Icon koers verwachting

Icon koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Icon koers verwachting
Icon koers verwachting ICON is een gedecentraliseerd cryptocentrisch platform dat de manier waarop verschillende blokkades met elkaar in wisselwerking staan wil veranderen. Het project creëert een van de grootste peer-to-peer netwerken ter wereld. Het systeem omvat een groep van onafhankelijke ketens van blokken die samenwerken. Bovendien moet de dienst het proces van het uitvoeren van transacties tussen hen vergemakkelijken – zelfs als er verschillende architecturen worden gebruikt. De grote symbolische verkoop vond plaats in oktober 2017, de voorverkoop vond eind september plaats. Toen stonden 2500 ICX-munten gelijk aan 1 ETH. Het team slaagde erin om 150.000 ETH te verzamelen in de crowd sale. Een van de belangrijkste factoren voor het succes van Icon is de steun van de overheid van Zuid-Korea en lokale bedrijven. De lijst van Icon’s partners omvat, maar is niet beperkt tot: Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Icon? Icon kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Icon Munt Fundamentele waarde

Icon blockchain heeft het hele scala aan voordelen:
  • Gebruik van het unieke LFT-algoritme, dat het mogelijk maakt om een maximale verwerkingssnelheid te garanderen.
  • Het multi-channel netwerk dat is gecreëerd om meerdere taken tegelijkertijd te beheren. Voor de aansturing van elke taak is een apart kanaal voorzien.
  • Het platform is modulair opgebouwd. Bovendien biedt elke platformmodule een hoge mate van schaalbaarheid.
  • Dankzij het speciale algoritme van gedelegeerd bewijs is het mogelijk om effectief nieuwe deelnemers in het systeem aan te trekken en te motiveren.
  • Het platform kan het inflatieniveau dat de waarde van de munten beïnvloedt, aanpassen. Om de waarde van de inflatie te regelen, wordt het systeem van maximaal toelaatbare waarden gebruikt.
  • Het platform maakt gebruik van een uniek “Interchain” algoritme dat ervoor zorgt dat het systeem compatibel is met alle bestaande soorten blokkades.
  • Bij het uitvoeren van betalingstransacties in het systeem worden gebruikers een minimale commissie in rekening gebracht. De provisies in het systeem zijn niet ingevoerd voor verrijking, maar ter compensatie van de overhead.
Potentiële toepassingen voor Icon-diensten zijn onder andere e-commerce, bankieren, ziekenhuizen, effectenhandel, verzekeringen en zelfs universiteiten. Vandaag de dag zijn er al verschillende bedrijven op het netwerk van de site geplaatst. Het systeem omvat ook gedecentraliseerde toepassingen of DApp’s, waaronder blokketen-identificaties en programma’s voor het betalen of converteren van digitale valuta.

Icon koers verwachting 2021 – 2025

Gezien de langdurige bearish periode, zal ICX of ergens rond de $0,19 houden of tot $0,45 gaan. Het is niet waarschijnlijk dat de ICX muntprijs boven de $1 zal uitkomen – de crypto-markt is nog lang niet begonnen met het herstel, en de neerwaartse trend gaat door. Over het algemeen is ICON een grote langetermijninvestering die u in 2-4 jaar een aanzienlijke winst kan opleveren. Aangezien de Koreaanse overheid het ondersteunt en een massale invoering van Icon in verschillende projecten en bedrijven promoot, heeft de cryptocurrency een enorme potentie om te realiseren. De ICX-prijs zou zich in de volgende jaren kunnen vermenigvuldigen. Icon kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.
Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *