HedgeTrade koers verwachting

Hedgetrade koers verwachting

Onverwacht voor iedereen sprong de weinig bekende altcoin in prijs en barstte uit in de top-30 van de marktkapitalisatie. Hoewel de prijs gedurende enige tijd is gedaald, begonnen beleggers na te denken over het toevoegen van een asset aan de crypto-portefeuille.

Hedgetrade koers verwachtingIs HedgeTrade nu de moeite waard om te kopen? Wat is HedgeTrade cryptocurrency? Heeft het een kans om voet aan de grond te krijgen in de markt? Lees alles over HedgeTrade (HEDG) toekomst en prijsvoorspelling in ons artikel.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van HedgeTrade? HedgeTrade kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is HedgeTrade?

De snelle opkomst van het HedgeTrade-platform in 2019, gelanceerd onder het motto van de revolutie van de sociale handel met behulp van blockchain-technologie, heeft velen in de crypto-scene verrast. Vanaf augustus 2019 stond de munt in de top 50 van cryptos, voortgestuwd door de promotie van de decentrale toepassing van HedgeTrade (dApp). De app is speciaal ontworpen om gebruikers te voorzien van cryptocurrency trading analyses, voorspellingen en, als bonus, educatieve inhoud. Het belangrijkste doel is om te dienen als brug tussen nieuwelingen en ervaren handelaren die vaak gescheiden zijn door enorme kennishiaten als het gaat om sociale handel. Met HedgeTrade worden de meer ervaren gebruikers voorzien van een platform dat hen in staat stelt om hun kennis te delen en enkele HEDG-tokens te verwerven in het proces voor het verstrekken van accurate informatie.

Tegelijkertijd zijn de minder ervaren gebruikers in staat om de handelsvoorspellingen, verpakt in de vorm van zogenaamde blueprints, aan te schaffen, die verder worden geborgd door de HedgeTrade smart contracten. Op termijn moet de op deze manier opgedane kennis deze gebruikers in staat stellen om zelf professioneel te handelen, met name met behulp van de door HedgeTrade aangeboden markttools voor zowel profs als beginners. De symbolische verkoop van het project vond eind 2018 plaats, onder auspiciën van het bedrijf Rublix dat financiële technologieproducten aanbiedt in combinatie met de blokketenimplementatie. Belangrijke medewerkers achter deze onderneming zijn Dave Waslen (CEO, medeoprichter), Peter Danihel (hoofdontwikkelaar, medeoprichter) en Frank Danihel (COO).

HedgeTrade Fundamentele waarde

Het idee van de ontwikkelaars is uiterst eenvoudig. Ervaren handelaren gaan uit van een stijging of daling van de waarde van de activa, gewone deelnemers kopen hun veronderstellingen. Prognoses kunnen betrekking hebben op fiat en digitale valuta’s, effecten, aandelen en andere marktactiva.

Het idee is niet nieuw, maar in de interpretatie van Rublix kreeg het een aantal belangrijke aanvullingen. Ten eerste, handelaren zelf de waarde van hun intellectuele werk bepalen. Ten tweede worden de leden van het netwerk financieel beschermd tegen het ontvangen van onbevestigde informatie. Laten we eens kijken hoe het werkt.

Gebruikers registreren zich op de officiële website en vullen het account aan met interne HEDG-munten. U kunt ze kopen in uw account voor bitcoins of op een cryptocurrency exchange.

Via het Blueprint programma maakt de handelaar een prognose (event), stelt hij de deadlines voor de voltooiing ervan in en stelt hij de waarde in HEDG in. Het programma lanceert automatisch een slim contract dat het transactieproces controleert en het auteursrecht van de handelaar beschermt.

Wanneer een gebeurtenis op het netwerk verschijnt, kunnen andere deelnemers deze ontdooien door het aangegeven bedrag te betalen.

Zodra de gebeurtenis is verlopen, begint het ingebouwde orakel (Oracle) met de validatie.

Als de voorspelling wordt bevestigd, ontvangt de handelaar het geld dat door de gebruikers is bijgedragen. Anders wordt het geld teruggegeven aan de betalers.

Voor systeemberekeningen wordt alleen het HEDG-token gebruikt. Het is interessant voor beleggers die willen profiteren van de volatiliteit van de activa, en niet van de voorspelling van de gebeurtenissen op de markt.

HedgeTrade koers verwachting 2023 – 2025

#1. Wallet investor prijs Voorspelling van HEDG Cryptocurrency voor 2020-2025

HEDG is een geweldige investering op lange termijn (1 jaar). De HedgeTrade-prijs kan in één jaar tijd stijgen van 2,669 USD naar 5,187 USD. Het winstpotentieel op lange termijn is +94,33% op één jaar. In vijf jaar tijd kan de HEDG cryptomunt oplopen tot 15,089 USD. In 2022 kan de prijs van één munt 4.270 dollar zijn. In 2023, zal het $5 bereiken. In 2024, zal het HEDG-tarief tot $10.676 gaan.

Er zal een positieve trend zijn in de toekomst en de HEDG zou goed kunnen zijn voor het investeren en het verdienen van geld. Aangezien deze virtuele valuta een positief perspectief heeft, bevelen wij deze aan als onderdeel van uw portefeuille.

#2. Muntvoorspeller HEDG Prijsvoorspelling voor 2020

Op dit moment voorspelt het HedgeTrade-prijsvoorspellingsalgoritme dat de HEDG-prijs binnen één dag -95,7% in beweging zal zijn naar $0,105565, in 7 dagen -94,9% in beweging naar $0,125205, in één maand -92,7% in beweging naar $0,179215. De prognose op korte termijn laat zien dat HedgeTrade de kosten zal verlagen.

#3. HedgeTrade Prijsvoorspelling voor 2025 van Cryptoground.com

Volgens Cryptoground.com kan de prijs van één HedgeTrade (HEDG) munt in vijf jaar oplopen tot $10,8043. Het is winstgevend om te investeren in Hedge Token (HDG) voor de lange termijn. Op de lange termijn betekent de bron een periode van 5+ jaar.

De technische analyse met behulp van het algoritme zegt dat de prijs van Hedge Token (HDG) op de lange termijn niet zal dalen of dalen.

Koers HedgeTrade

In de afgelopen maanden heeft de HedgeTrade koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is HedgeTrade inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 125 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van HedgeTrade is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 511 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 348,731,468 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de HedgeTrade koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste HedgeTrade nieuws, dan lijkt de HedgeTrade toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de HedgeTrade prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele HedgeTrade koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste HedgeTrade nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer HedgeTrade positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste HedgeTrade nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele HedgeTrade koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de HedgeTrade koersprijs een sterke groei doormaakt. De HedgeTrade toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Toekomst van HedgeTrade Cryptocurrency

Ondanks de jeugd van altcoin zijn de belangrijkste voordelen al duidelijk:

Veelbelovende niche. Het doelpubliek van het project zijn beginners die dromen van het verdienen van geld met cryptocurrency, en ervaren handelaren die hun kennis te gelde willen maken. Er zijn veel potentiële klanten op het platform.

Snelgroeiende kapitalisatie. In een jaar tijd brak de munt door kapitalisatie in de top 30 en overtrof de meer bekende altcoins. Mensen investeren er actief geld in, wat betekent dat er belangstelling is voor het project, en het groeit.

HedgeTrade kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.