Search
Close this search box.

ICON koers verwachting

Icon koers verwachting

ICON is een gedecentraliseerd cryptocentrisch platform dat de manier waarop verschillende blokkades met elkaar in wisselwerking staan wil veranderen. Het project creëert een van de grootste peer-to-peer netwerken ter wereld.

Het systeem omvat een groep van onafhankelijke ketens van blokken die samenwerken. Bovendien moet de dienst het proces van het uitvoeren van transacties tussen hen vergemakkelijken – zelfs als er verschillende architecturen worden gebruikt.

Icon koers verwachting

De grote symbolische verkoop vond plaats in oktober 2017, de voorverkoop vond eind september plaats. Toen stonden 2500 ICX-munten gelijk aan 1 ETH. Het team slaagde erin om 150.000 ETH te verzamelen in de crowd sale. Een van de belangrijkste factoren voor het succes van ICON is de steun van de overheid van Zuid-Korea en lokale bedrijven. De lijst van ICON partners omvat, maar is niet beperkt tot: Inzetten op de hoge koersverwachtingen van ICON? ICON kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

ICON Munt Fundamentele waarde

ICON blockchain heeft het hele scala aan voordelen:

  • Gebruik van het unieke LFT-algoritme, dat het mogelijk maakt om een maximale verwerkingssnelheid te garanderen.
  • Het multi-channel netwerk dat is gecreëerd om meerdere taken tegelijkertijd te beheren. Voor de aansturing van elke taak is een apart kanaal voorzien.
  • Het platform is modulair opgebouwd. Bovendien biedt elke platformmodule een hoge mate van schaalbaarheid.
  • Dankzij het speciale algoritme van gedelegeerd bewijs is het mogelijk om effectief nieuwe deelnemers in het systeem aan te trekken en te motiveren.
  • Het platform kan het inflatieniveau dat de waarde van de munten beïnvloedt, aanpassen. Om de waarde van de inflatie te regelen, wordt het systeem van maximaal toelaatbare waarden gebruikt.
  • Het platform maakt gebruik van een uniek “Interchain” algoritme dat ervoor zorgt dat het systeem compatibel is met alle bestaande soorten blokkades.
  • Bij het uitvoeren van betalingstransacties in het systeem worden gebruikers een minimale commissie in rekening gebracht. De provisies in het systeem zijn niet ingevoerd voor verrijking, maar ter compensatie van de overhead.

Potentiële toepassingen voor Icon-diensten zijn onder andere e-commerce, bankieren, ziekenhuizen, effectenhandel, verzekeringen en zelfs universiteiten. Vandaag de dag zijn er al verschillende bedrijven op het netwerk van de site geplaatst. Het systeem omvat ook gedecentraliseerde toepassingen of DApp’s, waaronder blokketen-identificaties en programma’s voor het betalen of converteren van digitale valuta.

Koers ICON

In de afgelopen maanden heeft de ICON koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is ICON inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van ICON is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 595,035,049  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Icon koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste ICON nieuws, dan lijkt de Icon toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de ICON prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele ICON koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste ICON nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer ICON positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste ICON nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele ICON koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Icon koersprijs een sterke groei doormaakt. De ICON toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

ICON koers verwachting 2024 – 2025

Gezien de langdurige bearish periode, zal ICX of ergens rond de $0,19 houden of tot $0,45 gaan. Het is niet waarschijnlijk dat de ICX muntprijs boven de $1 zal uitkomen – de crypto-markt is nog lang niet begonnen met het herstel, en de neerwaartse trend gaat door. Over het algemeen is ICON een grote langetermijninvestering die u in 2-4 jaar een aanzienlijke winst kan opleveren. Aangezien de Koreaanse overheid het ondersteunt en een massale invoering van ICON in verschillende projecten en bedrijven promoot, heeft de cryptocurrency een enorme potentie om te realiseren. De ICX-prijs zou zich in de volgende jaren kunnen vermenigvuldigen. ICON kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce