Search
Close this search box.

Helium koers verwachting

Helium introduceert een open-source blockchain machinenetwerk dat belooft een nieuw IoT-tijdperk te ontketenen.  Internet of things-apparaten kunnen duur, omvangrijk en energieverslindend zijn – allemaal dingen die moeten veranderen. Bovendien hebben ze vaak een beperkt bereik en worden ze beheerd door een handvol providers.

Helium koers verwachting 2022Voor grotere reikwijdten zijn er verschillende LPWAN-technologieën (low-power, wide-area network) beschikbaar, zoals LoRa en RPMA. Maar hoewel deze succesvol zijn gebleken en er een breed scala aan commerciële producten beschikbaar is, is er een argument voor een gedecentraliseerd machinenetwerk dat gebruik maakt van open-source technologie om een grotere acceptatie en een bredere dekking mogelijk te maken.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Helium crypto?

Enter Helium, opgericht in 2013 met de missie om het gemakkelijker te maken om verbonden apparaten te bouwen. Het onlangs aangekondigde Helium Decentralised Machine Network wordt later dit jaar gelanceerd (en wordt uitgelegd in deze gedetailleerde whitepaper).

De apparaten van de eerste generatie van het bedrijf vertrouwden op de open-standaard IEEE 802.15.4, maar dit voldeed niet aan de lange-afstands, low-power behoeften van zijn visie – waardoor een nieuw draadloos protocol nodig was: WHIP.

Helium, aldus het bedrijf, is een heel ander soort netwerk. Het wordt gebouwd door gebruikers, die samen een gedecentraliseerde IoT-economie creëren – een ecosysteem van netwerken, apparaten en toepassingen die iedereen kan gebruiken.

De Helium blockchain die eraan ten grondslag ligt, fungeert als een gedistribueerd grootboek om een kosteneffectieve manier te bieden om applicatielogica uit te voeren, gegevens te beveiligen en het transactiesysteem mogelijk te maken.

De Helium gateway

Het Helium-netwerk is verbonden via gateways; elke organisatie of persoon kan een gateway installeren die dekking biedt voor WHIP-apparaten met een laag stroomverbruik. De apparaten communiceren met de gateways, die hen verbinden met het internet – in ruil voor nieuw geslagen cryptocurrency.

Dit wordt niet beveiligd door ‘proof of work’, zoals veel digitale munten (wat rekenkundig duur is), maar door ‘proof of location’, ‘proof of coverage’ en ‘proof of serialisation’ (om te verifiëren dat miners de tijd accuraat weergeven). In die zin is de technologie verwant aan soortgelijke “light”-versies van blockchain.

Helium koers verwachting 2024

Door gebruik te maken van steun/weerstand, trendlijnen, voortschrijdende gemiddelden en eenvoudige indicatoren zoals de RSI, kunt u een redelijk nauwkeurige Helium prijsvoorspelling maken voor 3, 6 en 12 maanden vooruit. Op het moment van schrijven is HNT ongeveer $2,37 USD waard en wij denken dat die prijs in de komende maanden ergens rond de $5 tot $10 USD zou kunnen komen.

Fundamentele analyse zou een deel van uw analyse moeten zijn bij het maken van uw eigen Helium koersvoorspelling. Onderzoek naar wat het Helium Team in de komende maanden gaat doen, kan u helpen te bepalen of een investering al dan niet winstgevend zal zijn nadat bepaalde gebeurtenissen, roadmap-doelstellingen of mijlpalen zijn bereikt. Technische analyse weegt zwaarder dan fundamentele analyse bij het bepalen van korte termijn HNT koersbewegingen, maar het is belangrijk om de komende gebeurtenissen in de komende weken en maanden te onderkennen.

Door de huidige trends, het beleggerssentiment en de algemene richting van de cryptocurrency markt, denken wij dat Helium (HNT) een goede kans heeft om de $5-$10 USD grens te bezoeken in 2024, zolang de trend doorzet en het team blijft werken aan hun producten en partnerschappen.

Helium koers verwachting 2024 – 2025

Van 2024 tot 2025 denken wij dat de prijs van HNT tussen $40 en $80 zal liggen, naarmate het team zijn producten verder ontwikkelt en deze producten door de doelgroep worden aanvaard. Deze prijsvoorspelling van HNT is gebaseerd op verschillende datasets en voorspellende modellen die ervan uitgaan dat de huidige lange termijn trend die de prijs van HNT drijft, zich voortzet in een opwaartse richting zonder grote tegenslagen.

Fundamentele analyse van Helium is van cruciaal belang bij het voorspellen van de prijs van het HNT token op de lange termijn. Lange termijn trends bepaald door technische analyse uit jaren van historische prijsgegevens zullen helpen bij het voorspellen van de komende jaren, maar fundamentele analyse is de sleutel. U moet nieuwsbrieven, sociale media, aankomende gebeurtenissen, het algemene beleggerssentiment en de marktomstandigheden in de gaten houden omdat deze in de loop der tijd veranderen om te bepalen wanneer u op het juiste moment moet kopen of verkopen.

Het maken van een koersvoorspelling van Helium op basis van verzamelde gegevens is een algemene nuttige stap om te bepalen of een langetermijnbelegging naar verwachting winstgevend zal zijn. Gebruikmakend van eerdere prijsgegevens, voorspellende modellen en beleggerssentiment uit verschillende online bronnen, is een Helium (HNT) prijsvoorspelling van rond de $40-$80 USD wat volgens onze gegevens mogelijk zou kunnen zijn in 2024-2025, gezien de fundamentals van Helium en eerdere prijsgegevens van het HNT token.

Koers Helium

In de afgelopen maanden heeft de Helium Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Helium inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Helium is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 784 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 76,391,267  Helium coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Helium koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Helium nieuws, dan lijkt de Helium toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Helium prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Helium koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Helium Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Helium positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Helium nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Helium koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Helium koersprijs een sterke groei doormaakt. De Helium toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Is Helium (HNT) een goede investering?

Wanneer u beslist of Helium (HNT) een goede investering voor u is, is het van cruciaal belang om rekening te houden met risico en beloning. Wij kunnen de koers van HNT zowel op korte als op lange termijn voorspellen, maar de verwachtingen moeten voor beide redelijk zijn. Op lange termijn denken wij dat HNT zal appreciëren op basis van de fundamenten van het Helium-project en de vooruitgang die het team boekt op weg naar de doelstellingen en mijlpalen van hun roadmap.

Door gebruik te maken van Technische Analyse kunnen wij voorspellen wat de prijs van HNT op korte termijn kan zijn en onze investeringsgrootte dienovereenkomstig berekenen. Met behulp van horizontale weerstands- en steunniveaus, voortschrijdende gemiddelden, verschillende indicatoren en andere technieken, kunt u een beredeneerde prijsvoorspelling doen over of de prijs in de komende dagen, weken en maanden zal stijgen of dalen.

De cryptocurrency markt is extreem volatiel en moeilijk te voorspellen op de lange termijn, dus het onderzoeken van de fundamentals en de voortgang van Helium is een essentiële taak voordat u besluit om een bedrag te investeren voor de lange termijn met het doel om het voor maanden of jaren vast te houden. Bij het analyseren van de prijs van Helium om een prijsvoorspelling te doen voor de korte of lange termijn, is het essentieel om rekening te houden met zowel technische als fundamentele analyse.