Search
Close this search box.

Komodo koers verwachting

Komodo is een fork van Zcash, die in 2016 verscheen. Het werkt op Delayed Proof-of-Work, dat is een peer-to-peer netwerk van notarisknooppunten. Komodo project is gewijd aan privacy, anonimiteit, transparantie, en aanpassingsvermogen.

Wat zijn de vooruitzichten van de munt? Zal de munt zijn record van $12 overtreffen? Ontdek alle informatie over Komodo (KMD) prognose in het nieuwe artikel van Destift.

Komodo kopen? Dit kan het beste bij de Internationale exchange Binance

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Komodo?

De oorsprong van Komodo cryptocurrency ligt bij een anonieme ontwikkelaar, bekend onder de bijnaam JL777, hij wordt ook wel James Lee genoemd. Er is echter geen garantie dat deze naam iets te maken heeft met zijn echte identiteit. Hij is de hoofdontwikkelaar van deze cryptocurrency. Aangezien het project extreem moeilijk te ontwikkelen is in omstandigheden van totale anonimiteit, zijn er recentelijk volledig publieke figuren in het team verschenen.

Komodo (KMD) is een afstammeling van Bitcoin Dark (BTCD). De Komodo-blockchain is gebaseerd op nodes (64), die worden geselecteerd door KMD-tokenhouders en worden gebruikt om Komodoblokken in de Bitcoin-blockchainketen te verifiëren. Het is dit systeem dat zal helpen zorgen voor Komodo transactie veiligheid.

Elke cryptocurrency kan het dPoW-mechanisme (Delay Proof-of-Work) accepteren door zich aan te sluiten bij de Komodo-blockchainketen. DPoW gekoppeld aan netwerk nodes maakt het mogelijk om gepersonaliseerde transacties te creëren, die bekend staan als Atomic Swaps.In de herfst van 2016 werd een ICO gehouden waarbij alleen bitcoins werden geaccepteerd. Als resultaat van de verkoop van KMD tokens wist het team $1.983.000 op te halen. Het bedrag is niet opmerkelijk, maar op dat moment was het een zeer goede indicator. Als de makers van Komodo Bitcoin hodden tot december 2017, zouden ze nu geen problemen moeten hebben met financiering.

Hier zijn enkele kenmerken van Komodo project:

  • Volledig anonieme of openbare transacties binnen het netwerk; elke gebruiker kiest zelf welke transfers hij nodig heeft.
  • Agama cryptocurrency wallet en zijn ondersteunende gedecentraliseerde exchange BarterDEX.
  • Atomic swaps tussen verschillende blockchains. Ze worden geïmplementeerd via een gedecentraliseerde exchange en zijn een van de belangrijkste gebieden van Komodo ontwikkeling.
  • Een gedecentraliseerde ICO, waarbij meer dan één smart contract verantwoordelijk is voor de uitvoering ervan. Het maakt het mogelijk om de risico’s van een hackeraanval te verminderen en zorgt voor de anonimiteit van de deelnemers aan de tokenverkoop.

Komodo koers verwachting 2024

Het potentieel van Komodo veroorzaakt bepaalde meningsverschillen onder specialisten, maar de meesten van hen zijn het erover eens dat het project veelbelovend is en dat er vraag naar is. Let op de toewijding van de cryptocurrency aan de basisprincipes van digitaal geld, namelijk anonimiteit, decentralisatie en toegankelijkheid met een hoog niveau van beveiliging. Veel analisten zijn van mening dat bitcoin zelf zich steeds meer van deze aspecten verwijdert.

Zoals we hieronder kunnen zien, heeft Komodo cryptocurrency enkele positieve vooruitzichten. KMD kan binnen enkele jaren succesvol worden. Laten we

#1. DigitalCoin Bullish Prijsvoorspelling voor 2024
Volgens de bron DigitalCoin zal in 2020 de gemiddelde koers van de munt meer dan $1 bedragen.

#2. TradingBeasts KMD Prijsvoorspelling voor 2024
Tegen het einde van volgend jaar, zal de KMD muntprijs bijna op hetzelfde niveau zijn en $0,8253124 waard zijn.

#3. WalletInvestor Bearish Prijsvoorspelling voor volgend jaar
De prijs van Komodo kan dalen van 0,717 USD naar 0,296 USD met 58%. In 2024 zal de koers op een positieve manier veranderen. De prijs van 1 KMD zal 1,28 USD bedragen.

#4. CryptoGround Prijsvoorspelling voor Komodo in 2024
Het is winstgevend om te investeren in Komodo (KMD) voor de lange termijn. Door de lange termijn, de CryptoGround Team bedoelt dat de Komodo voorspelling voor een periode van 5 + jaar. In 2020, zal de prijs stijgen bijna tot $ 1.

Komodo koers verwachting 2024 – 2025

Voor de KMD lange termijn trend, voorspellen experts dat Komodo zijn prijs zwaar zal opdrijven. Zoals zij veronderstellen zeer voorspelbaar een massa adoptie van infrastructuur blockchain gebaseerde oplossingen Komodo’s voor het bedrijfsleven in de komende maanden. Dus, KMD lange termijn voorspellingen was als volgt:

TradingBeasts (2024 – 2025)
De KMD TradingBeasts voorspelling verwijst dat de komodo munt prijs kan oplopen tot $ 1,016 tegen het einde van 2024 en ze stellen $ 27,49 als een prijs Komodo in 2024.
CryptoGround (2025)
CryptoGround experts vermelden dat de KMD waarde zou kunnen stijgen met 1.653% om $9.699 te bereiken binnen 5 jaar (vanaf vandaag).
Digital Coin voorspellingen (2024 – 2025)
Digital Coin heeft gedetailleerde prognoses gegeven van de KMD prijs, waarin ze $1,97 hebben vastgesteld voor de KMD muntprijs tegen het einde van 2024, terwijl het ergens in de buurt van $2,68 zou kunnen komen in 2025.

Koers Komodo

In de afgelopen maanden heeft de Komodo Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Komodo inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 200 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Komodo is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 349 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 125,007,862 Komodo coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Komodo koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Komodo nieuws, dan lijkt de Komodo toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Komodo prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Komodo koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Civic Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Komodo positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Komodo nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Komodo koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Komodo koersprijs een sterke groei doormaakt. De Komodo toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Conclusie Komodo Coin

Kortom, Komodo is een echt veelzijdig crypto-project. Het beschikt over een privacy-gerichte munt, een gedecentraliseerde beurs en een uniek platform dat blockchain-gebaseerde oplossingen biedt voor bedrijven in elke sector. Toch is dit slechts een fractie van wat ze gepland hebben voor de toekomst.

Het uiteindelijke streven van Komodo is om een kant-en-klaar blockchain ecosysteem te worden dat ontwikkelaars van ondernemers kunnen verkrijgen en gebruiken, waardoor het netwerk extreem veelzijdig wordt. Komodo in de gaten houden zou interessant zijn om uit te vinden of het zijn werklast aankan.

Het staat buiten kijf dat Komodo een project is dat het waard is om in de gaten te houden voor de nabije toekomst. Het zou een blijvende impact kunnen hebben op de cryptocurrency markt, alleen als het team op tijd blijft leveren. Het is de moeite waard om in de gaten te houden, ook al is het misschien nog te vroeg om dat te zeggen.

Disclaimer: Dit artikel geeft enkel de mening van de auteur weer en is geen financieel advies. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de resultaten van de beslissing of actie van een handelaar.