koers verwachtingDe tijd en de zeer competitieve omgeving hebben de meeste cryptocurrency projecten uitgewist, terwijl de sterkste projecten behouden zijn gebleven. Met het doel om tegelijkertijd een gedecentraliseerde versie van NASDAQ en Visa te worden, barstte Kyber Network in 2017 los in de crypto-industrie.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Kyber Network? Kyber Network kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Kyber Network?

In de kern is Kyber een decentrale manier om ETH en verschillende ERC20-munten direct uit te wisselen – geen wachttijd en geen registratie nodig. Om dit te doen maakt Kyber gebruik van een gevarieerde set van liquiditeitspools, of pools van verschillende crypto activa genaamd “reserves” die elk project kan aanboren of ermee kan integreren.

Een typisch geval van gebruik zou zijn als een leverancier klanten toestaat om te betalen in welke valuta ze maar willen, maar de betaling ontvangt in hun favoriete token. Een ander voorbeeld zou zijn voor dapp-gebruikers. Op dit moment, als je niet in het bezit bent van een bepaalde dapp, kun je deze niet gebruiken. Met Kyber zou u uw bestaande tokens kunnen gebruiken, ze direct kunnen omwisselen voor het dapp-specifieke token en dan gaat u weg.

Dit alles gebeurt direct op de Ethereum-blokketen, wat betekent dat elke transactie volledig transparant is.

Kyber netwerk (KNC) Fundamentele waarde

Kyber Network is een volledig on-chain liquiditeitsprotocol dat gericht is op het faciliteren van swaps voor ERC-20 tokens. Het Kyber Network protocol aggregeert liquiditeit uit verschillende bronnen en levert deze aan één netwerk. Trades worden gemaakt in slechts één enkele transactie en worden weerspiegeld in de blokketen, waardoor transparantie mogelijk is, terwijl dApps of andere eindgebruikers de beste handelstarieven krijgen.

Kyber Network dient niet alleen als een uitwisseling, maar biedt ook solide API’s die gebruikers van het Ethereum in staat stellen om betalingen te ontvangen in alle digitale middelen. Dit betekent dat als u een gebruiker bent van een digitale dienst die op zijn beurt gebruik maakt van Kyber Network, u kunt betalen in elke cryptocvaluta (BTC, BCH, enz.) terwijl een handelaar betalingen ontvangt in ETH of in een andere tokens.

KNC is een native token dat opereert binnen het Kyber Network platform. KNC is de motor van het ecosysteem en vergemakkelijkt de vlotte werking van het Kyber Network liquiditeitsprotocol. Wanneer een uitwisseling wordt geïnitieerd, rekent het netwerk een klein bedrag aan KNC-munten aan de reserve. De KNC-vergoedingen worden dus gebruikt om marketmakers te belonen en om de operationele kosten te dekken.

Volgens de whitepaper van Kyber Network worden de geïnde KNC-munten uit de vergoedingen, na betaling van de werkingskosten en aan de ondersteunende partners, verbrand, d.w.z. uit de roulatie genomen. De belangrijkste reden voor het verbranden van KNC-penningen is het besparen van het netwerk op de gaskosten door het beperken van de functieoproepen.

Koers Kyber Network

In de afgelopen maanden heeft de Kyber Network koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Kyber Network inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 125 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Kyber Network is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 510 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 205,048,084  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Kyber Network koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Kyber Network nieuws, dan lijkt de Kyber Network toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Kyber Network prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Kyber Network koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Kyber Network nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Kyber Network positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Kyber Network nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Kyber Network koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Kyber Network koersprijs een sterke groei doormaakt. De Kyber Network toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Kyber Network koers verwachting 2024 – 2025

Bronnen als Wallet Investor, Digital Coin en Crypto Ground geven vrij optimistische voorspellingen over de KNC-waarde.

#1. Walletinvestor Kyber Network (KNC) Prijsvoorspelling voor 2022-2025

Volgens Wallet Investor is KNC niet zo’n goede investering op lange termijn (1 jaar). Het winstpotentieel op lange termijn bedraagt +3,39% per jaar. Toch zal bij een investering van vijf jaar de verwachte winst rond de +50,33% liggen. De prijsvoorspelling van de Portemonnee Belegger veronderstelt dat de KNC-prijs ongeveer $0,711 zal zijn in 2025. Als u KNC-munten voor $100 gaat verwerven, krijgt u waarschijnlijk tot $150 in vijf jaar.

#2. Digital coin Kyber Netwerk (KNC) Prijsvoorspelling voor 5 jaar

Het Digitale Muntvoorspellingsplatform zegt dat KNC een goede investering is omdat de KNC-prijs in de toekomst zal stijgen. Op basis van de voorspelde gegevens zou de waarde van het KNC-muntstuk in twee jaar tijd kunnen oplopen tot 1,23 dollar en in 2025 tot 2,23 dollar. Als u vandaag $100 in KNC koopt, zou u over vijf jaar ongeveer $447 kunnen krijgen.

#3. Crypto Ground Kyber Network (KNC) Prijsvoorspelling voor 2022-2025

Het Crypto Ground in-house diepgaand leeralgoritme voorspelt dat de KNC-prijs rond 2025 rond de $30,62 zal liggen, wat volgens de bron KNC tot een echt winstgevende investering maakt.  Het algoritme voorspelt echter ook een KNC crash in 2022.

Kyber Network kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce