IOST koers verwachting

IOS (Internet of Services) is een volgende generatie blokketentechnologie die een netwerkinfrastructuur biedt ter ondersteuning van een servicegericht ecosysteem. Het IOS-platform biedt zijn gebruikers een volledig gedecentraliseerde manier om online diensten en digitale goederen uit te wisselen. Ook stelt het ontwikkelaars in staat om grootschalige dApps uit te rollen met de mogelijkheid om een groot aantal gebruikers te ondersteunen.

Iost koers verwachting

IOST is een native token van het systeem. Tot de lancering van het mainnet in februari 2019 was het een ERC-20 token op basis van het Ethereum-platform. De blockchain maakt gebruik van het Proof of Believability concept, wat de schaalbaarheid en veiligheid volledig verbetert. Tijdens de ICO kreeg het team voor 31,3 miljoen dollar aan Ethereum-cryptocurrency. De muntprijs is sinds mei ongeveer gelijk. Wat wacht de IOST in de toekomst? Ontdek hier de nieuwe IOST prijsvoorspelling.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Iost? Iost kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 744 Kucoin

Wat is IOST?

Als blockchains in staat willen zijn om mainstream applicaties te hosten die honderden miljoenen mensen op regelmatige basis gebruiken, zullen ze in staat moeten zijn om miljoenen transacties snel en veilig af te handelen. Dit is waar de Internet of Services Token (IOST) blockchain in het spel komt. Het team creëert een blockchain die echt gebruik en echt volume kan verwerken. Ontdek waarom IOST de belangrijkste bestemming is voor de toekomstige wereld van dapps.

Wat is IOST?

IOST is zijn eigen volwaardige blockchain netwerk en ecosysteem met zijn eigen knooppunten, portemonnee en consensusprotocol. Snelheid is de naam van het spel voor IOST, een blockchain gewijd aan het “ultrasnelle” zijn door een combinatie van unieke technologieën zoals Proof of Believability (POB) en Efficient Distributed Sharding (EDS) – meer daarover later.

IOST Fundamentele waarde

Het IOStoken cryptocurrency decentraal platform stelt u in staat om full-scale onafhankelijke applicaties zoals DApp te creëren, die in staat zijn om een onbeperkt aantal deelnemers tegelijkertijd te ondersteunen. IOST is een speciaal platform waar ontwikkelaars hoogwaardige en nuttige diensten kunnen aanbieden voor het blokketen-ecosysteem.

Daarom probeert het IOStoken-project de meest populaire programmeertalen te ondersteunen. De essentie van gedecentraliseerde toepassingen is het verdelen van stukjes data tussen de computerknooppunten van de gebruiker met de mogelijkheid om deze te verwisselen vanaf de dichtstbijzijnde knooppunten. Deze techniek van het schalen van data wordt Sharding genoemd. DApp-clients zijn gedistribueerde, aanvalsvrije applicaties die draaien op een op een blokketen gebaseerd netwerk van P2P-computers.

IOStoken is een potentiële schaalbare blockchain die vier belangrijke voordelen heeft.Een nieuw principe van consensusvorming: bewijs van geloofwaardigheid, waarbij de doorslaggevende parameters het aandeel van de bijdragen, het aantal IOS-tokens, de activiteit van de deelnemers en hun zichtbaarheid zijn. Volgens deze indicatoren wordt de samenstelling van het knooppunt voor het genereren van een nieuw blok bepaald: hoe hoger de bruikbaarheidsindicator voor de gebruiker van het project, hoe waarschijnlijker de geloofwaardigheid ervan.

Het gebruik van innovatieve EDS-technologie (Efficient Distributed Sharding) verbetert de schaalbaarheid van het netwerk aanzienlijk door IOS dynamisch op te splitsen in subruimtes. Deze oplossing vermindert de werklast aanzienlijk en verbetert de systeemprestaties. Bij het uitvoeren van transacties maakt het netwerk gebruik van meerfasige data-updates. Het zorgt voor de meest stabiele en foutloze uitvoering van geldovermakingen. 

Het Atomic Commit-algoritme houdt het systeem in een consistente staat en laat geen systeemfouten toe. Als de algoritmische veranderingen niet zijn voltooid, worden alle transacties onmiddellijk geannuleerd. Organisatie van gedistribueerde computersystemen (Micro State Blocks), die een parallelle verwerking van gegevens op verschillende computerknooppunten mogelijk maakt.

Koers IOST

In de afgelopen maanden heeft de IOST koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is IOST inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van IOST is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 876 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 16,374,175,762 IOST coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de IOST koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Iost nieuws, dan lijkt de IOST toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de IOST prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele IOST koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste IOST nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer IOST positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste IOST nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele IOST koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de IOST koersprijs een sterke groei doormaakt. De Iost toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

IOST koers verwachting 2023 – 2025

Walletinvestor Prijsvoorspelling voor 2022-2025. In 2020 is er niet veel verschil in IOST prijs, 0,037 dollar. In 2025, kan IOST stijgen met 0,173 dollar. Cryptoground Prijs Voorspelling voor 2022-2025 In het volgende jaar kan de prijs dalen tot 0,01 dollar.

De vooruitzichten zijn niet zo goed vanwege de prijsvoorspelling voor 2025. De prijsvoorspelling voor 2025 is niet zo goed. De prijs is 0,0868 dollar waard. We herinneren u er vriendelijk aan niet meer geld te investeren, dan u bereid bent te verliezen. 

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 744 Kucoin